Am gasit copilul pe trotuar

Am gasit copilul pe trotuar | Autor: simsimona

Link direct la acest mesaj

Saptamana trecuta, cand m-am dus la ora 12 fara un sfert sa iau copilul de la gradinita, l-am gasit in strada impreuna cu alt baietel, poarta fiind deschisa. Norocul meu, ca este o strada foarte putin circulata.
I-am spus educatoarei si mi-a raspuns ca fusese si ea in curte, dar doar ce intrase in cladire ca sa analizeze o oferta de carti...

Pot sa mai stau linistita ca la gradinita este copilul in siguranta???

Simona & Bogdanel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Sincer iti spun ca daca aici s-ar fi intimplat asa ceva ...gradinita(educatoarea) era data in judecata.
Aici in mod sigur nu se "joaca " cu chestii din astea.
De ce poarta nu era inchisa?
Nu mi se pare ca este in siguranta...

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Revoltator! educatoarea e vinovata. daca nu-i mai poti schimba gradinita sau nu vrei inca, vorbeste si cu alti parinti si trageti-o de maneca pe educatoarea indolenta (mai e si insolenta pe deasupra).
Eu sunt suparata ca se duc singuri la toaleta, nesupravegheati de nimeni, si cine stie ce boroboate se pot intampla si pe acolo. vineri am gasit-o pe fiica-mea pe hol, cu hainele in brate, ma astepta iar educatoarea habar n-avea. La fel de bine putea sa iasa in strada. eu ma gandesc sa-i schimb gradinita pentru ca n-am incredere si imi stiu si copilul ca fiind nazdravan.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

La noi la gradi,acum 2 saptamini au "disparut" 2 baietei in virsta de 4 si 5 anisori si nimeni nu a observat lipsa lor!
Au fost "prinsi"intr-un magazin din centru(gradi e la 5 min.de centru) la "furat" bonboane de catre detectivul magazinului !
Cineva i-a recunoscut si a sunat la gradi!
Cind au venit parintii la prinz i-ai de unde nu-s
De atunci s-au luat masuri foarte drastice,se inchid usile si portile si sunt cu ochii-n patru!
Hmm,sper sa nu se mai intimple niciodata asa ceva si sa le fie invatatura de minte,ca astia micii au o viteza

***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

brrr, ce de povesti care usor se pot rasturna in tragedii :(

si noi am inceput cu stingul la capitolul incredere. dupa prima zi de cresa, de fapt doar doua ore inainte de prinz, pentru acomodare, asta a fost programul pentru prima zi, am gasit-o pe snoopi (1 an si 10 luni!) dindu-se nesupravegheata pe toboganul cel mare din curtea cresei. era impreuna cu doua fetite de vreo 7-8 ani. educatoarea era in clasa cu ceilalti copii... a fost singura metoda de a o face sa taca (plingea dupa noi de se scutura camesa pe ea pe-atunci) si-au considerat ca-i ok.
e, cica, cea mai de incredere cresa din oras. kiar cred ca-i asa, fiindca am mai vazut si altele, si, in ciuda a ce s-a intimplat aici in prima zi, n-as indrazni s-o mut in alta. asadar si noi sintem, oarecum, dintre cei ce inghit. dar macar nu tac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

James a avut parte de conditii excelente la gradinita. Eu il duceam dimineata. Trebuia sa sun la interfon, ma vedeau prin video apoi imi deschideau poarta, intram in vila si cind ajungeam la usa sunam din nou si imi deschideau. Nu am avut astfel de probl... Plus ca de multe ori il gaseam jucindu-se in curte, dar niciodata nu l-am gasit nesupravegheat ori poarta sa fie deschisa.

Este inadmisibil sa-ti gasesti copilul pe trotuar chiar si in fata gradinitei neasistat de nimeni.

Flory, James & Sarah Catherine

"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Brrr. Nu stiu ce reactie as fi avut in locul tau. Cred ca in primul rand as fi facut o reclamatie la conducere. Asa ceva nu se poate.Cum adica o institutie unde iti lasi copilul pentru a fi supravegheat educat tocmai acolo se pot intampla asemenea lucruri. Intr-adevar si parerea mea este ca educatoarea este prea insolenta si mai e si vinovata pe deasupra. Cum adica s-a dus sa analizeze o oferta de carti si copiii?????.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

draga mea eu am facut un scandal monstru (educatoare, directoare) cind micuta era la gradinita waldorf, numai pentru faptul ca educatoarea a dat o pe Thea afara din clasa, si am gasit o pe holul gradinitei, plingind.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dafneea spune:

ABSOLUT INADMISIBIL!!!
Nu poti lasa lucrurile asa! Educatoarea aia trebuie concediata iar institutia care permite asemenea acte-penalizata, cel putin!
Nu putem sta cu mainile in san pana cand se intampla lucruri ireparabile.
Raul trebuie taiat de la radacina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

Va multumesc pentru raspunsurile voastre.

Nu cred ca pot face scandal pentru ceea ce s-a intamplat deoarece nu am dovezi. In acel moment eram doar eu si cei doi copii in strada iar educatoarea poate sa nege acest fapt...

Simona & Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cineva care nu se ocupa de igiena sau securitatea copiilor, probabil nu acopera nici alte aspecte ale educatiei. Deci muta-ti fetita cit mai repede, inainte de o gasi in strada sau bolnava.
Directoarea si educatoarele accepta situatia asa cum e, pentru ca pe ele nu le deranjeaza si iau un salariu pe neglijentza lor. Dar voi, parintii, de ce nu luati atitudine? Vorbeste cu ceilalti parinti, sau de una singura du-te si reclama, la protectia consumatorului, a copilului, la ministerul sanatatii, la ministerul educatiei, la ziare, oriunde.
Nu-i lasa asa, e dreptul tau, cind platesti sa ai conditii civilizate, sa nu accepti neglijentza si mizerie.
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput