Bobocei de sept-oct 2008 (260)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nerantula felicitari, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos

CosmyB multumesc de urare

Felic ce ma bucur ca mai intri si mai baga cate ceva de Vlad

Nocom sotului

noi am facut o plimbare in mocirla...apoi pus copilul sa pape...a vrut singura....si-a pus si in cap spuma de mere...plus peste tot in casa...si escaladeaza baricada...eu ce ma fac cu soba acum, tre sa ma duc sa cumpar portita

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nerantula, in primul rand felicitari pt. vestile bune de la eco! Ma bucur mult ca totul e in regula cu bobita mica!

Am vazut ca m-ai intrebat despre rezultatele primei parti a tratamentului, dar nu prea am stiut ce sa-ti raspund, pana m-am dumirit si eu.
Coincidenta sau nu, dar chiar de a 2-a zi a manacat specataculos de bine si a dormit mult mai bine, in prima noapte chiar fara nicio trezire pana la ora 6 dimineata. Aproape ca nu-mi venea sa cred! De aici si retinerea mea de a-ti comunica cum e...
Ei bine, de mancat mananca in continuare muuult mai bine, n-a mai varsat (varsa aproape la fiecare masa), dar... cu somnul... suntem varza! Amandoi. Se trezeste de multe, multe ori, plange, e agitat, nu-l pot face sa se linisteasca numai daca ii las sanul in gura non-stop (ma ustura sfarcurile de mor), dar agitatia asta e numai in timpul noptii si eu o pun, in primul rand, pe seama unei masele care sta sa erupa.

Acum i-am dat si repriza 2 de tratament, mai astept 1 saptamana si apoi refac coproparazitologicul.
In concluzie, eu sunt, deocamdata, multumita de efectele tratamentului. Sa mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ma duc sa-mi imbaiez agitatii si revin dupa ce-i culc...
Mai am ceva pt. Moni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nerantula, ma bucur mult pentru rezultatele bune, am stat ca pe ghimpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babymom, multumesc de raspuns ... cred ca incerc si eu, desi as fi sperat sa fie o schimbare spectaculoasa a somnului .. la noi problema cu trezitul fff des noaptea e de cateva saptamani si de atunci nu a spart decat o maseluta, iar a doua sta sa sparga (e gingia vanata), oare de la maselute sa fie? Chestia e ca, la sugestia lui 300, azi noapte i-am dat o doza de nurofen pe la 2:30, insa la 5 era din nou agitat , e drept ca 2 ore jumate au fost linistite ...

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetelor, va multumesc din suflet. Nici nu stiti ce inseamna pentru mine sfaturile si experientele voastre. Despre incurajari nu mai spun. DIn cate vad, tendinta boboceilor de a sta in fund a fost dupa 7 luni. BUn asa. Pe mine chiar nu ma stresa subiectul pentru ca citisem pe peste tot ca DUPA 6 LUNI trebuie sa stea putin, sa fie pusi etc. Dar felul cum mi-a pus problema pediatra m-a bagat in boala efectiv. Bine, ea mi-a zis sa-l pun in fund de la 4 luni ceea ce va dati seama ca n-am facut, poate asa de o poza dar nu mai mult de 1 minut.
CU limba scoasa, am vazut ca mi-a zis MIruna de legatura cu polipii. Culmea e ca el chiar are, horcaie, sforaie, respira greu (asta era un mare pitic de-al meu) PRima pediatra mi-a zis sa fac aerosoli atunci cand i-am zis ca nu-mi place respiratia, de ce, nu mi-a spus. Asta a doua mi-a zis ca are polipi si sa las copilu in pace cu aerosolii. EU oricum am asociat, dupa cum v-am spus, scosul limbii cu faptul ca era incarcata si si-o curata.
CAt despre SD, dra mea gine mi-a zis ca 99% si-ar fi dat seama cei din polizu la cat l-au intors pe toate partile. Bine, pediatra asta a zis ca daca e sa fie e forma mai usoara adica down mozaic (oare am mai spus o data si ma repet? jur ca nu mai stiu, imi cer scuze daca da) si ca asta se vede greu, adica are doar putine semne si manifestari... in fine, eu nu cred totusi ca este, si sper din suflet sa nu fie.
Va pupicesc

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Mai ce are lumea cu mine mai, ma duc la dr pentru mine, sa-mi dea trimitere pt. niste analize si ma trezesc ca ma "cearta" ca inca alaptez la 1 an si 4 luni.
Ca vezi tu doamne, laptele nu mai e bun si ca totusi imi da o bulina rosie ca am alaptat pana acum dar ar fi cazul sa ma opresc ca na e copilul mare...
Ma rog, am plecat va dati seama cum...nu-mi sta in caracter sa ma cert pe acest subiect, dar fiecare gandeste cum vrea si aceasta dr asa gandeste COMUNIST!Prefer sa ma plang la voi

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Buna fetele..

Pai..nu vad de ce sa te iei de mine..eu am fost la ceasta doctorita..cand am avut probleme cu Alessia..am avut f. marti probleme cu intoleranta la lactoza..si ..in fine...am ajuns la casta dr..si i-am zis..:Doamna..zic..poate fata mea are aceasta intoleranta..datorita faptului ca nu a fost alaptata decat 2 luni..si ea-mi zice...:Stai linistita ca laptele matern..are oricum necesarul de vitamine, doar pana la varsta de max 6 luni..asta era toata discutia..de-asta am scris aici..nu ca sa ma cert..sau ca sa se ia cineva de mine..Imi pare rau..ca ai crezut asa...

Da...acum..eu stiu de la un medic nutritionist..cu acte care dovedesc..este vorba de analiza laptelui matern...intr-adevar ..laptele matern..contine tot cecea ce este necas copilului pana la varsta de 3 luni....apoi..incepe sa scada...este bine sa se opreasca alaptatul la varsta de 6 luni..dupa aceasta varsta se pare ca laptele nu mai are niciun aport caloric...

Acum...na..si eu inca alaptez..cine poate sa nu alapteze daca simte totusi ca are lapte?...Acumm...sper ca n-a fost cu banat ca am scris si eu aceasta parere..nu este a mea..repet..este a unui medic nutritionist...acum...eu stiu...eu zic totusi ca pana la 10-11 luni e ok...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Eu vreau doar sa stiu unde anume a reusit acest medic sa faca analiza laptelui matern. E in Romania? Eu am cautat de mi-au sarit capacele un laborator sa faca asta si nu il testam pentru calitatile nutritionale ci pentru a vedea daca am vreo infectie si vreau sa cred ca inca mai am suficiente cunostiinte cat sa nu ma fii mintit ca nu exista un asemenea loc in Romania. Si inca ceva, nu ma iau de tine doar tin sa precizez ca Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptare exclusiva pana la 6 luni apoi continuare pana la 2 ani. Vreau sa cred ca stiu ei ce zic, muuulllt mai bine decat orice medic de prin Romania.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mami de doua printese ALESSIA (10.08.2005) si SERENA (28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Moni, ti-am vazut pozele, Dragos e superb, iradiaza de voiosie, implinire si sanatate! Eu si sotul (pe care nu in avizasem initial) suntem de parere ca seamana la ochi cu tine, ne referim la forma, si tu ai ochii usor migdalati, sunteti niste frumosi amandoi!
Stiu ca numai analizele te vor linisti complet, asa ca iti urez sa scapati cat mai curand de grijile astea induse de medici care pun diagnostice mult prea usor ...
Uof, mi-am amintit ce m-am mai perpelit eu cu spina bifida a lui Gruia, iata ca nu a fost nimic, pediatra insasi a retractat diagnosticul!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Citat:

Da 300 asa e...nu stiu..dar sa vezi..ca pe Humana..scrie pana la 6 ani...auzi tu..pana la 6 ani...Doamne...nici nu stii cesa auzi...na..eu am scris..nu ca as crede sau ca voi credeti in asa ceva..insa...am vrut sa vedeti..asa un punct de vedere al unui..nutritionist...iti dai seama..nutritionist..nu gluma...off...cine stie..unde-om mai ajunge...

O sa ajungem sa mancam hrana sintetica . Scuze, aseara am fugit la somn cu buburuza. Iarta-ma, sa nu crezi ca ti-am sarit in cap, imi dau seama ca am "sunat" cam vehement, era din cauza starii mele si drept sa-ti spun mi se parea cam straniu ca tu care si acum alaptezi sa fi aplecat urechea la asemenea ineptii dar, chiar de-ar fi fost asa, nu-mi permit sa judec pe nimeni, pot cel mult sa combat intr-o discutie. .

Circula zvonul ca unii medici primesc tot felul de stimulente din partea anumitor firme. Acum cateva luni, ProTV mediatizase rezultatele unui studiu care pretindea ca laptele matern e nociv, dar asta fara sa dea detalii asupra mediului in care s-a facut respectivul studiu si a persoanelor care au participat la el. Ma rog, probabil ca una din concluziile respectivului studiu putea fi ca e mai sigur ca un copil sa manance salam si cascaval dcat piept de pui pntru ca, prin procesare industriala devin sigure, pentru ca nu stii ce-a mancat un pui acum doua zile la masa de dimineata. E aceeasi "linie" de gandire, nu? Oooof... si cati apleaca urechea la asemenea afaturi.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

Da ..asa..e.nu neaparat c-am aplecat urechea la ce mi-a zis..discutia asta afost acum..cam doi ani si jumatate..cand eu am avut probleme cu saraca Alessia..si de-asta am scris..ca sa va arat si pct de vedere al unor nutritionisti..chipurile...nutritionisti..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Citat:
in prima luna a luat 800 de grame..si apoi cate 700-600...si am trecut saraca fata pe Humana...si tot asa a luat in greutate...d

Saraca fetita, chiar luase super bine in greutate! Pacat ca nu ai fost pe forum la inceputurile boboceilor, a fost o bebelina care a luat 400 de grame intr-o luna de-asta de inceput si dr. Culcer a incurajat-o pe mamica sa alapteze in continuare ca recupereaza... si a fost bine.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

Off..intr-adevar pacat..mi se rupe si acum sufletul...da ce sa fac..asta..e ..numai pot da timpul inapoi..am recuperat la Serena..

Mergi la inceput