Bobocei de sept-oct 2008 (260)
Raspunsuri - Pagina 20
babymom75 spune:
Monica, ma bucur sa vad ca esti mai linistita. Sa stii ca m-am uitat special la pozele Dragoselului tau, cautand semnele caracteristice SD, dar in afara de ochii, care sunt intr-adevar migdalati, nu mi-a atrasa atentia NIMIC. Si, crede-ma, am vazut si diagnosticat destule cazuri de nou-nascuti cu acest sindrom!
Nici chiar ochii nu sunt caracteristici sindromului Down, pt. ca in afara de faptul ca sunt oblici, ar trebui sa mai aiba un pliu la nivelul unghiului intern ( se numeste epicantus), baza nasului ar trebui sa fie mai latita si urechile mai jos inserate, ceafa groasa, etc...
Cred ca pediatra care ti-a sugerat mozaicismul a vrut "sa sufle-n iaurt", avand in vedere antecedentele voastre, dar a neglijat ca suspiciunea unui astfel de diagnostic poate cadea ca un traznet in capul unei mamici, mai ales dupa ce ai trecut prin ce ai trecut tu.
Oricum, pt. a te linisti, eu iti sugerez sa faci analizele (e vorba de cariotip, nu?). Dar, in momentul de fata, eu zic cu mana pe inima ca poti fi linistita: Dragos al tau e perfect sanatos!
monica_dicut spune:
NErantula, tu la ce pediatru mergi? CA tu stai langa policlinica...
Multumesc pentru ganduri. SI sa sti ca ma bucur teribil pt tine, pentru samburel/samburica chiar daca n-am spus pana acum. Chiar asteptam cu sufletul la gura sa ne spui ca-i bate inimioara. Va fi bine cu siguranta
By the way, am vazut ca s-au inmultit in randurile voastre. FElicitari la toata lumea
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alessia2005 spune:
Nerantula..ma bucur ptr vestea buna..se pare ca dupa bataile inimii..ar fi tot baietel
Mami de doua printese ALESSIA (10.08.2005) si SERENA (28.10.2008)
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut NErantula, tu la ce pediatru mergi? CA tu stai langa policlinica... |
Pediatra noastra are o mini-clinica pe langa Mall Vitan, se numeste Persepolis (clinica), insa nu are site-ul actualizat. Ea se numeste Nakisa Seranficeanu.
Gruia, farama de steluta
Nerantula spune:
Si eu tot baietel cred ca va fi ... dupa datele um, ovulatie, conceptie, dar si dupa simptome, pana acum sunt foarte asemanatoare cu cele din sarcina cu Gruia. Despre batai nu stiu nici un indiciu, cum conteaza?
Gruia, farama de steluta
alessia2005 spune:
Fetele..eu ma retrag..numai bine..sa aveti o noapte linistita
alessia2005 spune:
citat din mesajul lui Nerantula Si eu tot baietel cred ca va fi ... dupa datele um, ovulatie, conceptie, dar si dupa simptome, pana acum sunt foarte asemanatoare cu cele din sarcina cu Gruia. Despre batai nu stiu nici un indiciu, cum conteaza? Gruia, farama de steluta |
Pai..daca bataile inimii sunt sub 140..se pare ca e baietel..eu..stu..asa se zice...oricum un dulce ptr samburel...si ptr mami si fratior unu
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui Nerantula Si eu tot baietel cred ca va fi ... dupa datele um, ovulatie, conceptie, dar si dupa simptome, pana acum sunt foarte asemanatoare cu cele din sarcina cu Gruia. Despre batai nu stiu nici un indiciu, cum conteaza? Gruia, farama de steluta |
STiu ca se zice ca daca sunt pana in 140 e baiat si daca sunt mai mari e fata. Dar e un fas. Dragos le-a avut mereu 145-150, nici mai mlt nici mai putin
Babymom o camera intreaga de de la mine pt tine.
SI da, despre cariotip vorbesc. Acum nici nu stiu daca nu ma vor trimite alea acasa ca le consum fondurile degeaba. SI ma gandesc totusi ca daca il vor vedea si vor zice ca nu are poate nici nu ii vor mai face. Habar nu am. Abia astept ziua de luni. Sper sa mi-l intoarca si acolo pe toate partile.
Multumesc din suflet pentru mesaj
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
kllemi spune:
buna noapte
moni ca sa ma bag si eu in seama...nici noi nu am stat in fund prea devreme...adica pe la 8 luni...ea intai sa ridicat in picioare si dupa aia sia dat seama care e schema cu statu' in fund......asa ca nu te mai lua dupa toti prostii
angy cum adica spuma de mere???......vreau si eu sa stiu ..
lumi eu dupa cate stiu Titan 2 este cea de la potcoava
nerantulafelicitari...tine-o tot asa
as mai fi vrut sa zic ceva dar nu ma lasa copilul.....ca vrea si el la calc.
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babymom75 spune:
Monica, si inca un motiv ca poti fi linistita: uitandu-ma la pozele bebelusului tau (care e un dolofan dragut !), l-am vazut stand in diverse pozitii care denota un tonus si-o postura absolut normale! Un bebe cu Down sta ca o placinta - sunt hipotoni (tonus muscular redus).