Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
JulyMorning spune:
Neatza si de la noi!
Ma inscriu si eu pe lista celor depresate de vreme, imi vine sa ma impusc. Cu toate astea, de vreo saptamana noi iesim zilnic din casa, macar o ora. Mai o cumparatura, mai o tura prin parc...altfel ne-am urca pe pereti amandoua.
Am fost ieri la dr si de la nema pastile pana acu, m-am ales cu o sacosa plina. M-a bagat pe aspenter pt IR-uri la limita superioara a normalului, corelat cu analizele de la Fundeni un pic aiurea si cu antecedentele cu fi;mea (greutate mica la nastere, respectic 2.6kg la 39s+4 zile). La 24 de saptamani urmeaza sa repet ecografia si sa vedem cum stam. Apoi asa: fier, acid folic (cica din alte rationamente decat pt cele care care se dau in primul trimestru, da' am uitat care, cred ca ceva legat de analizele de hemato), no-spa 3/zi pentru ca desi n-am contractii am uterul intarit si nu e bine mai ales pt cicatricea mea de la cezariana, vitamina C si omega 3.
Zici ca-s farmacie ambulanta, aseara eram capiata, nu mai stiam care cum sa le iau.
Sabina, felicitari pentru data stabilita!! Wow, ce putin mai ai. Eu zic sa-ti faci un fel de "mantra", sa-ti spui in fiecare zi ca data de 13 e cea mai buna si nu accepti alta, ca sa stea fetele cat mai mult. ![]()
La subiectul bone noi nu am reflectat prea mult, ambele perechi de bunici sunt in Bucuresti, spre "fericirea" mea suprema soacra-mea sta la 5 min de mine si oricum am plecat de la ideea ca voi sta 2 ani acasa. Cand incepusem sa ma gandesc si eu serios cum sa ma organizez cand m-oi intoarce la munca... a venit surpriza nr 2, caruciorul roz. Asa ca m-a scutit de un efort.
Tatyana iti tinem pumnii sa stea bebe la caldurica cat mai mult, sa fiti amandoi sanatosi si voiosi ! 
Nati, da, eu imi amintesc de la sarcina cu Maia ca citisem undeva ca bataile inimii baietilor sunt mai accelerate, dar nu era un criteriu de diferentiere a sexului
Acu' cine sunt eu sa ma pun contra a ceea ce zice doamna doctor?
Stiu ca mama imi povestea ca medicul cu care a nascut ea de 2 ori, doar in urma consultului cu cateva sapt inainte de nastere, i-a aproximat greutatea fatului la nastere si a nimerit-o cu o marja de eroare de vreo 100 de grame. Dar de sex n-am mai auzit.
Ma duc, am niste pilaf cu legume pe foc..
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+
mamanati spune:
Fetelor, mi se pare ca "te jupoaie de piele" doctorii astea! Pai daca are 3 cezariene pe zi, isi ia 1300 - 1500 euro pe zi!!! Ar fi o respundere enorma, dar mi se pare exagerat de mult. Totusi, mi se pare ca de vina suntem tot noi - pacientii ca ridicam tarifele cu fiecare an.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
23+
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamanati Sabina, ti-am trimis un PM, dar nu stiu daca am reusit sa-l trimit, nici in outbox nu pot intra. Ai primit ceva?www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+ |
Nati am primit si am si raspuns.
Legat de spital, eu de aceea am ales o clinica particulara. Urasc sistemul spaga.
Sabina
30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
July eu imi doresc mult sa nasc in zi de 13 si marti. Asa m-am nascut si eu si mereu cifra 13 mi-a purtat noroc. Acum sa vedem.
Sabina
30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
arturicii spune:
Neata!
Sabina, nuuuu, nu nasc inaintea ta! Eu vreau in mai! Insa sa vedem cum il conving pe dr ca e ok (asta in speranta ca nu apare vreo hemoragie).
Si fetele tale trebe sa stea cat mai mult la caldurica.
Tatyana, sanatate multa si la 30 de sapt sa ne anunti ca totul e ok, nici un semn de nastere.
July, chiar farmacie ambulanta; sper sa te ajute medicamentele si sa fiti ok.
Mira, bafta multa la examen!
Sa aveti o zi faina; azi sunt si baietii acasa si mergem la un dr ortoped sa vedem de nu cumva ne trebe oaresce talonete.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 29+
ancadragoman spune:
Fetelor la umanitare s-a facut un bazar unic pentru toate cazurile ,daca aveti timp si chef aici ne gasiti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
r_ocsy spune:
Buna burtici !
Ne-am intors si noi de le ecografie , multumesc lui D-zeu ca suntem bine . Colul este inchis, 3,9 cm ( a mai crescut de la iesirea din spital ), Sofia si-a dublat si ea greutatea, are 1019 g , foarte vioaie , s-a si invartit in timpul examinarii, lovea intr-una ca o umfla si pe doctorita rasul ... mi-a zis ca o sa fie o fetita mai baietoasa la cata miscare face
! Ne-am linistit si noi !
Data probabila a nasterii va fi stabilita in jurul datei de 20 mai la 39 de saptamani (avand in vedere ca voi naste cu cezariana )sau putin mai repede ; momentan nu este nimic batut in cuie si ne invartim in jurul datei de 20 mai, vedem cum decurge sarcina in continuare.
Simt ca mi s-a luat o piatra de pe inima cu controlul asta ca tare stresata mai eram. Sfaturile pe care le-am primit : sa incep sa imi monitorizez si eu tensiunea ( am 10 cu 6 de obicei , am intrebat cand e cazul sa ma ingrijorez si a zis ca daca ajunge la 14 sa ii dau telefon ), mai putina sare si fara apa minerala si daca incep sa am probleme cu contractiile neaparat telefon.
V-am plictisit destul si in plus am de recuperat paginile noului capitol
!
Anamariam79 : ti-am trimis un PM ![]()
R_ocsy
26 +
Ana Sofia
n_a_n_a spune:
Rocsy
! Felicitari pentru bebelina baietoasa care a depasit kilogramul!!! Si pentru col! 
Nana
27+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana

!
Ai primit ceva?