Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
taty_ana spune:
buna fetele
noi azi facem 26 de sapt si am "sarbatorit" cu niste contractii de toata frumusetea....noroc ca sunt in spital si le mai potolim cat de cat.....am ajuns sa-mi doresc macar la 30 sapt sa ajungem...ma gandesc tot timpul oare ce soarta ne rezerva DD?ma gandesc in fiecare zi la asta....
burticile....aveti grija de bebei
26s
mamanati spune:
Buna burtici,
Am fost si eu la medic de dimineata, desi aveam niste dureri groaznice de cap(probabil de la timpul asta). Imi ea ginecoloaga tensiunea: 40/60!!! Hai sa-mi faca chiar ea repede o cafeluta, caci nici nu putea scrie in carnet asa tensiune, zici ca eram pe patul de moarte. Apoi a revenit la cea normala:90/60.
Am intrebat si de intepaturi in zona buricului, a zis ca e de la uterul in crestere. Iar de faptul ca ma doare burtica doar noaptea, a zis sa iau no-spa si inca ceva.
Sa va spun ceva: i-am zis la ginecoloaga ca am ramas cam dezamagita ca nu m-am ales cu poze de la eco si nici macar sexul bblui nu stiu(presupus fetita). Ea a ascultat bataile inimii (ale bblui) si zice ca parca ar fi baiat!
Ati aizit de asa diagnosticare?! Am intrebat-o si care e chestia si zice ca la baietei bataile cordului sunt mai puternice si mai rapide decat la fetite.
Nico,
si pe tine pentru raspuns.
Mira, tinem ppumnii pentru examen!
OanaMar, zic si eu ca monitorizarea video (mai mult a bonelor decat a bebeilor) e un lucru sfant. Si noi instalam cred, dar noroc de mama ca a stat cu Cami de la 5 luni(atat am putut sta cu ea acasa) acum insa recuperam.
Crissy, in parca bonele nu prea isi permit sa se poarte urat cu copii, ca le vad alte mamici care pot sa-ti transmita tie cu e comportamentul ei.
Sabina cum a fost la medic? Ati stabilit data deja, bine ca nu-i data din visul meu aiurit!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
23+
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana buna fetele noi azi facem 26 de sapt si am "sarbatorit" cu niste contractii de toata frumusetea....noroc ca sunt in spital si le mai potolim cat de cat.....am ajuns sa-mi doresc macar la 30 sapt sa ajungem...ma gandesc tot timpul oare ce soarta ne rezerva DD?ma gandesc in fiecare zi la asta.... burticile....aveti grija de bebei 26s |
Sunt sigura ca ai sa nasti la termen. Ai sa vezi. O sa fie bine. vei depasi si 30 de saptamani
Sabina
30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
n_a_n_a spune:
Sabina, horror modul in care ti-ai incetat raporturile de munca cu fostul angajator. Crede-ma ca ma ia cu greata! Sa le fie rusine! Din pacate, sunt atatea cazuri de genul acesta...
Edit
:
felicitari pentru alegerea zilei de nastere!
Ruxi, nu-ti fa griji, eu zic ca o sa te descurci perfect! Ai dreptate cu supravegheatul bonei pana fac bebeii tai doi ani.
Nana
27+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
mamanati spune:
Tatyana,
de la noi, sanatate si cat mai multa liniste si odihna! Totul va fi bine! Ai grija de tine si nu te stresa! Tot in spital te tin?!
23+
alinettero spune:
Buna fetelor,
n-am mai intrat de mult dar de citit v-am citit, f greu tin pasul cu voi (au mai ramas vreo cateva capotole necitite
)
Noi suntem bine, mergem joia viitoare la eco sa-l vedem pe bebe, care e din ce in mai miscacios, pot dormi pe o parte numai daca doarme el, altfel ma loveste.
Azi m-am cantarit, am zis ca arunc cantarul, aproape 12 kg luate, daca ma opresc la 20 sa zic merci. incerc sa fiu echilibrata la mancare dar mai pacatuiesc cu cate ceva dulce
. Miscarea lipseste cam mult, desi merg la serviciu stau mult pe scaun.
Madamar si eu tot pana pe 8 martie merg la serviciu, dupa aia incep cautarile da patuturi, carucioare, hainute etc.
Si ma alaturi fetelor care s-au saturat de iarna, vreau la plimbare in parc,
Fetelor dar de ce preturi vb voi de la spitale, pai tb sa fac imprumut pt nevoi personale. La noi la Iasi am inteles ca sunt putin mai mici, dar ma voi mai interesa sa fiu pregatita sufleteste si material.
Va pup pe toate si aveti grija de voi
29+
Ioana5255 spune:
Nati nu am fost la medic, decat saptamana trecuta. De atunci am stabilit data nasterii, dar am vrut sa o tin secret, insa nu am rezistat. Oricum eu cred ca fetele nu vor sta pana atunci si am un feeling ca se vor naste in ultima saptamana din martie, maxim prima din aprilie.
Sabina
30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
biajitaru spune:
Mira: bafta la examen
Taty-ana: ma bucur ca esti bine. Tot binele din lume ti-l doresc si sa stea bebeii cat mai mult in burtica
Sabina: nu mai e mult pana la data stabilita.
Sper sa nu am nevoie de bona mai ales ca si mama si soacra au iesit la pensie. Macar in cazuri de forta majora tot ma mai ajuta si ele cum pot.
In Brasov nu sunt asa de mari preturile cel putin la maternitate. Pana acum medicul meu nu mi-a luat nici un banut desi am vrut sa-i dau![]()
Bia
Bia 22+ 
mamanati spune:
Sabina, ti-am trimis un PM, dar nu stiu daca am reusit sa-l trimit, nici in outbox nu pot intra.
Ai primit ceva?
23+