Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna si de la noi

Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco si bebei frumosi si grasuti.
M-a luat si pe mine raceala de aseara.
Am vb cu doctorita de familie si din martie trec si eu pe 6 ore ca nu mai rezist pe scaun.
Sa-i ia naiba pe guvernanti daca modifica ceva o iau razna
Am facut si eu o ciorbita si acu astept sa vina sotul de la munca.
Pupic,

Bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Mancare chinezeasca....hehe....ce gust o mai avea???
Stomacul tau ce ar zice, Nana?
Cand am facut o criza de bila in 11 saptamani, dr. care mi-a facut ecografia m-a intrebat direct..."ce-ati mancat, d-na, KFC, mancare chinezeasca?" Asa ca de atunci mi-am pus pofta in cui....

Alinettero ce bucataresti bun pentru musafiri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Sugestie: iti iei un marker permanent si-ti tragi o dunga inainte sa se apuce de cusut... sa nu mai greseasca "reperul":)!!!
Altele care au nascut saracele se declara nemultumite ca le lasa ... de se aude cu ecou pe-acolo! Asa ca fiti multumite ca va miceste!:)

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Eu m-am gandit sa-i fac un mulaj, copie fidela si sa-i atrag atentia ca tre sa se potriveasca si dupa cusut, ca daca nu ...

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Sau sa asiste sotul la coasere si sa ceara mai asa, mai asa...dupa pofta inimii: ferfenitza si cu zimtzi:))!!!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Fetelor, sunteti mortale...zau...M-am amuzat copios...javascript:insertsmilie('');

Mami de Matei nazdravan si 26 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Sorry pt mesajul anterior...nu am stiut sa folosesc "citat din", eu am dat cu copy - paste...javascript:insertsmilie('')

Mami de Matei nazdravan si 26 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Mancare chinezeasca....hehe....ce gust o mai avea???
Stomacul tau ce ar zice, Nana?
Cand am facut o criza de bila in 11 saptamani, dr. care mi-a facut ecografia m-a intrebat direct..."ce-ati mancat, d-na, KFC, mancare chinezeasca?" Asa ca de atunci mi-am pus pofta in cui....

Alinettero ce bucataresti bun pentru musafiri?

Stomacul meu n-ar mai zice nimic, m-ar strange de gat direct ! Asa ca ramanem cu pofta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

nu am avut timp de nimic,munca,soacra,sot si casa... .
n-am citit nimic,sper sa recuperez diseara. suntem bine,si eu am inceput sa retin apa,eu mai beau ceai pt gravidute de la fares.
in schimb mi-au aparut pete pe unghii si ma dor dintii... bebe sa fie sanatos si daca ma-sa o sa fie stirba cu un dinte da unul ba

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:

Sugestie: iti iei un marker permanent si-ti tragi o dunga inainte sa se apuce de cusut... sa nu mai greseasca "reperul":)!!!
Altele care au nascut saracele se declara nemultumite ca le lasa ... de se aude cu ecou pe-acolo! Asa ca fiti multumite ca va miceste!:)

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

Eu m-am gandit sa-i fac un mulaj, copie fidela si sa-i atrag atentia ca tre sa se potriveasca si dupa cusut, ca daca nu ...

Sau sa asiste sotul la coasere si sa ceara mai asa, mai asa...dupa pofta inimii: ferfenitza si cu zimtzi:))!!!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

Ca in reclama aia cu maimuta:asa betty,mai la stanga,hai Betty,mai la dreapta..

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput

N-am mai ras atata de o gramada de vreme! Numai Discordia e de vina , deci Discordia, multumesc frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Declar spasita ca tocmai am pacatuit cu niste paste cu ton si ceapa, dupa principiul "o viata are omul". Daca ma vedeti patruland pe forum diseara dupa 11, macar e clar de ce.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 26+
Repede 10 matanii
Apropo de asta,imi povestea o prietena,k era mai mica,si s-a dus si ea sa se spovedeasca,la care popa i-a dat canon,nu stiu cate matanii.Iese fata de sub fusta si se apuca de facut flotari...L-a bufnit rasu si pe popa

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput

Cum o fi facut saracuta confuzie intre matanii si flotari?! Mi-o si imaginez prin biserica

Mergi la inceput