Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Corina si Elena ma bag si eu la o cafelutza.Multam!

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Neata si de la noi!
Fetelor, dar zau ca voi vb de niste preturi super mari, chiar daca sunt de Buc.
Eu doctoritei mele nu i-am dat nimic pana acum si mi se pare ca m-a tratat super bine, nici la sarcina trecuta nu i-am dat, la nastere ma gandeam sa ii dau vreo 8 milioane indiferent ca este naturala sau cezariana (eu vreau natural). La neonatolog, am mai spus nu am dat nimic, dar au venit vreo 3, deci unde ajungeam daca as fi dat la toti. La asistente de asemenea, nu am dat si imi faceau spalaturi atat dimineata cat si seara, de fapt treceau prin fiecare salon si ne spuneau ca putem merge. Nu m-am simitit tratata urat sau neglijata. La asemenea preturi mai bine ma duc si nasc la privat, caci asta nu mai e nastere la "stat". Eu voi naste la Polizu si chiar sunt curioasa daca mai sunt printre voi mamici care vor naste aici sa impartasim impresii.
Mira, foarte bine ca te-a ajutat fetita la examen.
Sabina, sa dea Domnu sa stea fetitele la caldurica pana la data fixata pt nastere.
Nati, la mine la fetita bataile inimii au fost mereu intre 150-160 pe min, iar baietel sunt mai mici. Deci mai bine astepti eco din martie pt a fi sigura de sexul bebelusului.
Legat de burtica pe mine ma intreaba colegii ca ce oi fi avut in cap sa mai un copil acum pe criza asta economica...

mamica de fetita si 26s+ cu

Mergi la inceput

Mereu uit sa actualizez semnatura.
Deci de ieri am intrat si noi in trimestrul trei de sarcina. Sa speram ca bebicul va sta la mami in burtica pana la 40 de saptamani. Acelasi lucru vi-l doresc si voua, sa aveti bebici cuminti la mamicile lor in burtica si sa nu iasa decat la termen.
Va pup!

mamica de fetita si 27s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Mira : cu totii ne topim cand ne vedem mogaldetele la ecograf, si ne pare rau cand trebuie sa incheiem vizionarea ... eu una as fi fost in stare sa stau mult si bine in fata ecografului, sotul nu mai zic ; aseara inainte sa ne punem in pat imi spune : "ai vazut cum isi tinea manutele, parea ca pipaie ceva , cred ca o deranja lumina de la sonda "

Alinutza, Onana, Corinasmile : ne bucuram de rezulatetele bune de la eco

Anamariam79 : daca e cu 3 cifre atunci ma bucur ca merita toti bani ( l-am retinut ... in caz de )

Discordia : si colegii tai au multa treaba daca se intreaba cum de ai curajul ca faci copii pe criza asta economica ... mai bine le-ai raspunde ca asta e ultimul an de criza !

R_ocsy 26 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Fetelor eu ma declar invinsa de CARCEI!!!Nu mai suport..ma i-a din senin,mai ales in toiul noptii,fara sa ma intind,fara sa ma misc..asa deodata.Nu mai pot!!!!!!!!
Stiu ca s-a mai vorbit,dar nu mai tin minte care din voi se confrunta cu aceiasi problema,si dc avem ce face.

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza!

Discordia Eu voi naste la Polizu, chiar intrebam acu' vreo saptamana daca mai e cineva, dar n-am mai gasit pe nimeni aici la odisee. La prima nastere nu am fost la Polizu, asa ca din punctul asta de vedere habar n-am cum e, culeg si eu informatii de pe la cele cu mai multa experienta. Sper sa ai timp de tips-uri si pt mine :)

Sa aveti o zi buna

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare burtici !

fetele care si-au vazut puisorii la eco! Sorana, moama ce bebelus maricel ai stiut sa faci si de data asta !

Ana, asa sunt babele, bine ca au facut ele copii de la 15 ani, dar se pare ca au uitat lucrul asta!

Laurita, sper ca sunteti toti bine. pentru tine, Ilinca si dulcele de Mirci.

De azi dimineata ma lupt cu net-ul, si pana la ora asta nu mi-a trecut prin capsorul asta sec sa dau jos modemul de la Orange si sa trec pe wireless (de obicei net-ul de la Orange imi merge mai bine) .
Azi noapte nu m-a mai trezit fetita, si nici azi nu e prea vioaie, cred ca e obosita dupa ziua de ieri, ca n-a stat locului o clipa .
Si inca o veste buna: de ieri tati a inceput sa i se adreseze burticii cu "Adelina" ! Sa vedem cat il tine!
Am comandat carucior pentru iubiricea mea scumpa . E 3 in 1 cu multe accesorii incluse, fff usor, transportul gratuit, acuma sa vedem cum arata cand ajunge! Oricum, o sa ii fac poze cand il voi primi, sa-l vedeti si voi "live".

Ma intorc sa mai citesc din urma.

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

cris_09, si eu mai am uneori noaptea carcei, dar ma dau imediat jos din pat si cum piciorul in pamant imi trece, plus ca mai masez si locul unde am carcelul. Spuneau fetele ca e lipsa de ceva magneziu, si la mine se pare ca asa este. Au fost cateva zile cand nu am luat magne b6 si noaptea aveam carcei. Acum de cand iau zilnic nu mai am.
nana, frumos caruciorul. Sa il poarte iubirici cu placere, dar sa astepte si ea pana in mai, apropo am vazut ca tu ai dpn 19 mai, eu il am pe 20 conform UM, iar dupa eco 17 mai. Deci suntem pe aproape.
R_ocsy, da, asa e, la noi cine nu munceste, gandeste...numai prostii. Dar astia sunt oamenii, ce sa facem. Nu vreau sa fiu rea sau barfitoare, dar de-ati sti voi cu ce specimene de oameni lucrez eu...
JulyMorning, eu am nascut tot la Polizu, ce sa iti spun este destul de curat, bine, acum nici eu nu sunt prea pretentioasa. Acum nu mai stiu cum este la etajul 3 unde sunt cazate mamicile cu bebicii, dar in 2008 saloanele nu erau prevazute cu bai, erau doua pe holul sec#355;iei. In salon exista chiuveta pt toaleta copilasilor, dar mamele cu care am stat eu in salon se spalau si ele pe maini si dinti la acea chiuveta, deh, ce sa faci tb sa suporti. Anul trecut cand am fost internata pt extrauterina, am fost la etajul I, intr-un salon cu mobilier nou, cu baie in camera, avea si cabina de dus. Acum depinde si de persoanele cu care vei fi cazata in salon. Dar asistentele erau dragute, infirmierele la fel, mi-au schimbat asternutul de fiecare data cand le-am cerut fara sa le platesc ceva.

mamica de fetita si 27s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

De cand ma indop cu Magne B6, nema carcei!
July-frumos modelul! Rotile sunt din cauciuc? Am si eu un pitic!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Neata si de la noi!
Fetelor, dar zau ca voi vb de niste preturi super mari, chiar daca sunt de Buc.
Eu doctoritei mele nu i-am dat nimic pana acum si mi se pare ca m-a tratat super bine, nici la sarcina trecuta nu i-am dat, la nastere ma gandeam sa ii dau vreo 8 milioane indiferent ca este naturala sau cezariana (eu vreau natural). La neonatolog, am mai spus nu am dat nimic, dar au venit vreo 3, deci unde ajungeam daca as fi dat la toti. La asistente de asemenea, nu am dat si imi faceau spalaturi atat dimineata cat si seara, de fapt treceau prin fiecare salon si ne spuneau ca putem merge. Nu m-am simitit tratata urat sau neglijata. La asemenea preturi mai bine ma duc si nasc la privat, caci asta nu mai e nastere la "stat". Eu voi naste la Polizu si chiar sunt curioasa daca mai sunt printre voi mamici care vor naste aici sa impartasim impresii.
Mira, foarte bine ca te-a ajutat fetita la examen.
Sabina, sa dea Domnu sa stea fetitele la caldurica pana la data fixata pt nastere.
Nati, la mine la fetita bataile inimii au fost mereu intre 150-160 pe min, iar baietel sunt mai mici. Deci mai bine astepti eco din martie pt a fi sigura de sexul bebelusului.
Legat de burtica pe mine ma intreaba colegii ca ce oi fi avut in cap sa mai un copil acum pe criza asta economica...

mamica de fetita si 26s+ cu

buna fetelor imi cer scuze ca dau buzna asha peste voi
discordia yo o sa nasc la polizu...u cu cine nasti??

+16 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput