"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Sovi ai dreptate, exact la asta m-am gandit, ca seamana cu povestea ardeleanului Deh, timiditatea...dac-ati stii de cate ori mi-a spus sotul meu sa va scriu; daca il ascultam, departe eram, cu povestile
Recuperez eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo ce dulce e piciul, s-a luminat la fata
gudinde

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Eu zic ca azi suntem mai bine, Iris, ca eu in nici un caz.
Faza cu internatul, degeaba v-as povesti ca poate nu m-ati crede, dar eu stiu ca e mai bine asa cum fac.

Aseara i-a facut la spital doza de Cefort si clisma cu ciprofloxacina, de atunci si pana acuma a mai avut un singur scaun, asta e bine.
Clisma nu a fost asa horor precum mi-o imaginam si nu a facut caca dupa ea.
Febra nu a mai facut, insa tot e molesita, am reusit sa mai bem lichide, chiar lapte (de afla doctorul ma sparge , mi-a contraindicat categoric laptele, dar asa cerea scumpica ca am cedat), am baut ceai, apa.
A inceput sa mai umble prin casa, sa caute jucarii, deci o mare schimbare.

Ma duc.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vaaaai, mai Simooooo cat poate fi de frumos si dulceeeeeee, m-am topit toataaaaaaaaa!!!!! nu mi se pare ca seamana nici cu David nici cu Sam...putin se mai vede icterul...dar e foarte dulceeee!! cine are 3 flacai frumosi? aud???? O sa slabesti tu, o sa vezi!! abia ai nascut, fata!!!

La Clodet cred ca scot o ca scrie ca nu e bine si fuge si ne lasa cu ochii in soare....hmmm...eu cred ca-i bine, doar ca-i gheu....vino aici la interval, ca altfel...

Gudinde, felicitari Sa va traiasca!!!

Gecko, hai ca esti tare Ia recunoaste si arata-te!!!!

Siii, nu in ultimul rand, Nicoleta fata, te-am vazut eu in poze!si tu zici ca ai tona , nu te mai vaita ca nu esti grasa, ma!!! zau daca te-am vazut eu grasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Livi, cu siguranta tu stii cum e mai bine!!!!!! nu te judeca nimeni! toate suntem ingrijorate cand aflam asa vesti...of, mititica de ea...
auzi, dar sper ca-i dai macar lapte HN, nu?? sau facut cu zeama de orez, ca banuiesc ca e la regim...pup scumpica frumoasa, ca tare mi-e mila de ea
Tu esti racita rau????nu iei ceva homeopat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Micu!!

Andreea!!Felicitari pentri nepotik noua!!

Noi iesim afara,ca prea e frumos!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Gecko am terminat repede cu barza atunci, dar drumul lung... Dar, de data asta promit sa ti-o trimit, dac-o zaresc
Nicoleta , multumesc!
Simo si pentru Micu de la Daria si de la mine multi
Luny fie vorba intre noi doua, Daria ii o varianta feminina a lui Mufa, adik zbarnaie rau,de-ar vorbi spatele/picioarele mele ati intelege Sper ca nu te superi pt comparatie
Lyvy sanatate puiutei si tie putere

Mergi la inceput

Gudinde sa-ti traisca nepotica
La multi ani TUTUROR puiutilor care si-au serbat ziua! Sa le dea Dumnezeu sanatate, fericire, noroc, parintii sa fie sanatosi,si mereu sa fie mandri de ei!

Mergi la inceput

cum o doriti pt dupa-masa
Sper sa trec de moderare cu bine
Tot spuneti de kilograme, nimeni nu e gras, toate sunteti foarte bine si frumoase

Mergi la inceput

Kya multumesc ca ne-ai trecut in listuta asa de repede! Te rog ai putea sa-i adaugi la numele fetitei: Daria-Maria. Iarta-mi indrazneala Iti multumesc mult

Mergi la inceput