"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sper sa nu va suparati pe mine ca am postat asta aici, dar tot umbland pe la bazar, am aflat ca puiul asta mic are bietul de el nevoie pana marti (azi fiind vineri) de inca putin pana la 3000 de euro necesari pentru operatie.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=1

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Sunt singurel, bing, bang...

Pe aici...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Va salut dragele mele randunici! Am trimis si un mail, pe mailul de randunici in care va multumeam ca existati si ca alaturi de voi am trecut de la Odisee la Scutece! Mi-au scris Clau si Mihap si mi-au spus sa intru sa vorbim 'live'; le multumesc ca mi-au dat curaj! Va multumesc aici, tuturor, alaturi de voi am trecut prin cele mai frumoase si nepretuite clipe: de gravideala, de mamiceala! Va cunosc pe toate, sunteti minunate, toti puiutii ii ador, doar ii cunosc dinainte sa se nasca, ce sa mai... sunteti parte din viata mea! Am si eu o fetita, Daria care s-a nascut in 8 aprilie 2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui dudurutza

Va salut dragele mele randunici! Am trimis si un mail, pe mailul de randunici in care va multumeam ca existati si ca alaturi de voi am trecut de la Odisee la Scutece! Mi-au scris Clau si Mihap si mi-au spus sa intru sa vorbim 'live'; le multumesc ca mi-au dat curaj! Va multumesc aici, tuturor, alaturi de voi am trecut prin cele mai frumoase si nepretuite clipe: de gravideala, de mamiceala! Va cunosc pe toate, sunteti minunate, toti puiutii ii ador, doar ii cunosc dinainte sa se nasca, ce sa mai... sunteti parte din viata mea! Am si eu o fetita, Daria care s-a nascut in 8 aprilie 2008.

Welcome! si felicitari pentru curaj
O trec pe Daria in lista de pe prima pagina. Vrei sa ne dai si data nasterii tale?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Maria!!Si ai reusit sa taci,atat timp?!Bine ai venit!Se pare ca esti randunica(,)cu vechime!!
Felicitari pentru micuta randunica,Daria!!
Hai,acum trebuie sa te cunoastem si noi-poze,experiente,patanii,trairi-deapana!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

He, he, bine ai venit Dudurutza! Acum trebuie sa povestesti o gramada, noi nu va cunoastem deloc

Stefulicu meu a adormit la ora 1, in timp ce eu dadeam cu aspiratorul in galagie si agitatie, s-a urcat pe canapea si a pus fundu'n sus si a adormit...la 2 jumate s-a trezit, e fresh! a papat ciorbita si acum se joaca cu Vlad, care normal, nu vrea sa se mai culce

Mai stau si eu nitel si apoi sa termin ce-am inceput...mai am sa spal baia si niste vase...pfiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Multumesc de primire
Sunteti grozave, de fapt randunici-grozave este pleonasm, asa sunteti voi, dragele mele
Data mea de nastere este 11.02.1978; am intarziat cu tratatia o saptamana:
O sa caut poze cu Daria de cand a fost micuta, pana acuma cand suntem mai mari, putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Tu Dudurutza tu... am auzit eu ca ardelenii nu se grabesc (de fapt am exemplu viu la mine acasa), dar chiar asa?
no, bine ai venit! si vezi ca am impresia ca mesajele tale inca-s moderate, deci daca iti pierdem vreun mesaj pana ajungi la 10 mesaje scrise, sa ne pardonezi.

Monix iti multam pentru explicatie! deci sunt normala :) in anormalitatea mea.

Bubulina, scrisesem de rusi si ma jenasem :))) (rusi care vin, pleaca pt o saptamana, apoi vin si mai in fortza, dinastea...)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Maria!!
Bine ai venit!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi, ma, tu esti XL dupa oase, eu sunt XL dupa sunculite...

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput