"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"
Raspunsuri - Pagina 15
Teo2rina spune:
Sovi, cred ca e varianta... s-a dereglat?! Si referitor la bona, tre' sa te transformi putin ca si eu eram ca tine si exact de la persoanele pe care le-am ajutat mult mi-am furat-o in cel mai urat mod. trebuie un picut de curaj, pentru ca de pus pe liber cred ca esti hotarata sa da, asa ca, de ce sa amani. abia are timp mai mult sa caute.
fetelor, la noi e varianta: sotul nu e gras, arata fbine, iar soata- neglijenta arata ca... noi cand iesim, tre' sa ma incorsetez bine ca sa nu intrebe lumea "si sotia unde e?"
mimonix spune:
Soviii, cu CMul si eu am patit la fel si inca mai trag .Am povestit despre asta cu doctorita aceea pe care o cunosti deja . M-a calmat rapid , fara ezitare. A zis ca intotdeauna dupa o sarcina tiroida sufera niste modificari si greu isi mai vine in fire plus prolactina care mai ales la tine , dupa atata alaptat , normal ca "da petrecere" la tine in sange
Si de aici modificarile care in principiu se vor rezolva de la sine dar e de durata, mai ales dupa DOI copii unul dupa altul. Nu cred la tine sa fie altceva, mai ales ca nu te stii cu probleme si esti si tinerica 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
raluca2107 spune:
Multumesc pentru raspunsuri
. Incercam si Reviken, sper sa treaca repede ca ma simt tare vinovata
. Nici nu i-am zis omului, ca tocmai ii spusesem ca noi nu ne-am ocupat de putza baiatului si ar cam fi cazul sa se ocupe si el mi-a zis sa las baiatul in pace
.
Am gasit si eu oferta la Metro de Libero 1+ 1 gratuit la 48 de lei. Super pret si sunt foarte misto, doar ca sunt chilotei si eu de lene de cele mai multe ori il schimbam fara sa ii dau ciorapii jos
, dar la astia nu mai tine figura ![]()
Teo2rina spune:
am uitat sa va povestesc o faza: sapt trecuta am iesit in mall. am facut cu randul cumparaturile- unul se plimba cu Mihnea pe scarile rulante, celalalt cumpara, apoi am facut schimb de roluri. groaznic a fost cand sa-i luam niste jeansi cupilului, hai sa-l probam, l-am alergat prin magazin, se pitea, in fine. obositi, coboram la subsol sa bem o cafea, copilu' un suculet si mami si tati sa traga repede o pipa
sta copilu', se uita la tanti care serveau la masa, se cauta in buzunar unde ii pusese mami doua monede de 5 bani, scoate una, se duce la tanti si zice "bobo". lesinam de ras, nu-i zisese nimeni, noi si toata cafeneaua. tanti se conformeaza (Mihnea avea si o prajituruica pe masa, dar a papat-o tati la insistentele copilului) si ii da doua patratele de Milka ambalate frumos. le-a ingurgitat rapid in ciuda protestelor noastre. mai sta putin se duce la alta tanti si, fara sa mai dea si moneda care-i ramasese, ii zice bobo. tanti ii spune ca tre' sa danseze ca sa-i dea. Mihnea s-a uitat urat la ea, ea i-a dat, dupa care tipul s-a pus pe dans. apare un individ foaaaaarte inalt in cafenea, vine la pitic si-i zice: "ce faci, mai frumosule?" la care Mihnea arata spre ta-su si zice "e tata"
adik nu te baga ca sunt cu tata. a fost o iesire dementiala pe care, nu's de ce, dar am simtit ca tre' s- o impart cu voi. cred ca pt toate ghinioanele de care v-am povestit, ca sa nu va stric karma
luny spune:
sovi e normal sa te gandesti asa, cu bona..si eu la fel as face in locul tau, si la fel m-ar apasa..
Spelta i-am dat la greu Mufului cand era mci, cat a vrut cereale de bebe, buna treaba si pt paine.
ral;uca nu te simti vinovata, e normal sa se crape putin daca era stransa, nu ai gresit nimic.. si nici nu pateste nimic copilul, daca nu a urlat, nu a vociferat, nu l-a durut, e ok.
si trece imediat, nu e ceva nasol, o sa vezi.
marina e de-a rasu'-plansu' la tine
, hai, sa iasa soarele
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Am vrut sa va spun ca multumita Teodorei are si Dudu acum o jucarie minune gen cadoul lui Patrick de la mosu' Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
pe cand s-o apuca tatal mimu sa-i faca la cupchil masa speciala de 1,5m lungime si 80cm latime pe care sa-i troneze traseul in mijlocul sufrageriei si pe cand o avea in plan alte trasee
cu alte mese
atunci discutam de a la PatrickOricum, tare imi place de Teo. Odata ca e o sora super, si chiar daca doi ani inca este o varsta la care nu isi stiu putza cu atat mai putin nu pot contoriza ce de la cine primesc, ea tot s-a straduit sa-i ia un cadou. Si apoi imi place ca e atenta la amanunte
...acum stie ce preocupare sa va dea cand isi va aduce dragutul in vizita
bubu05 spune:
'Neata! pe la pranz ![]()
Mimo, ce mumos tortulet
Dar nu mi-a ajuns o poza
mai vleauuuu! si cu tricoul si cu excavatorul si cu sinele
in toate ipostazele
distractie maxima la petrecerea de maine 
Eu maine ma intalnesc cu foste colege de liceu, saptamana trecuta s-au intalnit si baietii, cata cu cativa colegi si apoi o punem de-o intalneala grupata, si baieti si fete! nu ne-am vazut de 13 ani! intalnirea de 10 ani nu s-a tinut, nu s-a ocupat nimeni....Pe pitici ii basculez maine la socrii si sunt freeeeee
Ne intalnim in Unirea si apoi casc si ochii pe-acolo ![]()
Teo, esti mortala cu "toate mi se intampla numai mine", rasu-plansu
O sa iasa soarele si la tine!
Mihu
imi pare nespus de rau....o imbratisare virtuala pt. voi! O sa treceti si peste momentul asta, trebuie!
Zoze, ai baiat mare! gata! tzitzi se pastreaza pt. surioara 
Sovi, foarte fain site-ul bio! si ce ai sters ma rog???? de ce sa-ti fie rusine?
De bona, ce sa zic...asta e...ii spui frumos si gata!
Ma duc la curatenia mea
N-am nici un chef 
Teo2rina spune:
[quote]citat din mesajul lui raluca2107
Marina, super tare iesire ati avut.

, descurcaret baiat ai 
Da, nu tot timpul e asa descurcaret, da' cred ca mai are timp![]()
Ma suna sotul si zice: la 4 mergem sa luam masina. cu ce, zic io? cu a mea. si cine o conduce pe-a mea la intoarcere? tu, zice el. nooo, noo, nooo, cred ca nu te-ai prins inca da' am o serie de ghinioane care nu vreau sa degenereze
asa ca, mai luam pe cineva