Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 7
oanka80 spune:
era cineva aici care postase un site cu umidificator de camera scoica. vreau sa stiu daca l-ai cumparat si daca esti multumita de el. multumesc anticipat 

la iasi e urata vremea, ploua marunt si e rece dar a trebuit sa inving vremea pt a circula prin oras, am ajuns in mall unde am cumparat cateva cadouri pt niste sarbatoriti ai lunii martie, mamici, bunici... caci dupa nastere nu-mi va mai sta capul la shopping
. mi-am pus si burta la cale cu o shaorma uriasa si acum ma pregatesc de mers la biserica. au fost toata saptamana niste slujbe deosebite asa cum se fac de altfel si la sfarsitul postului inainte de Pasti.
mi-am fiert legumele pt o salatica boeuf, deci diseara am program de bucatarit 
va pup pe toate si sa aveti grija de voi si ai vostri puiuti 

Oana
38+
- Maria-Emilia
AMR 12 zile 
poze
*mamica unui fluturas*
bordeancavio spune:
dayanara, mai stai un pic, sa nu se grabeasca bebe silvana, asa repede. pai pe 24 nu avem ecografie amandoua??? eu zic inca cateva saptamani, sa nu fie asa micuta.... uite, sunt sigura ca n-ai nici salamul cu tine la spital.

vio asteptand pe bebe
30+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Rebiana27 spune:
Doamne ajuta ca Roxana este mai bine si au reusit doctorii sa-i opreasca contractiile. Orice zi in plus, in burtica lui mami, pentru micuta Aroa, este binevenita! 
Oana am raspuns la PM! 
Mami de Luca
again ~
Diana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
camilecu spune:
Fetelor pana acum o sapt. ma plangeam ca nu il simt foarte tare pe bebe .Acum il simt puternic chiar prea puternic , il simt foarte jos parca vrea sa iasa, apoi il simt foarte sus , parca ar fi o caracatita.
Acum sunt si foarte stresata , imi imaginez tot felul de lucruri , cand vad ca Roxana este cu contractii....

.
Vreau sa mai treaca cel putin o luna pana nasc , off...
31+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
freedelia spune:
Nici o noutate de la Roxana? Ca mie imi pica ochii in gura, nu mai pot sa stau. Mai intru cand ma scol sa merg la baie sa vad care e treaba... Doamne-ajuta!
Noapte buna!
37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Am incercat sa trimit SMS Roxanei dar a esuat de trei ori! :((
Mami de Luca
again ~
Diana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Dianami spune:
Intru si eu putin sa o incurajez pe Roxana, sunt sigura ca va fi totul bine. Daca i-au facut injectiile pt. plamani e ok. Insa n-ar strica sa mai stea bebelina 2-3 saptamani. Curaj si fii optimista! 
Va multumim mult pt. urarile de aniversare si pt. aprecierile pozelor. Nu-mi vine sa cred ca a trecut o luna...Abia de-acum incepe distractia la odiseea noastra, noi doar v-am deschis drumul
.
Ina, am citit de problema ta cu placenta. Eu am avut-o toata pe col. Dr. meu mi-a zis pe la 28 de saptamani ca, daca nu se departeaza minim 3 cm de col, nici nu se gandeste sa ma lase se nasc normal. Bebe se va angaja si va apasa pe placenta, riscul de hemoragie e f mare. Daca tot te-a lasat sa alegi, sfatul meu sincer e sa faci operatia. Sunt adepta nasterii naturale insa am trecut si printr-o hemoragie crunta din cauza placentei, in nici 10 min am facut soc hemoragic. Sunt sigura ca sala de operatie va fi pregatita, sa te poata opera de urgenta. Insa, daca poti evita ceva urat, de ce sa n-o faci? E greu sa-ti refaci hemoglobina si toate cele dupa aceea...
Sa speram ca se va mai ridica putin pana la urmatoarea ecografie si atunci nu va mai fi niciun risc. 
Declansarea nasterii: eu inteleg ca nu mai aveti rabdare, stiu cat de greu este pe ultima suta de metri, insa cred ca e mai bine sa lasati bebelusul sa vina pe lume cand este pregatit. Asa e cel mai bine si pt. el si pt. voi. Daca vreti musai sa grabiti momentul, faceti-o doar dupa sapt. 39. Puteti bea ulei de ricin (e laxativ puternic), calciu, urcati scari, dansati pe muzica arabeasca (leganatul soldurileor ajuta bebele sa se angajeze), profitati de prostaglandinele naturale oferite de sot, daca aveti chef
.
Ramy, eu mananc orice in afara de fasole boabe, mazare, varza si nu beau nimic acidulat. Astea imi fac rau si le evit. In rest, orice am chef. Lui bebe ii dau preventiv Infacol (o singura pipeta, seara), oricum nu are colici (ai mei n-au avut, niciunul).
Firele se pot resoarbe mai greu, mai stai o saptamana si suna-l pe dr dupa aceea. Eu am facut o reactie urata la cele resorbabile. Cu cele care se scot n-am nicio problema. Pupam aricelul! Maine-poimaine ii faci codite. 
Vroiam sa va mai spun ceva despre curatarea uterului dupa nastere:
-dupa nasterea naturala o sa va dea saculeti cu ceva greu sau pungi/sticle de SF cu gheata. 2 ore trebuie sa va masati pe burta, chiar daca doare. Ajuta enorm la eliminarea lohiilor.
-dupa cezariana nu prea puteti masa, insa, cat stai culcate pe pat, incercati sa ridicati fundul de pe pat. Trunchiul si picioarele sa ramana lipite. Figura seamana putin cu "podul" de la gimnastica, insa nu trebuie sa va arcuiti decat putin. In felul asta se indreapta putin vaginul si curg lohiile. Dupa ce va mobilizati, ajuta gravitatia.
La ambele tipuri de nasteri puneti bebe des la san. Suptul declanseaza contractii uterine (care dor) si uterul se curata si retrage.
Kituri de anestezie: daca aveti cezariana si vi se va face rahi-peridurala, majoritatea dr va cer sa cumparati kitul. La pret mai mic gasiti la farmacia de pe str. Academiei, in Bucuresti. Acolo costa aprox. 150 lei, in timp ce in oras depaseste 200. Cred ca si kitul pt. epidurala simpla e mai ieftin acolo.
Si, vis-a-vis de ce discutam pe aici, eu cred ca putem filtra informatiile si citi ce vrem. De-aia eu bold-uiesc anumite cuvinte, mi se pare mai usor asa. Cine vrea citeste, cine nu, sare peste. 
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
nafi spune:
Vad ca s-au cam precipitat lucrurile in dimineata asta! Sper din toata inima ca Roxana sa fie bine si sa o mai tina pe micuta la caldurica sa mai dospeasca un pic!
Acum o sa citesc pe indelete postarile caci abia m-am intors din oras. Am luat rezultatul de la analizele la sange si urina. Hemoglobina 11! din cate am inteles e de rau cand scade sub 11. acum... vedem ce va zice ginecologul maine. in rest sunt toate ok , singura chestie care ma ingrijoreaza e o mentiune de la analiza la urina unde, fata de luna trecuta, apare mentionata flora lactobacilara! sa fie oare un semn de candida?!
Daca e, banuiesc ca imi va da doctoul ceva tratament!
Oricum voi reveni cu detalii maine dupa control si ecografie.
O zi buna fetelor si sa auzim numai vesti bune!

33 +
Riccardo
ancadragoman spune:
Fetelor la umanitare s-a facut un bazar unic pentru toate cazurile ,daca aveti timp si chef aici ne gasiti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Bumbitza spune:
Hello fete!
Ma bucur ca dayanara e mai bine, Doamne ajuta sa stea bebitza cat mai mult in burtica
Am citit de aseara ca are probleme si asa de tare m-a afectat incat am visat ca eram eu pe masa de operatie, nu stiu exact pt ce vroiau sa ma opereze, dar m-am trezit vraiste de cat de creepy a fost...
oanka, eu ziceam de umidificatorul ala scoica, dar mi-a zis freedelia parca sa fiu atenta ca nu e tocmai umidificator si s-ar putea sa nu-si faca treaba asa cum sper eu...asa ca am decis sa mai inspectez piata un pic, poate iau de la baby expo ceva. Mi-l recomandase si mie cineva care era multumita, dar acum nu stiu ce sa zic...
Va urmaresc indeaproape dar nu prea am vreme de scris, bebina nu prea agreeaza cand stau la calc
si se agita destul de mult.
Pupicei
33+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#