Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

ANDRA, am sa cumpar si clemute, nu de alta,dar nu vrem sa-si strice printesa ochisorii...si ma bucur sa vad ca nu sunt numai eu cu ate...mai astept un pic sa vad daca nu scap de ele

DIANAMI, multumesc pt raspunsuri. Asa m-am gandit si eu, mai astept un pic si daca nu se duc, sun dr.sa intreb ce si cum.

KOSSIR, vazut poze cu bebeluna dragalasa si fratior adorator, frumoasa familie...

ELLA, felicitari pt bebe bine crescutAricel Briana...nice

Fetele, va pup, merg sa dormitez putin,sa aveti o noapte linistita

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Am uitat ceva..
Ella - fericitari pt bbGeo bine crescut. Daca tot e el bine crescut o sa se nasca natural sa-i faca pe plac mamicii.

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Honey dau o bere daca e asa!Ma bucur ca te-ai linistit cu volanashele.

+37 cuGeorge-Theodor

AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:

Pt botez, iti tb: o fasa, sapun, ulei, apa calda..iar pt copil, vb cu nasa, in mod normal ea tb sa se ocupe, dupa ce o scoate din cristelnita si o miruieste o v-a imbraca cu hainutele aduse de ea, cat si lumanarea.
Aaa..si sa invete Crezul in caz ca nu stie (daca vrea, daca nu il va sti din carte).

Pt ce trebuie ulei?Eu cand am botezat (si am botezat de 2 ori) nu mi-a trebuit ulei si nici apa calda ca avea biserica tot.la fel si cu sapunul(nu-i vad explicatia si sensul).Am luat un prosop pt preot.Si Crezul l-am citit din carte.Iar despre hainute eu am luat mai multe randuri:un rand pt cand l-am dus la biserica, un rand dupa botez(un costumas , body, crashma neaparat -se gaseste la magazine specializate,sosete,caciulita si daca e rece un port bebe mai grosut de scos afara pana la masina) ,alte hainute diverse si seara la baita niste pijamalutze , si chestii pt baie.Uitasem!Jucarele!La fetita am luat cercei si la baiat bratara.Acum depinde si de preot si de biserica.

+37 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare!!!
tocmai am vb cu ROXANA acum vreo ora! se pare ca au incetat de tot contractiile si spera ca sambata sa-i dea drumul acasa!
nu a putut sa stea mult pe net, de aceea nu a reusit nici sa posteze nimic pe forum.
dar , dupa cum a scris si in mesajele trimise celorlalte fete, multumeste tuturor pt sustinere si gandurile bune.
sper maine sa ne dea vesti bune in legatura cu ziua de sambata cand ar trebui externata.

KOSSIR sa va traiasca micuta Sofia! o iepurica frumusica foc.
induiesatoare poza cu fratiorul Mihai cand tine-a micuta in brate

ELLANIK felicitari lui bebeGeo pt sunculite ce flacau mare ai

pupici la toata lumea

36 +
AMR 3
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Ce ma bucur ca este Roxana bine!

38+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ellanik, nu ma mai certa pt absenta, sint si eu cam amarita, fac ce pot... Am net doar de ieri, dar timp f putin. Oricum, prefer sa va citesc pe toate si dupa aia sa postez eu, daca am ce zice dar nu prea am, mi-e capul plin de altele: diverse lucruri de facut in casa noua (inca nu e pe deplin functionala, sau nu la standardele mele), chestii de birou uitate de o luna de zile nefacute (a durat 18 zile sa fac o factura ca sa iau niste bani, ca sa-ti dai seama...)... Burta e beton jumatate din timp, copilul are capul fix la 3 cm de vagin si ma apasa, am facut si o laringita urita care de 2 zile m-a lasat fara voce complet, abia soptesc si nostim e ca numai asistenta mea intelege ce zic eu, nimei altcineva, asa ca saraca sta pe linga mine ca sa "traduca" bonei sau menajerei ce zic si sa raspunda la tel in locul meu... Plus ca barbatul asta al meu a innebunit complet si se poarta urit cu mine, abia ma mai tin nervii sa nu cedez, asa strong cum ma cred eu... In fine, nu ma mai pling, imi revin eu, ca am de facut un copilas si trebuie bunadispozitie pt asta. Altfel, recunosc ca am fumat si baut cafea, si o sa mai fac asta, ca ma ajuta sa-mi tin nervii acasa... Dar bb creste bine, vad ca nu-i pasa, deci e still ok - cred ca stressul ii face mai rau decit citeva tigari si o cafea pe zi...

Am spalat si eu haine pt bb si am cumparat lista de maternitate, miine spal valiza mea mica si roz, o dezinfectez si pun inauntru bagajul organizat in saculeti de pinza spalati si calcati, o frumusete... Abia saptamina trecuta am cumparat si eu lucruri pt nastere, ca ma luasem prea tare cu casa noua si uitasem total sa ma ocup si de micul bb... Intr-o nopate am realizat ca am facut orice prin casa, doar camera lui bb ramasese necuratata si in chip de depozit pt ce nu gaseam unde sa punem, si deloc mobilata, doar cu draperii si perdele... Asa ca intr-o saptamina m-am mobilizat si acum e mobilata complet, trebuie sa-i pun doar covorul, are si ghivece cu flori la ferestre... Si am cumparat in total 10 bodyuri mineca lunga si 10 salopetele cu totul, aproape toate albe de la Mothercare, unele pt 1 luna si unele pt 3 luni, plus 4 caciulite simple albe, 3 seturi manusi albe, 6 sosete albe fara elastic... O sa am un iepuras complet alb - ok, unele body-uri si salopetele mai sint cu galben pai sau cu bleu, vernil, dar cele mai multe sint albe si punct. Ca sa mearga la masina la 90 grade, v-am mai zis eu ca-s dementa cu igiena :)
Oricum, shoppingul asta m-a uscat de bani, ca n-am avut rabdare sa caut prin Carrefour si din astea, m-am dus glont la Mothercare si am luat cam tot de acolo, plus ceva de la Zet, alea de farmacie stiti si voi cit costa... mama mia ce mult costa minimul necesar pt un copil! dar o sa am un iepuras imbracat in alb, cu cusaturi interne baby friendly si din bumbac organic, ce mai, ne-am gindit la toate...

Na! ca acum am scris mult dar plictisitor, asa e bine??

hai ca revin cind imi vin mintile la cap :)

35 + cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Citat:

Pt botez, iti tb: o fasa, sapun, ulei, apa calda..iar pt copil, vb cu nasa, in mod normal ea tb sa se ocupe, dupa ce o scoate din cristelnita si o miruieste o v-a imbraca cu hainutele aduse de ea, cat si lumanarea.
Aaa..si sa invete Crezul in caz ca nu stie (daca vrea, daca nu il va sti din carte).

Pt ce trebuie ulei?Eu cand am botezat (si am botezat de 2 ori) nu mi-a trebuit ulei si nici apa calda ca avea biserica tot.la fel si cu sapunul(nu-i vad explicatia si sensul).Am luat un prosop pt preot.Si Crezul l-am citit din carte.Iar despre hainute eu am luat mai multe randuri:un rand pt cand l-am dus la biserica, un rand dupa botez(un costumas , body, crashma neaparat -se gaseste la magazine specializate,sosete,caciulita si daca e rece un port bebe mai grosut de scos afara pana la masina) ,alte hainute diverse si seara la baita niste pijamalutze , si chestii pt baie.Uitasem!Jucarele!La fetita am luat cercei si la baiat bratara.Acum depinde si de preot si de biserica.

+37 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Da! Depinde de preot si biserica.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 31+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- deci Roxana e bine, slava Domnului!!!

Eu am inceput sa dorm mai bine, tot ma scol de cateva ori sa merg la baie, dar mai mult cu ochii inchisi si adorm la loc aproape instantaneu. De azi incolo, poate sa vina bebe oricand doreste :)

Miruna -- felicitari pentru fixarea cezarienei, mai ai asa putin!!!

Ella -- bravo tie pentru atitudinea curajoasa, sa dea Dumnezeu sa reusesti sa nasti natural, sa fie bebe sanatos si sa ai laptic din belsug!!!

Vladi -- sa stii ca si stresul si hormonii tai te mai fac sa ti se para ca se poarta lumea urat cu tine (in speta barbatul). Eu tin minte la sarcina trecuta ca divortam in fiecare saptamana, iar acum de vreo 2-3 saptamani ma cert cu el din orice, ii reprosez ca nu ma iubeste, ca nu ma rasfatza, ma supar ingrozitor pe el si apoi cand vreau sa povestesc cuiva ca sa vada lumea cat sunt de napastuita, nici nu mai reusesc sa imi amintesc ce a facut saracul. Acum vreo 2 zile si-a lasat laptopul pe canapea si i-am zis sa si-l ia, ca dimineata copiii vin si stau acolo si se uita la un film pana ne sculam noi si pot sa verse ceva pe el, sa sara pe el. A zis ca nu-i nimic. I-am mai zis o data si inca o data si a tipat la mine sa il las in pace ca e laptopul lui. Ce am mai plans ca de ce tipa la mine, ca nu ma iubeste, c aio voiam sa il previn sa nu se intampla ceva... acum ma pufneste rasul dar atunci era tragic. Hai, capul sus, asa e cu hormonii astia de sarcina...

Ma duc sa fac micul dejun si apoi astept sa va treziti.

Va pup!

37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Freedelia, stiu ca ai dreptate cu hormonii de sarcina, ca-s mult mai sensibila ca de obicei. Dar numai partial e de la asta, barbatul meu chiar se poarta urit cu mine, in sensul ca tot timpul e Gigi contra, din principiu, ca sa arate ca el e barbatul... A facut cred o reactie la faptul ca nu se pricepe mai la nimic in casa, strica tot in urma mea ce fac eu bun, eu l-am tot certat si el s-a infuriat, adica ce, el e mai prost, las' ca-mi arata el mie ca el e seful... Si acum, de vreo 3 saptamini, s ecomporta complet ilogic, nu la orice, nu vorbest ecu mine sau e dusmanos de-a dreptul... Sint la limita rabdarii, zau. Toata iarna nu l-a dus capul macar o data sa-mi deszapezeasca masina, eu am facut asta sau asistenta mea, la fel, am carat cumparaturi si el se uita de pe geam la mine, parindu-i-se normal etc etc. Ca sa-ti dau niste exemple de ce ma isterizeaza si il pun la punct, si ce anume il jigneste pe el: a lipit in ziua 2 cind ne-am mutat in casa noua scotch pe pereti, ba a batut cu ciocanul si 2 cuie in rigips (unul producind o gaura cit pumnul), a dereglat usa de intrare pt ca nu vrea sa invete sa inchida o usa termopan, a stricat o baterie termostata la baie de 600 euro ca nu vrea sa invete ca astea termostate merg altfel decit alea comuniste, a stricat videointerfonul tot pt ca a butonat la el pe principiul "daca nu merge, apasam mai tare si merge", tot pt ca a refuzat sa-i zic cum se foloseste, a ars o priza ca a bagat in ea un triplu stecher stricat pe care eu l-am aruncat si el l-a scos din gunoi zicind ca e bun (face asta frecvent, lui i se pare ca lucrurile sint vesnice, nu se strica niciodata si nu trebuie aruncat nimic, eu sint nebuna ca arunc) samd, samd. Stii cum ma simt? M-am straduit atit de tare sa fac o casa frumoasa si confortabila, in care am bagat toti banii mei agonisiti, pina la ultimul, si acum simt cum vin maimutele in urma mea si distrug totul, ca sint prea intelectuali cu preocupari inalte ca sa se coboare la a asculta un mic instructaj despre cum se foloseste una sau alta din chestiile noi... Asa e si barbatul meu, si toata familia lui. Si sint si mindri ca nu se pricep la din astea tehnice, ca asa sta bine intelectualilor, sa aiba doar preocupari culturale, astealalte sint pt prosti ca mine care-s un fel de administratori pt ei... Am obosit asa de tare sa le fac bine cu forta, zau, Stiu ca am facut o nevroza pe chestia asta, dar nu pot sa ma las pur si simplu, ca e pacat de tot efortul meu de pina acum si de faptul ca incerc sa fac un cuib civilizat pt copiii mei, ca pt ei am muncit atit, nu pt maimute...

Acuma e clar ca-s nevrotica, nu? :)) Ca doar un om normal n-ar scrie asa ceva la 4 dimineata...

Am si eu insomnii, in fiecare noapte stau treaza vreo 3 ore, si lipsa de somn ma face si mai nervoasa ...

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Hai ma Vladi, ca am ras cu lacrimi, desi stiu ca tie nu ti se pare funy deloc. Barbatii sunt orgoliosi si cand sunt prinsi cu greseala sau li se reproseaza ceva nu reactioneaza pozitiv mai niciodata. Nu cred ca exista prea multi barbati sa le zici, bai, ai stricat chestia asta si a costat o gramada de bani, care sa zica da, mai, am fost un prost. Uite, acum cateva saptamani tata mi=a dat foc la bucatarie incalzindu-si apa pentru ceai pe foc, ca de la microunde face cancer si a uitat de ea, a cazut ceva pe foc si a luat foc si a ars pana a auzit mama ceva si s-a dus. SI l-a facut cu ou si otet, ca a mai facut din astea in trecut si ea mereu ii spune cand pune ceva pe foc sa nu plece de acolo. Ei, era clar ca era vina lui, dar ce crzi ca a recunoscut, s-a enervat pe mama, a inceput sa ii spuna ca vorbeste urat cu el, etc, sa se certe despre ceva la care sa poata avea dreptate, orice, numai motivul unde o facuse el lata nu.

Coleman cand ma iau de el, de obicei tace si fumega, pana cand nu mai suporta si atunci tranteste si de obicei strica ceva valoros. De exemplu, acum vreo 2 saptamani a dat de pamant cu umidificatorul si praf l-a facut -- evident ca e un prost, ca tot din banii lui cumparam altul, ca eu nu muncesc si nu am bani, dar cand i se pune pata, i se pune.

Alta chestie pe care am mai spus-o este ca barbatii nu sunt subtili. Adica nu le da prin bibilica sa iti curete masina -- daca vrei sa o curete, nu tre sa o cureti in fatza lor, sa icnesti si sa speri ca se prind ca e greu, ci sa deschizi gura si sa zici clar "Nene, te rog sa imi cureti masina, ca mi-e foarte greu sa o curat singur". Asa ricurile sa iti faci nervi ca nu se prinde sunt diminuate.

Postez asta si revin, ca face calculatorul niste zgomote ciudate si mi-e sa nu pierd.

37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput