Senioare mari,mijlocii si mici (73)
Raspunsuri - Pagina 9
galliciana spune:
samirutooooooooo,manca-o-ar mama de rosioara cu ochi albastri!!
fata,era la mc monnys?
hihihi, pai morcovii ies din discutie!
las ca vine baba sa te injecteze!
mai,avem numai fete cu...greutate! una si una!!
vio,se vede pe fata ei!si e si frumoasa foc!
si rochia!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:
aha..am inteles...vazui printre lacrimi si de asta am citit aiurea
si socrela mea a fost croitoreasa...acum e pensionara...dar mai lucreaza acasa...insa s-a specializat pe vesminte preotesti.
galliciana spune:
somnic usor,vio! ci vediamo domani!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:
noapte buna vio
galiii...io zisei ca am ochi albastri
nu era la mcmonis...sau cum naibilor se scrie.
ooofff.....ce vremuri....ce Fiv???ce injectat???ce analize???
nici prin cap nu-mi trecea asa ceva...pe vremea aia inca ma mai credeam ....o femeie normala...care poa sa ramana gravi cand vrea ea...numa sa vrea
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violab |
Ce faci draguta? Cum te mai simti? Mai e putin pina la beta. Of ce emotii!!!Uite niste sa te tina relaxata.
Anul asta voi fi mamica!
[/quote]
I-am primit, Tks
ce sa fac... astept, caut semne, nu gasesc, sau invetez si iar astept, si mai incerc sa fac una alta sa mai treaca timpul...
si uite asa mai sunt doar cateva zile pana pe 23 februarie
Moshulik
galliciana spune:
samiruto, tare bine seamana interiorul.
deh, cine se gandea mai demult la d-astea?
asta e...important e sa trecem cu bine
peste toate incercarile grele!
guzelnico spune:
Moshulic, sa fie intr-un ceas bun! Lasa stresul semnelor si stai relaxata, daca se poate, cat mai la orizontala. Baga apa multa si proteine.
luminita42 spune:
Amy , felicitari! Esti deosebita! Distinsa, frumushica!..Va sta bine impreuna! Si... ai o silueta frumoasa, de ce te plangeai la noi de kilograme?!..
Sa fie cu noroc, multa fericire si dragoste toata viata!
http://lbdf.lilypie.com/Xf9Jp2.png
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita42 Amy , felicitari! Esti deosebita! Distinsa, frumushica!..Va sta bine impreuna! Si... ai o silueta frumoasa, de ce te plangeai la noi de kilograme?!.. Sa fie cu noroc, multa fericire si dragoste toata viata! http://lbdf.lilypie.com/Xf9Jp2.png |
Asta vroiam s-o intreb si eu: unde sunt kilogramele despre care se plangea. Poate la sotior.