Senioare mari,mijlocii si mici (73)
Raspunsuri - Pagina 8
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy2007 Multam fetele de aprecieri. Viola, tare dragutei. Mi-a placut la nebunie biserica, am vazut ceva asemanator in Grecia. Nu pricepeam unde ai gasit asa ceva in Romania. Sa inteleg ca te-ai casatorit in Italia? Samira, nu merge linkul, cere parola. _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
Da in Italia.
Anul asta voi fi mamica!
violab spune:
citat din mesajul lui galliciana da,ce,ma,trattoria asta e de pe marte?? cu rezervare?!... m-am delectat cu pozele voastre amy si vio!! frumosi,domne,frumosi,toti! vio,da ce socrela ai!! nico pe unde umbli? moshulik,ma speriasi,fata! ma vazui incercuita p-acolo.... am crezut ca am gresit usa.... astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Socrela mea e o dulce. Ne intelegem excelent. E croitoreasa. Ea si-a facut rochita. Frumoasa, nu?
Anul asta voi fi mamica!
samira33 spune:
gataaaaaaaaaaa....e public..sper
http://s94.photobucket.com/albums/l110/antonela_2006/nunta%20noastra/
galliciana spune:
sami, ne parolasi??
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:
nu galli....am cont pe photobucket....din 1900 toamna...ma mir ca mi-am mai amintit parola si userul...si de atunci e privat albumul...da uitai...deh ...batranetzea
violab spune:
citat din mesajul lui samira33 nu galli....am cont pe photobucket....din 1900 toamna...ma mir ca mi-am mai amintit parola si userul...si de atunci e privat albumul...da uitai...deh ...batranetzea |
Foarte frumosi ati fost. Am vazut ca si tu esti "dotata" ca si mine. Eu a trebuit sa-mi pun esarfa aia pe umeri ca eram prea decoltata si aici inu te lasa sa intrii in biserica daca esti pre decoltata.
Super tortul. Dar citi invitati ati avut domne?
Anul asta voi fi mamica!
samira33 spune:
m-am uitat prin pozeeeeeeeee....si m-a cuprins nostalgia.
si bazai ca toanta acum...imi vin atatea momente in minte...atetea amintiri.
samira33 spune:
am avut 110 invitati...si am avut curaj sa ma duc decoltata la biserica pentru ca suntem prieteni cu popa...ca la altu nu aveam curaj
rochitza ta e facuta de socrosenie???
este foarte frumoasa...si ti-a venit super bine.
violab spune:
citat din mesajul lui samira33 am avut 110 invitati...si am avut curaj sa ma duc decoltata la biserica pentru ca suntem prieteni cu popa...ca la altu nu aveam curaj rochitza ta e facuta de socrosenie??? este foarte frumoasa...si ti-a venit super bine. |
Eh pai si noi eram prieteni cu preotul dar aici nu se poate.
Nu, rochita mea e cumparata. Rochita socrelei e facuta de ea.
Anul asta voi fi mamica!