Fiv in Ungaria 92

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Feli bafta multa!
Iti tin pumnii sa se prinda de data asta!
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KiraClara
Denisa si eu m-am gandit intial la embolizare, dar am citit ca poate afecta negativ fertilitatea .... ma rog ... care o fi aia in cazul meu ... ca pana acum = 0 ... in orice caz, cica e un tratament nou si insuficient verificat pentru a stii sigur cum afecteaza sansele de a ramane insarcinata. unele studii zic ca de fapt ar scadea sansele ... si atunci ce fac? ca dau din lac in put... din cauza asata am hotarat sa incerc naturist sa vad daca pot rezolva ceva pe calea asta

Deocamdata il las in plata Domnului, incerc sa aflu motivul hemoragiilor, care ma darama, ma aduna sotul cu farasul de pe jos, am CM din 10 zile in 10, eu si asa sunt "zdravana"(daca ma intorc din profil nu ma vad)acum astea m-au naucit de tot. Acum fac tratament cu orgametril,cica" au uitat ovarele cum sa functioneze din cauza stimularilor" si trebuie sa le reamintesc normalitatea ce o fi avand ovarele mele cu hemoragiile mele nustiu, dar am sa vad.
Ce am citit despre embolizare parerile erau impartite, dar mai mult era "pro" embolizare si ca nu ar afecta fertilitatea,acum dumnezeu cu mila stii cum este.
Multumesc inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

dia na mie urmatorul CM ar trebui sa inceapa in 2 martie,cand ar fi z1 de AC.Daca mi-ar da AC 18z+3z ar trebui sa incep stimularea in 21 martie.Pastele e in 4 aprilie si nu as cam vrea sa fiu la Budapesta atunci.Sper sa pot amana macar cu o saptamana,plecarea mea la Budapesta sa fie dupa 4 aprilie.Dar intr-o saptamana voi afla ce imi zice PK si te anunt si pe tine.Sa dea D-zeu sa fie cu noroc la toate fetele oricand si oriunde.Bebei sa iasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

merci mult, pamy
eu m-as duce si de paste numai sa lucreze ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Adipapazi, Elenush26, Denisa multumesc pt urari!
Cezara, sincera, n-am auzit pe nimeni cu stimulare doar de 5 zile.. soer din tot sufletul ca foliculii sa aiba ovocite matur! Dupa punctie ramai la Budapesta? Eu ajung joi dimineata in Budapesta, scrie-mi PM daca crezi ca ne putem vedea.
Diana, Pamy, eu intelesesem ca nu lucreaza in toat saptamana anterioara sarbatorilor, deci nu cred ca vor lucra de Paste.
Tamy, hai ca intri si tu curand in cursa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

felicia, cine nu lucreaza dr K? sau clinica?
te intreb pt ca am o colega care merge la tandor la debrecen pe 31 martie si cel putin ei lucreaza (asa are programarea)
oricum, cred ca e mai okay sa poti incepe dupa sarbatori ca sa nu ai surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

dia_na, eu de dr K auzisem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Fireyes, multumesc! Tu ce mai faci? Ce planuri ai?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

momentan sunt cumintica, astept primavara sa ma bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi ,unguroaicele mele
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

samiro vezi ca noua ardelenilor nu ne place sa ni se spuna unguri ptr ca ne consideram romani adevarati.
pupici la toate fetele

Mergi la inceput