Fiv in Ungaria 92
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/samira33/samira33.jpg)
samira33 spune:
mi-a scris dr. K de dimineatza...mi-a dat unda verde la injectare.
va pup din mers...ca am mult de treaba
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cezara66 spune:
Raportez-control eco ziua 6,la PK.
Ati mai auzit doar de cinci zile de stimulare?Daca nu,auziti acum!Foliculii mei au luat-o razna-patru sunt foarte mari( 18 si 19)si inca cativa sunt de 11.PK a spus ca se bazeaza pe cei 4,ca cei mici nu vor reusi sa creasca pana cei patru se sparg.Deci maine noapte ovitrelle si joi la 9.30(25 feb)punctie.
Sa ma bucur ca n-am facut decat 5 zile stimulare?Sa ma supar ca au crescut foliculii ca nebunii si(poate)ovocitul din ei nu?Voi ati mai auzit pe cineva din categoria senioare cu doar atatea zile de stimulare?
tamaryllis spune:
Fireyes, multumesc! Tu ce mai faci? Ce planuri ai?
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
adipapazi spune:
fetelor, miss u, n-am mai scris, am fost mega aglomerata.
iau AC, asept eco de chisturi.
felicia, bafta muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta!
mirela, sa nu te vad dezertoare!
samira, ai facut tepul?
KITTA spune:
FETelor, va recomand in Bucuresti un dr. tanar si bun pe eco - Cosmin Mihailescu. Eu am refacut HSG, histeroscopie - prima data si cateva ecografii la care ii spuneam ce si unde merg si nu se supara. Este si la Giulesti dar si la Sanador. Odata ce intrati la el, iti da numarul lui de mobil si il puteti mesagi cum am facut eu. Intelege f. bine femeile cu FIV si "nevoile" lor ca i-am explicat eu cum sta treaba Pacat ca nu e priceput in ale FIV, dar pe eco e f. bun si au si aparate performante la SANADOR.
Am si eu o intrebare ca doar nu credeati ca-s cea mai priceputa. Dupa estromfem si Duphaston, caci va spunesi ca m-am dereglat sau am intrat la menopauza, mi-a venit zilele astea ceva de de-abia se taraie. o chestie care cand e roz cand e mai ciclamen, ca rosu ca CM nu e sigur. Io ce sa cred ca e CM? Acu' oi vedea, macar svad mi se regleaza nu mi se regleza.....
dent spune:
Mirela,eu in locul tau as schimba directia spre Budapesta, nu stiu ce e...dar ceva nu-i iese lui dr Z, ceva omite. Plus ca la al doilea fiv, ai avut un tratament f ciudat,probabil se procedeaza si asa, dar prea parea totul fortat...Cum zice si Felicia,ar fi bine sa te bucuri de Paste,sa te relaxezi, apoi cu ajutorul lui D-zeu sa te apuci de treaba. Stiu ca esti dezamagita,derutata, dar vei invinge pina la urma!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dent Mirela,eu in locul tau as schimba directia spre Budapesta, nu stiu ce e...dar ceva nu-i iese lui dr Z, ceva omite. Plus ca la al doilea fiv, ai avut un tratament f ciudat,probabil se procedeaza si asa, dar prea parea totul fortat...Cum zice si Felicia,ar fi bine sa te bucuri de Paste,sa te relaxezi, apoi cu ajutorul lui D-zeu sa te apuci de treaba. Stiu ca esti dezamagita,derutata, dar vei invinge pina la urma! ![]() |
astept fetele lui PK sa vad cu ce rezultate vin si apoi vad in ce parte o iau, ca nu numai lui Z nu ii iese si madam K da rateuri, si nu cred ca e vb de ei, cred ca la laborator e ceva putred, sunt putini,noi multe, ceva nu e ok.....sau poate exagerez eu pe undeva
![](bang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](rugaciune.gif)
dia_na spune:
pamy, am o intrebare pt tine - in care zi ti-a programat in aprilie dr K sa mergi? sunt curioasa pt ca si la mine cred daca toate sunt okay prima IUI ar pica chiar WE ala cu Pastile; nu stiu insa daca ei lucreaza, pt mine nu ar fi o problema sa merg, dar nu stiu daca nu cumva si ei sunt liberi; cind afli cite zile de AC iti da si cind trebuie sa te prezinti te rog sa imi spui ca sa imi fac si eu o idee daca ma pot baza pe luna respectiva sau nu
merci