Fiv in Ungaria 92
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
KiraClara spune:
Pamy, mie asa mi-a zis PK sa fac eco, dar am avut AC 21 zile . daca ai mai putine zile de AC, bineinteles ca nu o sa mai fie zilele 18-21. Stai linistita ca iti spune PK, cand iti da schema de stimulare.
Denisa, pentru fibrom iau asa: 4 cani pe zi de ceai de napraznic, inainte de masa. Ceaiul se poate prepara ca o infuzie normala sau asa: pui 2 lingurite de ceai si doua cani de apa de seara pana dimineata. dimineata strecori si peste planta ramasa in strecuratoare mai pui 2 cani de apa clocotita si mai fierbi inca 1-2 min. dupa care lasi sa se raceasca. dupa ce a ajuns la temperatura camerei strecori din nou si amesteci cu licoarea rezultata din prima strecurare. tot inainte de masa mai iau asa: 50 picaturi extract de arin alb dimineata, 50 picaturi extract de mladite de zmeur la pranz si 50 picaturi extract de mur seara. Toate astea trebuie sa le iei 3 luni dupa care faci control ginecologic sa vezi ce ai rezolvat. Sa stii ca mie nu mi-a prescris nimeni ceaiul si picaturile si nu am vorbit cu cineva de specialitate pe tema asta. m-am documentat doar pe internet si din prospectul extractelor.
Adria, unde a facut prietena ta cariotipul in Bucuresti si i-a dat rezultat fals?
Kittyke am facut histeroscopie cu Marinescu la Giulesti. Probabil ca o s-o repet. Fetelor, ce doctor imi recomandati pentru a doua histero?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_vreau/mami_vreau.jpg)
mami_vreau spune:
Mie mi-a recomandat pk ecografia intre ziua 8 si 18:
Schedule an ultrasound between days 8-18 of the pill
clara si eu am facut histeroscopia 1 la giulesti cu marinescu si pe cea de-a 2-a am facut-o la medlife cu albu! mi-a placut mai mult a doua!
aaaa... si modul in care mi-a fost dat rezultatul... la giulesti am avut un bilet de externare in care sunt scrise concluziile de am apelat la toate cunostintele mele care lucreaza in domeniul medical ca sa inteleg ceva! ca marinescu mi-a spus "e ok" dar lui p.k. a trebuit sa ii trimit rezultatul...
la medlife am primit foaie scrisa la calculator... alta viatza!!!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
felicia_ spune:
Lidiadiana, nici mie nu mi-a zis sa fac eco, probabil fiindca i-am zis ca nu am avut niciodata chisturi. Asa ca stai linistita, injecteaza-te in continuare, manaca bine, cu multe proteine pt outze! Am mai citit ca laptele e bun pt endometru si pt implantare.
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 sonya ![]() a reusit sa-l cumpere pana la urma??? a si nascut intre timp,nu??? ![]() |
Samira, totul a fost bine pana la urma, a cumparat vaccinul, s-a nascut "grasanul"
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
sonya_mea spune:
citat din mesajul lui felicia_ [sonya_mea ![]() ![]() ![]() Ma duc sa ma documentez despre Factorul V Leiden... "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) |
Felicia, daca esti draguta poti sa ma treci si pe mine pe prima pagina
![](floare.gif)
In mare problemele mele ar fi: 1 singur ovar si o singura trompa. La trompa s-a descoperit in urma unei laparoscopii hidroslpinx care a fost eliminat...sa speram ca nu a reaparut. Urmeaza sa fac direct FIV
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/denisa220972/denisa220972.jpg)
denisa220972 spune:
KiraClara multumesc mult pentru recomandare, mai incerc si cu naturiste in prima faza, daca nu da randament, ma gandeam la embolizarea lui, acum ce o decide si DD.
mami_vreau iti tin pumni, noroc mult.
felicia_ noroc mult si embrioni lipiciosi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_vreau/mami_vreau.jpg)
mami_vreau spune:
citat din mesajul lui denisa220972 mami_vreau iti tin pumni, noroc mult ![]() |
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
pamy spune:
adria42,samira,mami_vreau,KiraClara va multumesc ptr raspuns.
La mine cred ca vor fi mai mult de 21z de AC,altfel ar trebui sa fac stimularea chiar de Paste.O sa vad ce imi zice PK cand ii trimit e-mail.
tamaryllis spune:
Buna, fetelor! N-am mai scris de ceva timp...Nu stiu daca va aduceti aminte ca trebuia sa incep fiv-ul dar mi-a iesit naspa PAp-ul. Pana la urma s-a rezolvat (tratament Cervugid) si acum am programare la K. pe 5 martie (consultatia preliminara). Acum repet analizele....
As fi vrut sa va intreb daca antibioticele luate cu 2 luni inainte de stimulare influenteaza cumva negativ stimularea/ovocitele, sperma sau daca afecteaza implantarea. Stiti ceva de genul asta?
Bafta tuturor! Vad ca in martie se muta toata lumea la Budapesta!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
KiraClara spune:
citat din mesajul lui denisa220972 KiraClara multumesc mult pentru recomandare, mai incerc si cu naturiste in prima faza, daca nu da randament, ma gandeam la embolizarea lui, acum ce o decide si DD. mami_vreau iti tin pumni, noroc mult ![]() felicia_ noroc mult si embrioni lipiciosi ![]() ![]() |
Denisa si eu m-am gandit intial la embolizare, dar am citit ca poate afecta negativ fertilitatea
![](icon_smile.gif)