Fiv in Ungaria 92
Raspunsuri - Pagina 12
kittyke spune:
Clara eu am fost norocoasa , dupa 6 inseminari nereusite am reusit cu Fiv din prima la Gynera ( dr. Laura Dracea)
Histeroscopie ai facut?? (Nu HSG!!) E sigur ca uterul pe dinauntru e ok?? TE intreb pentru ca eu cand am aflat ca am uter polifibromatos am fost trimis sa fac histeroscopie si din fericire a fost ok.
Eu am intrebat pe doctora daca trebuie sa fac operatie mi-a zis ca nu are rost pentru ca nu deranjeaza sarcina sau implantarea dar in timpul sarcinii e un factor de risc (poate sa creasca fibromul impreuna cu sarcina) dar iar am fost norocoasa pentru ca nu m-a deranjat in timpul sarcinii deloc( ca am stat 9 luni de zile cu frica aste e altceva)
Pana la urma la cezariana am fost operata si de fibrom care in timpul sarcinii a crescut la marimea unui pumn.
Deci in concluzie se poate, numai trebuie sa stii sigur ca nu e intr-un loc care ar deranja implantarea.....dar cred ca doctorul stie altfel nu ti-ar facea fiv!!!
Bafta multa !!!
mami_vreau spune:
samira bine ca e totul ok! acum chiar esti in linie dreapta! la mine e momentul adevarului marti! ai reusit sa iti scrie albu rezultatul in engleza?
felicia tu vei fi prima pentru care scoatem majoretele! eu nu te prind la budapesta ca sigur nu stai pana pe 10 martie acolo! din pacate nici pe cezara nu o prind! dar vpi fi alaturi de voi cu gandul fetelor!
clara chiar... tu ai facut histeroscopie?
denisa te pupacesc dulce
balanta daca treci prin budapesta dupa 10 martie sa ma anunti!
irinuka bine zici! weekend! yeeeeeeeeah!!!!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 da chiar ca suntem multe in Martie la Budapesta...pai...ori il invatam pe dr. K sa vorbeasca romaneste...ori nu...ca naibilor!!!! tre s-o facem si lata...sa ne strangem intr-o zi toate...care cu oo-le mai tarash decat ailalta...si se ne facem de cap |
Buna fetelor, sunt noua pe forum dar va citesc de mai bine de jumatate de an.
In martie voi merge si eu la o prima consultatie la PK asa ca.. ma primiti si pe mine la intalnirea voastra ??? Ce ziceti facem un calendar cu cine si cand va fi in Budapesta , poate il invitam si pe PK la un suc cu noi
samira33 spune:
sonya,bine ai venit...si sedere cat mai scurta la topicul asta.
bineinteles ca te primim...noi,cele care mergem la Buda in Martie vom sta o perioada mai lunga.
sonya_mea spune:
Samira, multumesc mult de primire, esti tare draguta ca obicei ..(mai demult te-ai oferit sa ajutati pe o prietena de-a mea cu un vaccin).
samira33 spune:
alooooooooooooooooo
unde sunteti unguroaicelor???
a dat caldura si firu ierbii si ati fugit toate la plimbare???
samira33 spune:
sonya,imi amintesc.
a reusit sa-l cumpere pana la urma???
a si nascut intre timp,nu???
felicia_ spune:
Ioana draga, multumesc frumos pt urari!
cezara66poate ne intalnim! Tu ai zis ca faci naveta la primele vizite, nu? Eu cred ca voi sta de joi pana duminica, poate te prind la punctie! Progesteron injectabil am facut rost de la o prietena... KITTA mai avea, din cate stiu eu!
samira33 a fost asa frumos azi afara! Parca incepe sa prinda curaj primavara!
sonya_meabine ai venit! Sa imi zici daca vrei sa te trec pe listuta, si poate ne spui cam ce probleme ai...Vezi ca pe prima pagina e o lista cu fetele ce vor fi in martie - aprilile la Budapesta, le-am pus cam in ordine. Eu am si datele de plecare, dar am zis sa nu le trec pe prima pagina, ca ma fac fetele securista!
Ma duc sa ma documentez despre Factorul V Leiden...
samira33 spune:
nah...ca vin si aici sa ma miorlai
cred ca o sa fac hiperstimulare...asa simt eu!!!ca am prea multi foliculi...si cand o sa incep si stimularea nu o sa mai aibe loc in ovarele mele.
si ce ma fac???
sau ....sunt pe cale sa innebunesc!!!