Fiv in Ungaria 92
Raspunsuri - Pagina 13
felicia_ spune:
Samiro! Ce patisi? De unde stii tu cati foliculi se vor dezvolta si cati au lo in ovarele tale? Rezolvasi problema cu injectiile si acum te gandesti mai departe, ha?
Stai calma, ca mai e drum lung.. si in ritmul asta zau ca o iei razna!
samira33 spune:
pai nu stiu...da tot mi se par prea multi
si problema cu injectiile nu-i rezolvata...aseara m-am tot uitat pe youtube la filmuletze...si pe onoarea mea...m-a cuprins senzatia de voma...de teama,de emotie...nush de ce.
eu cand vad ac de seringa...instantaneu imi acopar ochii
felicia_ spune:
A, eu ziceam ca e rezolvata, ca ti le face Diana, nu ca le-ai face singurica, doamne-fereste! Da' cati folicul crezi ca vei avea? Eu am avut 15 si am alergat non stop prin Budapesta!
samira33 spune:
feli,nu stiu...la primul Fiv am avut 18 punctionati...insa la inhibare aveam 2-3....iar acum am 13 in inhibare.
eeee...n-o fi chiar asa de neagra situatia!!!
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 nah...ca vin si aici sa ma miorlai cred ca o sa fac hiperstimulare...asa simt eu!!!ca am prea multi foliculi...si cand o sa incep si stimularea nu o sa mai aibe loc in ovarele mele. si ce ma fac??? sau ....sunt pe cale sa innebunesc!!! |
stai linistita!
nu o sa faci nicio hiperstimulare!
din contra, vei avea o productie buna de outze care se vor transforma in embrionasi lipiciosi!
Moshulik
dia_na spune:
samira, ce ti-a fost numarat au fost foliculii antrali
uita-te pe linkul asta si o sa vezi ca ai prognoza f buna de raspuns la stimulare (mai jos pe pagina e un tabel la care sa te uiti)
http://www.advancedfertility.com/antralfollicles.htm
multa bafta, ca o sa fie bine
irinaflorea spune:
Duminica placuta !!!! cat a mai ramas....
Samira nu cred ca trebuie sa te impacientezi inca. Foliculi poti sa ai multi, dar nu toti vor avea oo Asteptam sa vedem la punctie.
samira33 spune:
mosulik...mi-a mai trecut nebuneala!!!
stie el dr. K ce face.
te asteptam Marti cu Beta maaaaaaaaaaaaaaaaare-chiar daca postez mai rar pe acolo...va citesc mereu asa ca sunt la curent cu tot
dia_na,multumesc pentru link...am citit si rascitit si eu de pe site-ul asta...da ma mai cuprinde si pe mine panica...din cand in cand
adria42 spune:
Mirela, imi pare tare rau! Mult curaj si putere sa mergi mai departe! Va rasari soarele si pe strada noastra!
adria42 spune:
Sami, nu mai fi asa ingrijorata! e mai bine sa ai multi foliculi, ai de unde sa alegi ovocite de calitate. Mai rau e in situatia mea cand ai 1-2 foliculi prapaditi... O sa fie bine, ai sa vezi!