Fiv in Ungaria 92

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Samiro! Ce patisi? De unde stii tu cati foliculi se vor dezvolta si cati au lo in ovarele tale? Rezolvasi problema cu injectiile si acum te gandesti mai departe, ha?
Stai calma, ca mai e drum lung.. si in ritmul asta zau ca o iei razna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pai nu stiu...da tot mi se par prea multi
si problema cu injectiile nu-i rezolvata...aseara m-am tot uitat pe youtube la filmuletze...si pe onoarea mea...m-a cuprins senzatia de voma...de teama,de emotie...nush de ce.

eu cand vad ac de seringa...instantaneu imi acopar ochii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

A, eu ziceam ca e rezolvata, ca ti le face Diana, nu ca le-ai face singurica, doamne-fereste! Da' cati folicul crezi ca vei avea? Eu am avut 15 si am alergat non stop prin Budapesta!

Mergi la inceput

feli,nu stiu...la primul Fiv am avut 18 punctionati...insa la inhibare aveam 2-3....iar acum am 13 in inhibare.

eeee...n-o fi chiar asa de neagra situatia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

nah...ca vin si aici sa ma miorlai

cred ca o sa fac hiperstimulare...asa simt eu!!!ca am prea multi foliculi...si cand o sa incep si stimularea nu o sa mai aibe loc in ovarele mele.
si ce ma fac???

sau ....sunt pe cale sa innebunesc!!!

stai linistita!

nu o sa faci nicio hiperstimulare!
din contra, vei avea o productie buna de outze care se vor transforma in embrionasi lipiciosi!

Moshulik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

samira, ce ti-a fost numarat au fost foliculii antrali

uita-te pe linkul asta si o sa vezi ca ai prognoza f buna de raspuns la stimulare (mai jos pe pagina e un tabel la care sa te uiti)

http://www.advancedfertility.com/antralfollicles.htm

multa bafta, ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Duminica placuta !!!! cat a mai ramas....
Samira nu cred ca trebuie sa te impacientezi inca. Foliculi poti sa ai multi, dar nu toti vor avea oo Asteptam sa vedem la punctie.

Mergi la inceput

mosulik...mi-a mai trecut nebuneala!!!
stie el dr. K ce face.
te asteptam Marti cu Beta maaaaaaaaaaaaaaaaare-chiar daca postez mai rar pe acolo...va citesc mereu asa ca sunt la curent cu tot

dia_na,multumesc pentru link...am citit si rascitit si eu de pe site-ul asta...da ma mai cuprinde si pe mine panica...din cand in cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Mirela, imi pare tare rau! Mult curaj si putere sa mergi mai departe! Va rasari soarele si pe strada noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Sami, nu mai fi asa ingrijorata! e mai bine sa ai multi foliculi, ai de unde sa alegi ovocite de calitate. Mai rau e in situatia mea cand ai 1-2 foliculi prapaditi... O sa fie bine, ai sa vezi!

Mergi la inceput