Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Lyvy, insanatosire grabnica micutei...si ai mare grija si de tine.

Buburuza, wow, ce pliu nucal frumos aveti...ca sa zic asa...felicitari!

Alinacoman, felicitari....minune si bucurie la dublu, trebuie sa fii coplesita...intr-adevar esti binecuvantata. Bravo!

7+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mihuta, imi pare rau .
Este f greu, dar macar ai un pui mic acasa care iti alina sufletul .

Este atat de nedrept, stiinta a evoluat enorm, putem ajunge la soare dar nu putem interveni aproape deloc in cel mai important proces al vietii, CREATIA.
Nimeni nu poate prevedea sau ajuta o inimioara care se pierde.
Ce rost are atunci sa ajungem pe Marte sau in adancul oceanului ?
Scuze pt deviatie, dar inca o data, mi se pare nedrept .
Chiar daca natura decide cine este apt sau nu sa traiasca, tot doare .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa80 spune:

Buna fetelor!
Imi pare rau sa aud mihuta ca ai probleme, eu iti doresc multa sanatate si putere ca sa treci de aceste clipe.
Fetelor la cate saptamani ati facut primul ecograf?Eu nu am facut nici unul inca abia pe 26 feb m-a chemat dr. a spus citez "nu are ce palpa in momentul acesta" si va dati seama in ce stres stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mihutza, imi pare asa de rau ca am ramas fara cuvinte. Mai ceve totusi si o a doua opinie.

chichiutza, da, maine merg la dr. La ora 10 punct fix ma infiintez la spital. O sa fie un pic nasol ca tb sa-l caut pe acolo si sa trag de el. Intotdeauna e aglomeratie acolo. O sa fie o nebunie. Ma pregatesc psihic!!!

aniast, pe unde esti? ieri ai lipsit de la condica

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va burtici! Intai recuperez si pe urma vb cu voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mihutza11, imi pare rau.eu uneori imi privesc sotul cum doarme, ma gandesc cat de mult il iubesc,ca apoi..sa ma scutur, sa imi iau gandul de la acest"gand", ca nu cumva sa i se intample ceva rau, sa-l pierd..nu ma gandesc ca m-ar parasi,ci de accidente mi-e teama.matusa mea a ramas vaduva la 32 de ani, cu o fetita de 6 ani si una de 2 saptamani.de ce se intampla astfel de orori? (sa ne pierdem printii, sotul, copilul?? astea mie mi se pare varful piramidei suferintei - dc pot zice asa..)nu stiu. dar se intampla.binenteles ca nu e drept.o prietena de-a mea ,imi spunea ca noi nu ar trebui sa avem dreptul sa judecam(si eu cred asta , dar mai cred ca dc te lovesti in viata de lucruri mai nasoale-un divort, o boala de sanatate sau moartea parintilor, a copiilor - e greu sa nu te revolti, sa nu tipi,sa nu ceri explicatii ...
ma rog sa treci cat mai usor peste zilele astea, cat mai lin cu putinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata fetelor

Mihutza.... imi pare tare, tare rau! Din pacate stiu si eu cum sa treci prin asa ceva si cuvintele sunt de prisos acum...doare al naibii de tare si nici nu ai nici o explicatie...imi doresc sa treci cat mai usor peste aceasta experienta nefericita si sa gasesti putere sa speri din nou!

Suntem alaturi de tine si iti dorim multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Mihutza, imi pare nespus de rau. Stiu ca vorbele nu ajuta cu nimic, pentru ca am trecut si eu prin asta, dar sa stii ca suntem alaturi de tine.

Buburuza, stai linistita. Puiul tau o sa aiba cel mai frumos nasuc posibil, o sa vezi

Kiti, 6+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Mihuta, imi pare rau... pareai deja convinsa de ce ti-au spus doctoritele alea, dar mai mergi la o a doua opinie...
Suntem langa tine...

Uneori parca ma simt aiurea cu sarcina mea... nu vomit, nu prea am pofte, mai sunt ciufuta uneori, cand sunt obosita insa, deci nu-i musai de la sarcina...
Sex fac normal, ba poate mai mult...
Am 1 saptamana de la ultimul control si urmatorul e peste 3, dar nu-mi fac probleme, doar nu sunt bolnava, imi pare normal sa ma duc la o luna sau mai bine...
Nu ma mai dor sanii de ceva timp, simptomele de greata nu mai sunt, dar nu vad de ce m-as ingrijora...
Contractiile sunt foarte rare, poate o zi pe saptamana... si nu sunt ingrijorata ca simptomele se estompeaza, ba chiar ma bucur ca mi-e bine...
Nu obosesc prea des, ba oboseam mai des pe cand fumam; nu mai am unghii in schimb, incerc sa le mentin la nivelul carnii drepte, altfel vad ca se rup de la un mm crescut deja... Cred ca sunt deshidratate cu toata apa pe acre o beau. Inca ma trezesc noaptea sa merg la baie, dar am invatat sa adorm repede inapoi.
Sunt in saptamana 11 si nu stiu cand a trecut timpul, deja a trecut un sfert de sarcina??

Mi-e putin teama de morfo de 12 saptamani, sper sa nu ajung sa fac si bitestul. Spunea cineva ca a avut NT de 7 cm la o sarcina anterioara, ai facut teste suplimentare atunci?
Eu am ceva mosteniri genetice neplacute si sper sa nu fie si altceva chiar aiurea.

Voi v-ati gandit la nume? Noi nu.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Fetele, imi parare in stanga ca am un mesaj nou, cand deschid, niciunul!
Am primit si instiintare pemail ca as avea mesaj, dar nu-l vad. Sunt nepriceputa, se pare... ma invata cineva?

P.S. Imi ia cateva ore sa citesc totul din urma, simt ca e ca prima data cand v-am descoperit si cand am citit 2 zile pana am ajuns la zi cu mesajele.
Dar le citesc pe toate cu placere, rand pe rand, imi place. CHiar daca nu raspund fiecareia, va citesc pe toate cu atentie.

10+

Mergi la inceput