Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
andre_flo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Am ajund si eu acasa Vreau mai intai sa felicit mamicile care si-au vazut inimioarele la eco Eu nu vin cu vesti bune...dar nici foarte rele...nu inca... Nu stiu ce sa mai cred , sunt intr-o stare f nashpa, nu as vrea sa v-o transmit si voua.. Ideea e ca nu se mai ved 2 saci , doar unul si ala gol. Este mai mare decat data trecuta dar nu vede ecou embrionar inauntru. Are 2.73 cm sacul. Mi-a spus ca ecograful din spital nu este asa de performant ca cel de la clinica si sa ma reprogramez pentru 3 martie acolo. Dupa rezultatul de la Bhcg este sarcina in evolutie dar nu vede embrion. Am intrebat daca se mai marea valoarea Bhcg fara embrion si mi-a zis ca se putea mari dar ca nu ajungea asa de mare la 15455,58. Mi-a spus sa nu fac efort si stau cuminte pana peste 2 sapt. Am incercat sa-mi mai fac o eco la Victor Babes dar abia pe 24 feb aveau liber..am renuntat. M-am gandit sa imi mai fac un Bhcg si am renuntat si la asta -ce rost are daca nu e nimic in sac... De listuta pe care o pregatisem nici nu am mai adus vorba.. Inca nu renunt la ideea ca sunt gravida, NU VREAU !!! M-a intins ca o placinta. Vestile bune le veti primi de la celelalte 3 fete care fac eco azi. Povestea nasterii Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008 |
mai bine mai incerci la un alt cabinet particular...
11+
maya71 spune:
citat din mesajul lui mihutza11 multumesc tuturor de cuvinte si imbratisari! mai ales ca stiu ca multe dintre voi ati trecut prin asta.. azi am fost la un alt ginecolog.. mi-a facut o noua ecografie si s-a confirmat diagnosticul.. asadar mi-a dat pastile pt contractii ca sa pot elimina sarcina.. scriu si parca vb de prin filme.. inca nu realizam parca.. al meu sot ma tot intreba azi: si chiar nu mai e? sigur nu mai e? cu ajutorului lui D-zeu o sa trecem peste asta si o sa avem si bb2, ca nu renuntam.. ieri am bocit de mi-au secat lacrimile.. azi sunt mai bine.. imi mai aduc aminte iar vars o lacrima in coltul ochiului.. probabil ca atunci ca voi sangera voi realiza cu atat mai mult ceea ce s-a intamplat.. momentan am mici dureri ca la inceput de CM de la pastile.. offf.. Alina felicitari pt gemeni! sa fie cuminti acolo si sa imparat totul frateste! inca cateva lamuriri la intrebarile voastre: - nu am avut nimic nimic, nimic care sa imi dea de banuit.. am fost sa fac o ecografie normala si atat.. de aia a fost socul atat de mare.. nici crampe, nici scurgeri, nici indigestie nici nimic altceva.. pur si simplu inimoara s-a oprit de f putin timp.. nu credeam sa fiu vreodata la prietene dragi, dar .. Va urez din suflet sarcini usoare in continuare, sa aveti mereu intalniri frumoase cu bebici miscaciosi si inimosi, care sa vina la termen si sa va aduca numai bucurii! Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor |
Suflet, parca se repeta filmul in care am 'jucat' si eu... Sincer, imi pare atat de rau incat... ma repet... imi vine sa intru in pamant cand aud de asa ceva si vorba mamei mele 'daca as putea sa iau asupra mea toata durere' as face acest lucru numai sa nu mai treaca nimeni prin asfel de suferinte... Daca vrei sa vorbim... sunt oricand.
Klarisse spune:
Madutza e foarte important sa ramai optimista, am vazut in jurul meu cate de mult ajuta atitudinea pozitiva.
Suntem toate alaturi de tine si sunt convinsa ca totul va fi bine:)Linisteste-te pana la urmatorul ecograf, citeste ceva placut si ai sa vezi ca ti se schimba starea..
andre_flo spune:
citat din mesajul lui clary Fetelor credeti ca e posibil sa-ti uiti ziua de nastere?Va spun eu ca da..ma suna mai devreme iubitu' si-mi spune la multi ani(e plecat in italia) si eu ma uit la telefon ,ma uit la ceas..ce-o fi patit..dupa care realizez ca azi e ziua mea de nastere ..Doamne ,ce ametita sunt... 11+ |
ce haioasa ai fost
multa santate si tie si bebelusului
11+
andre_flo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_flo
ce haioasa ai fost multa santate si tie si bebelusului 11+ |
si bineinteles La multi ani!
11+
viss spune:
madutza - dc esti din bucuresti, incearca si la cabinet dacia medical center unde merg eu,dc te poate vedea cineva azi..macar sa incerci,sa spui ca ai dr, plecat din oras,ca esti urgenta,ca aveai gemeni..,nr tel e: 021.2115405,si azi e dr chadi pe care ti l-a recomandat cineva..of, e groaznic.dc as putea schimba cu ceva cursul lucrurilor, as trage plapuma peste cap si as sta acolo pana la sfarsitul sarcinii
LoredanaB spune:
Salutare gravidute! Vad ca la voi de abia e amiaza iar eu de abia acuma imi iau micul dejun.Sunt cam lenesa in ultima vreme.
Bun venit gravidutelorsi sarcini duse la termen ca asta e mai important.
Bafta fetelor ce au astazi programare la eco.Sa va intoarceti cu vesti bune
Ieri am ajuns acasa de la eco terminata. Am avut programare la ora 16 si am ajuns putin mai repede cu un sfert de ora.Era ora 17:30 si eu inca nu intrasem in consultatie. Eric nu mai avea rabdare sa stea cuminte deja imi spunea ca el "bum bum" cu tata (ii spusesem ca ne asteapta tata afara). In sfarsit imi vine randul.Imi spune ca rezultatele de la analize au iesit foarte bine si ma invita sa ma intind pt eco.Incepe sa il caute pe bebe iar mie imi batea inima nebuneste.UITE-L imi face cu manuta.Gata m-am linistit.Doctorul imi zice ca e marisor si ca se dezvolta bine.
Singurul lucru de care imi pare rau ca urmatorul control e abia pe 9 aprilie.O VESNICIE! Dar o sa-l vad pesi cam ma voi inscrie la spital pentru nastere si cred ca asta va fi saptamana viitoare.
Gata ca v-am plictisit deja!
9 + Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!
maya71 spune:
Clary, LA MULTI ANI! Sanatate, iubire multa, si daca e o zi frumoasa (si sper din tot sufletul sa fie) in fiecare zi sa fie ziua ta... dar sper ca nu sarbatoresti prin munca... alfel in fiecare zi ar trebui sa muncesti.
viss spune:
clary - La multi ani!sa fii sanatoasa tu si bebele tau.sarcina cat mai linistita,pana la capat- si nu mai devreme