ce sa aleg??
pana luna viitoare trebuie sa ne hotaram unde vom merge in concediu de vara din iunie...
optiunile ar fi TURCIA sau GRECIA, ALL INCLUSIVE.
as vrea o parere de la cine a fost in ambele parti.
nu ma intereseaza sa vizitez ci sa ma relaxez, sa stau toata ziulica la plaja, sa fac baie si sa am parte de servicii de calitate.
acum unde vrem sa mergem noi in antala ne costa in jur de 1500 euro 2 pers...in grecia as putea gasi mai ieftin dar sa am aceleasi facilitati (hotel 5 stele, ultra all inclusive) ??
Raspunsuri
CorinaDani spune:
buna,
din experienta unor prieteni care au facut concedii in ambele tari, turcia este o alegere mai buna.
nu ai mentionat daca preferi sa mergi cu avionul sau cu masina personala.
cu masina destinatia potrivita ar fi kusadasi. eu am fost anul trecut la h. batihan, 4 stele, all-inclusive, am fost multumita de raportul calitate-pret, si eu am mers pe acelasi principiu : odihna, relaxare, leneveala totala. iti recomand sfarsitul lunii august, inceputul lui septembrie, deoarece scad si tarifele la cazare, nici soarele nu mai arde atat de puternic. plus ca in acea perioada va fi si Ramadanul, ceea ce iti va aduce un plus de liniste (in gradina hotelului se organizeaza si nunti, prietenii nostri au asistat la cateva, acum 2 ani; in perioada Ramadanului nu se mai organizeaza astfel de evenimente, este echivalentul Postului Pastelui de la noi)
cauta si pe site-ul romanesc de profil, unde vei gasi postarile romanilor care si-au petrecut concediile in aceste 2 tari.
daca vrei numele site-ului, te rog sa-mi spui, ti-l trimit in mesaj privat, ca sa nu fie considerata reclama .
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
valentinag spune:
eu nu am fost la all inclusive,dar din parerea unanima a prietenilor mei care au fost,clar Turcia!Nu au grecii nici la degetul mic servicii ca ale turcilor in resorturi.La greci sunt destul de putine hoteluri cu conceptul asta,si care sunt,nu au aceeasi abundenta din toate punctele de vedere.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
bb_yasmi spune:
va multumesc frumos. cum ati spus voi, la fel am auzit si eu, ca nu se poate compara grecia cu turcia la all inclusive, primeaza de departe turcia.
corina, in ceea ce priveste Turcia, stim unde vrem sa mergem, mergem unde au fost si prietenii nostrii, 2 ani la rand. cu avionul mergem, charter timisoara, si, in ofertele primite nu e nici o diferenta de pret intre inceputul lunii iunie si sfarsitul lunii august- luna septembrie.
depre grecia nu stiam prea multe, pt all inclusive ce preturi sunt si daca as putea gasi mai ieftin de 1500 de euro all inclusive, hotel 5 stele.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Deborah77 spune:
bb_yasmi, pt ce vrei tu , clar Turcia. Turismul in Grecia nu este orientat catre all inclusive, ceea ce nu-l face mai prejos decat cel turcesc. e altceva. Acolo te duci sa vezi, sa te plimbi, sa experimentezi, sa gusti. Daca vrei relaxare si totul la dispozitie, Turcia este alegerea perfecta.
anya spune:
Eu am fost si in Grecia si in Turcia.
Cand erau copiii mici si vroiam super calitate si all inclusive am ales Turcia. Acum au crescut si vrem plimbari, locuri de vizitat, plaje noi si pustii - mergem in Grecia.
Pentru lux, ultra all inclusive si relaxare la 5* mergi in Turcia.
La capitolul statiuni, am fost in Kusadasi, Bodrum, Marmaris, Kemer, Belek. Am evitat Lara (nu ne plac blocurile, chiar si de lux) si Alania - transfer prea lung pt copii mici. Cel mai bine ne-am simtit in Belek. Cluburile au stil, personal rodat, zona e mai verde decat in alte parti, plaja buna. E adevarat ca si preturile sunt mai maricele decat in Kusadasi, spre exemplu. Din toate cluburile in care am fost iti recomand Papillon (Belevile sau Aisha daca preferi cazare la vile sau Zeugma daca preferi hotel mare).
Concediu placut,
bb_yasmi spune:
anya, si noi tot in Belek vrem sa mergem. la LETOONIA GOLF RESORT&SPA.
madau spune:
Clar si fara dubii TURCIA. Nu cred ca gasesti in Grecia all inclusive la 5* sub 1500 euro. Plus serviciile care nu se compara. In Grecia e frumos de mers si vizitat
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
bb_yasmi spune:
madau, multumesc de raspuns.