ASA ceva NU! Organizare de rezistenta

ASA ceva NU! Organizare de rezistenta | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Ati accepta asa ceva? Romania sa ajunga sa fie gunoiul de reziduri nucleare ale Europei? Mi se pare infiorator!
Ati face ceva pentru a arata Europei si puterii ca nu acceptati asa ceva? Se pot organiza romanii pentru a lupta pentru sanatatea copiilor lor?

http://www.hotnews.ro/stiri-international-6922573-the-times-romania-putea-gazdui-instalatie-depozitare-deseurilor-nucleare-din-uniunea-europeana.htm

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Din punctul meu de vedere este inacceptabil si bineinteles ca am sa spun asta in gura mare asa cum fac mereu,reactia celorlalti va fi ceva de genul :"si ce crezi ca rezolvi tu? sau cine ne ia in seama pe noi? etc."Am observat ca in general romanii prefera sa dea din umeri sau sa se vaite dar sa nu intreprinda mai nimic pt a-si apara interesele,pacat.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ce se poate face pentru opozitie la un asemenea proiect?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Va mai mira ceva in tara asta? Este asemanatoarea situatia asta cu cea de utilizare a initiumului in agricultura romaneasca. Poporul roman incepe sa semene cu o colonie de soricei (de cobai). Se gandeste cineva la sanatatea noastra? NU!!!!!!. Si ce e mai grav: ne intreaba cineva si pe noi ce am vrea sa facem cu sanatatea noastra? NU!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ce putem face? Pai ne putem organiza de exemplu, e mai util decat sa nu ne implicam.

Vom face o petitie semnata - din partea acestui site - (si nu de alea care sunt pe petitieonline si nu au nici un impact) pe care o vom inmana presedintelui Basescu - si ne vom planifica flash-moburi galagioase. Este oricum mai bine decat sa nu facem nimic si sa ne intrebam...

Daca o petitie imensa va fi inmanata presedintelui din partea celui mai puternic site de parinti - e un inceput bun de lupta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Usurel fete si baieti, inca nu au adus deseuri la noi. Noi avem o mare problema cu cele existente deja.
De altfel nu e logic nici macar sa se discute asa ceva. Adica occidentaliii au energie ieftina si noi facem cancer? Tare ciudata lumea in care traim. Imi pare rau ca romanii au ales din nou aiurea si ne-am potcovit cu lideri de tipul celor care ne conduc de 20 de ani. Nu le pasa de noi. Ei fac suficienti bani incat sa plece altundeva.
Nu am incredre nici in organizatiile ecologiste de la noi. Am vazut un caz in care au luat spaga sa nu mai faca scandal in privinta unui proiect extrem de riscant pentru Romania.
Hai sa deschidem o lista cu semnaturi electronice aici. Poate reusim ceva.

Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Inainte de a ne inflama aiurea trebuie sa ne descotorosim de mass media romaneasca care are o singura caracteristica de baza - incompetenta.

Intai si intai, sa vedem cum stam:
Romania are 101 (o suta unu!) depozite de diferite marimi de deseuri nucleare, un numar foarte mare comparativ cu majoritatea tarilor. Depozite de deseuri provenite de la diversele mine de uraniu, "celebra" fabrica de imbogatire de la Feldioara, reactorul Magurele, industrie, spitale, combinatul de apa grea de la Turnu Severin, si, cu voia dumneavoastra ultimul de pe lista, Cernavoda. La care se va adauga peste un deceniu viitoarea centrala din Ardeal.
Inutil sa va spun ca aceste peste o suta de depozite sunt muuuult sub standardele europene si prezinta riscuri de mediu foarte mari.

UE ne cere sa ne aliniem la standardele de mediu si sa inchidem pana in 2017 toate cele 101 depozite, si sa procesam si sa strangem totul la un loc, intr-un depozit conform acestor standarde. Asa ca depozitul il vom construi in primul rand pentru propriile deseuri, imprastiate acum prin toata tara (asa-i ca nu stiati ca aveti un depozit nuclear (micut dar nuclear) poate doar la cativa kilometri de casa? ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Ce putem face? Pai ne putem organiza de exemplu, e mai util decat sa nu ne implicam.

Vom face o petitie semnata - din partea acestui site - (si nu de alea care sunt pe petitieonline si nu au nici un impact) pe care o vom inmana presedintelui Basescu - si ne vom planifica flash-moburi galagioase. Este oricum mai bine decat sa nu facem nimic si sa ne intrebam...

Daca o petitie imensa va fi inmanata presedintelui din partea celui mai puternic site de parinti - e un inceput bun de lupta...

In afara rezervei pe care o am vis a vis de stirea in sine, adica daca scopul ei real este informarea sau traficul pe site si inflamarea de moment, mai ales ca nu ne este prezentat si contextul...si anume care este situatia actuala, cea asupra careia ne atrage atentia capcaunul de exemplu...vreau sa ma axez strict pe ce s-ar putea face daca intr-adevar ar exista o dorinta colectiva. Si in legatura cu asta, vreau sa intreb de ce de 20 de ani nu se mai iese in strada? Nu la modul micilor greve insotite de mitinguri organizate pe categorii profesionale...ci la modul acela al pietii Universitatii pline de dimineata pana seara, in care se statea pe iarba si pe strazi, studenti, parintii cu copii, pensionari...ce sa mai...niste golani cu totii. Chiar asa de rau sa ne fi speriat mineriadele, sau au omorat speranta?

Repet, problema pusa de mine este de principiu, nu inteleg care sunt intr-adevar proportiile problemei prezentate in stire. Dar sa ziceam ca inghit si eu pastila fara sa scormonesc mai mult si zic...nu!...nu as accepta!. Si? Eu am deschis dealtfel un topic in care spun ceva de genul 'daca e vorba de o petitie pe mine sa nu contati...daca e vorba de scandal oricand!'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

In afara rezervei pe care o am vis a vis de stirea in sine, adica daca scopul ei real este informarea sau traficul pe site si inflamarea de moment, mai ales ca nu ne este prezentat si contextul...si anume care este situatia actuala, cea asupra careia ne atrage atentia capcaunul de exemplu...vreau sa ma axez strict pe ce s-ar putea face daca intr-adevar ar exista o dorinta colectiva. Si in legatura cu asta, vreau sa intreb de ce de 20 de ani nu se mai iese in strada? Nu la modul micilor greve insotite de mitinguri organizate pe categorii profesionale...ci la modul acela al pietii Universitatii pline de dimineata pana seara, in care se statea pe iarba si pe strazi, studenti, parintii cu copii, pensionari...ce sa mai...niste golani cu totii. Chiar asa de rau sa ne fi speriat mineriadele, sau au omorat speranta?

Repet, problema pusa de mine este de principiu, nu inteleg care sunt intr-adevar proportiile problemei prezentate in stire. Dar sa ziceam ca inghit si eu pastila fara sa scormonesc mai mult si zic...nu!...nu as accepta!. Si? Eu am deschis dealtfel un topic in care spun ceva de genul 'daca e vorba de o petitie pe mine sa nu contati...daca e vorba de scandal oricand!'...

accept, cred ca ti-ai raspuns singura la dilema. De ce nu mai sunt romanii ce au fost ... este pentru ca ii roade mereu capra vecinului si grija ca altul se imbogateste pe seama lui. Ce e de facut deci? Sa tacem ca sa nu facem trafic lui admin? Sa ne luam curentul ca sa nu ii facem audienta lui Vantu? Sa nu mai mergem la supermarket sa nu ii facem vanzare patronului de engross? La naiba, sa stam frumos si sa nu dam satisfacie nimanui.
Si daca tacem, nu facem jocul cuiva? Ne apucam de yoga - dar nu ii facem reclama mascata lui bivo? Mai bine o masturbare mica deci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Mai, accept92, tu ai vrea o rebeliune sau, eventual, un mic razboi civil ?!
In toata lumea asta, rezolvarea problemelor se face intai pe cale pasnica : petitii, dat in judecata statul.
Mineriada mie mi-a lasat un gust amar.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin
Si daca tacem, nu facem jocul cuiva? Ne apucam de yoga - dar nu ii facem reclama mascata lui bivo? Mai bine o masturbare mica deci.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput