Efecte adverse Broncho-vaxom ?
Buna, dragi mamici.
As vrea sa va intreb daca ai vostri copilasi s-au simtit rau in urma tratamentului cu broncho-vaxom ? Spre exemplu, au avut dureri de stomac sau alte manifestari ?
Multumesc.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Raspunsuri
printze spune:
Si eu ii dau fetitei mele broncho vaxom (a treia cura) si acu o saptamana (in ziua 8) a avut un episod destul de urat cu greata, voma, dureri se stomac pe care initial le-am pus pe seama unei indigestii dar m-am gandit si la posibile reactii adverse la bronho.
Multa sanatate
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui printze Si eu ii dau fetitei mele broncho vaxom (a treia cura) si acu o saptamana (in ziua 8) a avut un episod destul de urat cu greata, voma, dureri se stomac pe care initial le-am pus pe seama unei indigestii dar m-am gandit si la posibile reactii adverse la bronho. Multa sanatate |
Mie, doctora ei mi-a recomandat sa ii dau cu 15 minute, inainte de broncho-vaxom, o lingurita de Maalox ( dar cred ca la fel de bun este si Debridat, care se compenseaza ).
O mamica imi poveste ca pe fetita ei o doare stomacelul de cand urmeaza acest tratament, de aceea am intrebat daca si alti copii au simtit efectele adverse.
Sanatate.
allinta
TOMALAVINIA spune:
Si eu ii fac Mariei cura de Broncho-vaxom.In timpul administrarii ii curge nasucul si stranuta.
Alte reactii nu a avut.
scostin80 spune:
Salut,
Eu ii dau de mult bronchovaxom copilasului meu Rares si nu a avut nici o reactie adversa,ba chiar i-a placut praful din pliculete(l-am dizolvat in lapte).Acum suntem in pauza de dupa a 3-a cura si niciun semn de raceala.
Multa sanatate pentru toti!
cristina22 spune:
muci la greu!!, motiv pentru care am si renuntat la el.
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Alizee spune:
Si fetita mea vad ca a racit dupa 3 zile de tratament cu broncho-vaxom. Ii curgea nasul continuu, dar i-am dat cu Biorinil, iar dupa ce s-au oprit din curs, cu Nazomer. Acum, e bine.
allinta
ingridnen spune:
Noi luam Broncho-Vaxom de cca. 2 ani, in cure de primavara-toamna.
Inainte de asta am mai luat 2 ani Rybomunil.
Nu au fost reactii alergice la nici unul dintre ele.
Ingrid si Cristi 6 ani si 11 luni
adina79 spune:
Noi folosim de aproape 3 ani Broncho-Vaxom si nu am avut efecte adeverse. Doar la prima cura (primele 3 luni) i-a curs nasucul si a tusit putin in primele zile cand i-l dadeam. Apoi, la urmatoarele cure (primavara si toamna) nu a mai avut absolut nimic.
Am luat si eu si sotul si nici noi nu am probleme. Noua nici macar nasul nu ne-a curs. Depinde si de fiecare organism, parerea mea!
Multa sanatate!
hristina spune:
Eu am inceput cu Bronho pe fond de raceala usoara deja instalata!
Oricum,ideea este ca acum la a 12-a pastila ea inca tuseste, stranuta si scoate de pe nas....la greu.
Nu intrerup, ma gandesc ca poate fi si raceala,i-am dat si Nurofen si Coldrex(junior) pot fi si reactiile la Bronho, dar in acelasi timp ma bucur ca oricum iese mizeria aia de pe nas care nu e deloc putina...
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hristina Eu am inceput cu Bronho pe fond de raceala usoara deja instalata! Oricum,ideea este ca acum la a 12-a pastila ea inca tuseste, stranuta si scoate de pe nas....la greu. Nu intrerup, ma gandesc ca poate fi si raceala,i-am dat si Nurofen si Coldrex(junior) pot fi si reactiile la Bronho, dar in acelasi timp ma bucur ca oricum iese mizeria aia de pe nas care nu e deloc putina... |
Se iau numai 10 capsule, adica 10 zile tratament cu 20 zile pauza. in ritmul asta o tii 3 luni. Pauza alte 3 luni si o iei de la capat.
Opreste cura de broncho-vaxom; este supradozare la a 12 a capsula consecutiv.
Citeste cu atentie prospectul medicamentului si vorbeste cu pediatrul.
allinta