Efecte adverse Broncho-vaxom ?
Raspunsuri - Pagina 2
mirela alina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allinta
Se iau numai 10 capsule, adica 10 zile tratament cu 20 zile pauza. in ritmul asta o tii 3 luni. Pauza alte 3 luni si o iei de la capat. Opreste cura de broncho-vaxom; este supradozare la a 12 a capsula consecutiv. Citeste cu atentie prospectul medicamentului si vorbeste cu pediatrul. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Nu cred ca trebuie speriata cu spradozarea......depinde de schema de administrare. La recomandarea pediatrei, eu i-am administrat 30 de zile consecutiv(si nu este prima oara).Poate asta este schema care i-a fost recomandata si ei.
hristina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mirela alina
Nu cred ca trebuie speriata cu spradozarea......depinde de schema de administrare. La recomandarea pediatrei, eu i-am administrat 30 de zile consecutiv(si nu este prima oara).Poate asta este schema care i-a fost recomandata si ei. mamica lui Mateut 11.09.2003 www.prorally.ro |
Scrie-mi si mie te rog cum arata schema ta pe modelul tau de 30 zile...eu pe asta o urmam si vreau sa vad daca seamana macar putin!
mirela alina spune:
Hristina, eu i-am administrat in octombrie ,racit fiind, 30 de zile consecutiv .Atat.
Luni am programare la pediatra si am sa intreb daca mai este cazul sa fac inca o cura.Eu am fost multumita de rezultate.In iarna asta a fost racit doar de doua ori si doar cu ceva mucozitati.Eu aveam probleme cu el doar in sezonul rece, motiv pentru care nu as vrea sa ii mai dau inca o cura....poate iarna viitoare.Banuiesc ca pe tine te interesa pauza pana la o cura viitoare.Te tin la curent.