Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)
Raspunsuri - Pagina 6
Erina spune:
Daria e bine. S-a trezit bine dispusa apoi l-a strigat pe tati pe numele mic. Asa face cind e ceva foarteeee important.
Astazi mai am ceva de organizat, pictam cu apa,facem si tarta cu mere si in general incerc sa stau cit de linistita pot.
Numai miine nu e simbata si va fi si tati cu noi toata ziua.
Va doresc o zi usoara si linistita!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Yaia sper ca Tudor e bine. Spor maxim astazi (parca vad ca ma bag si eu la calcat si alte alea...
)
Ce vroiam sa te intreb. Bebelusa ta misca foarte tare???? David imi muta burta non-stop. Credeam ca de acum nu mai are asa de mult loc sa se miste viguros...
35+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Fetelor, imi trimiteti si mie prin PM, care sunteti mai priceputeanu, niste indrumari despre cum sa iau alocatia pustiului pe card? Sarut manusitele!!!! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
Annisia sper ca ai porimit deja raspunsul. La mine la PN am dus pur si simplu un extras de cont de la una dintre bancile cu care colaboreaza primaria si a intrat direct pe card.

Acum chiar am fugitttttttttttttt!
35+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia, sper sa fie un episod trecator febra lui Tudor si sa iti poti face treburile. Bafta vineri si pe 25. ![]() E super ideea cu tractorul mai ales ca stii deja ca ii place. Tricicletaare Daria dar inca nu a invatat sa pedaleze singura-o mai plimba prin casa. Nici eu nu am reusit sa fac DVD-uri cu pozele Dariei si nici sa ii fac albumul dar mai e timp pentru astea. |
Febra lui Tudor a trecut, era de la o bronsita pe care acum o tratam cu aerosoli. Avem si 4 pastilute de Dexametazona, in caz de inrautatire a respiratiei, dar eu zic ca e bine si suntem pe drumul cel bun. Cred totusi ca il supara si ultimele 2 masele pe care le asteptam, ca roade cam tot ce prinde si e tare marait, agatat de mine ca o maimuta, nu pot face nimic. Acum se uita la desenele Cars si pot respira si eu putin.
La mine asta e timpul pe care il am. Mai merg maine la birou si apoi libera, dar sper sa fie si Tudor bine, sa mearga la gradinita, ca sa pot sa fac tot ce mi-am propus (unele sunt proiecte de vreo 2 ani pe care nu am mai apucat sa le fac, de asta vreau sa le fac acum, ca altfel vor mai ramane ani buni proiecte). Tu acum ai alte prioritate (mutatul), albumele pot sa mai astepte in cazul tau!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Am fost la eco, e ok, in burtica am un baietel!! |
Felicitari! Super vesti!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia sper ca Tudor e bine. Spor maxim astazi (parca vad ca ma bag si eu la calcat si alte alea... Ce vroiam sa te intreb. Bebelusa ta misca foarte tare???? David imi muta burta non-stop. Credeam ca de acum nu mai are asa de mult loc sa se miste viguros... |
Multumim, e binisor! Pe aerosoli si curg muciiiiii...
Da, Bebelusa misca foarte tare. Si in fiecare seara sughita! Tudor nu misca nici o cincime din cat misca Bebelusa. Poate e si pozitia, el era pelvian. Dar uneori simt ca misca asa tare si mult, ca sigur s-a intors si ea in pelviana...seara insa ma linistesc, simt sughiturile in partea de jos. O sa vedem si noi la control cum stam.
Yaia spune:
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate si pentru grija!
Mada, ma bucur ca aveti vesti bune, sa o tineti tot asa. Si bine ca ai intrat in concediu. Acum sunt si eu deja, mai merg doar maine, deci nu mai am motive sa te invidiez.![]()
Rox, esti slabaaa...norocul tau ca sunt insarcinata acum!![]()
Copiii par deja sa se descurce singuri, asa mari imi par in poze.
Nu mai stiu daca mai aveam ceva de spus...offf..gravidosenia si uitarea...
alinkav spune:
Salut fetelor!
Roxana, sunt foarte frumosi copii, pozele la fel!
Mandarinutza, super vesti, felicitari ptr baietel!Cred ca esti super happy!
Aeperju, bravo pentru vesti bune, sa se rezolve cat mai repede problema!
Mada28, bravo ptr datele atat de bune a bb-lui, mai ai si tu atat de putin!!!
Eu muncesc...
, asa ca va las, o zi buna in continuare!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Roxana_G spune:
Multumim, multumim de aprecieri. 
Eu sunt putin mai slaba, asa e, si parul e ceva mai lung. Iar copiii sunt mari (pfii, nici mie nu imi vine sa cred).
Yaia, chiar se descurca binisor si singurei. ![]()
Si lui Andrei ii place filmul Cars, mai ales "Busha".
Erina,
tare, lasa ca in curand o sa revii si tu la rochii in genul asta.
Mandarinutza, felicitari pentru baietel.
Cecilia, cred ca se descurca tati si fata p
andreea1002 spune:
Andreea11, in Kiabi si Leonardo parca am vazut cizmulite de cauciuc. Parca si Deichman, dar nu sunt foarte sigura.
Mandarinutza, felicitari pentru baietel.
Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)