LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 19
lisa79 spune:
La multi ani Lucas,Hera,Carla,Mara si Cata
!!!
Mara,m-ai lasat fara cuvinte...ai un talent deosebit.ar trebui sa va asociatia cu si Patricia.
IrinaC mi-a lasat pe mess ca e fff ocupata si nu prea are vreme denik,sigur ne pupa pe toate
Dariuta

am avut aceleasi sentimente de emotie cand te-am avzut mergand ca si atunci can dam avzut-o pe Ana. Na Cris...ti-am zis eu
...de acum incepe...tine-te bine!
Pyc,frumoase pozele,frumoasa petrecere si Paulica un dulce
Mai azi noapte fiica mea nu a avut chef de somn de la 12 la 3
,am luat-o langa mine in pat pe la 1 cand nu mai puteam asculta maraielile ei.Cristi mi-a zis sa o las ca adoarme ea...nu am putut si intre 12 si 1 am mers de multe ori sa o verific,cred ca ne apar maselutele.laamizaadormti 50 de min deci o sa fim rupta mai tarziu,plus ca azi e ziua de gradi la noi,vin inca 3 copii de varsta Anei. Noi ne-am hotarat ca 1 data pe sapt sa ne intalnim mamicile cand la una cand la alta ca copiii sa se socializeze.
Stiiti dupa ce e moarta Ana...dupa sticksuri(fara sare)
,deci ar manca non-stop.
eu va felicit pe toate care mai alaptati,bravo
.
citesc si mai revin.
un vot va rog!
koruccia spune:
Buna seara,
Multumim din suflet de urari!
Uram si noi la multi ani, Mara, sa cresti mare si sa ai o viata implinita!
Petrecerea o facem duminica, dar am avut si azi o zi plina de vizite (unele neasteptate), telefoane, etc. Cati nu e tocmai in forma, pe langa eruptiile dentare vad ca a si racit, azi a fost chinuita toata ziua si a facut si o criza de plans si trantit pe jos de toata frumusetea fix cand erau nasii ei aici. Saracii au suportat cu stoicism, dar eu asa de prost nu cred ca m-am simtit vreodata.
anna, sanatate multa lui Vladut
Sper ca a scazut febra si e mai bine puiul.
cris, felicitari pentru mersul Dariei! Am vazut-o, merge foarte bine, e prudenta si calculata. Si ce surpriza ti-a facut sa te trezesti cu ea in bucatarie!
jasmi, ai o dulceata de fata! are niste trasaturi foarte finute si se face din ce in ce mai frumoasa! Plus ca e asa simpatica cu breton:)
asparagus, un pupic special de la Cati pt Lucas si eruptie dentara usoara
bebelusi, imi pare rau ca nu a venit bebe luna asta, eu iti tin pumnii stransi in continuare.
ingrid, ma bucura ca ati identificat cauza problemei cu somnul. Si eu zic ca n-ai de ce sa te stresezi cu mersul si ca cel mai bine e sa-i respecti ritmul. M-am convins si eu de asta cu Caterina.
Ledi, imi pare rau ca trebuie sa continuati cu antibioticul si ca n-ati facut inca vaccinul. Dar important e sa treaca problema cu gatul
edinuta, multi ani fericiti in continuare alaturi de dragul tau! Deci asa cu Ainoa, a invatat sa se dea jos din pat discret
Faine surprizele astea!
cami, sper ca si voi sunteti mai bine cu febra.
mara, sanatate lui Andru! M-am uitat si eu peste bijuteriile tale (cam in fuga azi, dar o sa revin)...Esti foarte talentata! Tu si bebelusi sunteti artistele clubului:)
pyc, am vazut si eu pozele de la ziua lui Paul, imi place ca l-ai lasat sa-si faca de cap cu tortul:) Eu nu stiu daca sunt in stare, la cati pitici am pe creier:(
anca, nu stiu ce sa-ti zic cu trezirea. La noi culcarea e undeva intre 20.00 si 20.30 (ieri chiar la 21.00), dar trezirea e tot la 7 fare un sfert mai nou (pana acum vreo cateva zile dormea pana la 7 si noi apreciam).
micola, dar voi sunteti activi nu gluma, daca papucii tai au ajuns in wc:)
anna-mama spune:
Va multumesc pt ca va ganditi la noi
Vladut a fost bine azi, dar in seara asta iar mi-a facut febra, 38.1
Nu stiu, poate o fi un pui de raceala ca vad ca respira cam greu si nu doarme linistit. 
Cris, am vazut filmuletele cu Dariuta, e o scumpete. Si merge f bine, doar ca ii e inca frica sa se desprinda repede, dar o sa-si dea rapid drumul 
Mara, ti-am admirat creatiile mai de mult, dar nu am mai apucat sa-ti spun, sunt superbe, mie mi s-au parut bijuterii de lux si ma si gandeam ca le vinzi cu bani buni. Felicitari, esti f talentata
Sanatate multa puiului 
Cami, sanatate multa. Eu nu cred ca e buna frectia cu spirt pe o piele asa cruda. Pt muci eu am folosit ophtamezone fara antibiotic.
Jasmi, cat de scumpa e Iulia, o papusica 
Asparagus, sanatate multa. Cum mai e Lucas, mai are febra? 
Anuc, sa stii ca si mie imi place tortul ala cu nuca si zahar ars 
Ingrid, ce bine ca ai descoperit motivul si acum doarme bine
chiar daca tie iti ingheata nasul 
Naty,
Ioana, m-a topit cu intrebarea ei despre moarte
Porumbita, felicitari pt mutare la casa noua si sper sa va acomodati repede 
Ledi, imi pare rau ca nu v-a facut vaccinul, sper sa treaca gatutul repede
Si eu visez dupa o casa la curte 
Bebelusi, imi pare rau ca nu fu bebe nici luna asta, tin pumnii pt luna viitoare
Felicitari pt somnicul lui Vlad 
Pyc, frumoase poze, iar Paul e un dulcic vesel, f scump murdar de tort 
Edinutza, multi inainte sanatosi si fericiti! 
Micola, multi pupici lui Alexutu, tare scump cu nazdravaniile lui. Imi pare rau ca tot se trezeste noaptea, si noi suntem la fel 
Anca, imi pare rau ca se trezeste mai de dimineata, si Vladut a inceput sa se trezeasca cu o ora mai devreme indiferent de ora la care il culc, probabil nu mai au nevoie de somn asa mult.
Iulia, offf, ce experienta urata a avut Carla cu baietelul, chiar sa si dea in ea, totusi...nu-mi explic de ce unii copii sunt asa violenti chiar si la 3 ani.
scumpetea sa treaca supararea
Anuc,
sper ca Filip sa fie ok, sa fi fost doar un moft de seara
Lisa, mi se pare f frumos ca va intalniti cu copii ca sa se joace, mi-ar placea sa stau aproape de voi 
Koruccia, sanatate multa lui Cate, off, mititica, sper sa treaca repede si sa va distrati in wkd la petrecere 
Fetelor, nu v-am zis ca se marita sor-mea la vara si o sa fim nasii lor
, o sa faca cununia civila in Germania si cea religioasa in Luxemburg. Asa ca ala va fi si concediul nostru...
Am implinit 1 anisor! 

lisa79 spune:
Anna,sa stii ca in fata lui Dumnezeu este foarte bine sa cununati sau sa botezati. Deci,felicitari
multa sanatate pt Vlad
un vot va rog!
bebelusi spune:
Anna uff, de la ce naiba sa fie??
Lisa eu zic sa o pui pe Ana sa se ia de mana cu Ochila al Irinei, el e fan stiksuri
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
fetele
am reusit sa o adorm
repede
acum fug si eu la nani
ca sa prind ceva
ca mi se trezeste dupa lapte pe la 2 noaptea si apoi dimineata
speram sa fim bine
anna bafta si voua ... sa treaca febraaaaa
la noi, daca suntem slabe , dupa 5 ml de nurofen a scazut imediat toata febra
dar nu inteleg de ce e asa mare diferenta intre rectal si subrat ,... la antonia e de 1 grad intreg ... offffffffff
am fugit la nani
maine tre sa merg la dentist
imi doresc sa fie bine fata sa ma indur sa plec si sa o las cu cineva
noapte bunaaaaaaaaaaaa
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
anna-mama spune:
Uitasem sa va pun link-ul, am mai pus si eu ceva poze cu Vladut http://family.webshots.com/photo/2422699550106226777NBFfqv
Sa vi-l spun, am un copil asa incapatanat
nu vrea sa il invat nimic, nici nu se uita la mine cand vreau eu sa-i arat ceva ce lui nu i se pare interesant, dar daca il intereseaza prinde atat de repede si fara sa ma gandesc eu sa-l invat, ca de exemplu a invatat sa deschida si sa inchida fermoarul de la un geamantan, sa dea mai tare si mai incet de la rotita de la radio, sau ca usa trebuie deschisa de la clanta, sa vedeti ce haios e cum se ridica pe varfuri si se chinuie sa ajunga la clanta ca sa deschida usa
Sau i-am aratat pe un prosop pe care el il analiza ca ala e un urs, la cateva ore l-am intrebat unde e ursul, direct la prosop m-a dus, dar daca il intreb de lucruri pe care i le-am aratat de o mie de ori nici nu ma baga in seama. Si cu datul lucrurilor e la fel, imi da cand ii cer ceva doar daca vrea sa-i fac ceva cu lucru respectiv, imi da telecomanda sa-i schimb canalul la tv sau diverse obiecte ca sa-i fac jucarii cu ele, imi da sa beau si sa mananc cand mananca el, ca si asta e f distractiv....dar daca ii cer ceva doar de dragul de a imi asculta comanda cu nici un chip, zici ca nici nu ma aude... am un maaaare specimen la usa 
Am implinit 1 anisor! 

anna-mama spune:
Lisa, multumesc
stiu, noi am cununat si anul trecut niste prieteni, iar acum bucuria e si mai mare avand in vedere ca e sora mea 
Bebelusi,
nu stiu, dar ma cam streseaza, febra nu e asa mare, dar e, si cum el nu a mai facut febra pana acum ma cam tine pe ace. Sper sa treaca.
Cami, Doamne ajuta sa fie bine Antonia 
Am implinit 1 anisor! 

ingrid70 spune:
Mara, foarte frumoase bijuteriile!Of Ledi, sa treaca repede la Davidutul mic!
Jasmi, mercic
Anca, eu il culc pe Alex in jurul orei 22:00. Si doarme pana la 8-9:30, depinde. La pranz mai doarme intre 2 si 3 ore si jumatate.Anuc, da ce zici sa iei antibiotic de pomana, iar apoi dr sa-ti zica nonsalant, "a, am crezut ca e asta, dar nu era nevoie sa ia". Lui Alex dr de fam a confundat dermatita cu piodermita si ne-a dat antibiotic, de generatie noua, cefaclor, 6 zile, de pomana
.Koruccia, biata Cate, atatea vizite pe capul ei! Nu trebuia sa te simti rau, nasii sunt sigura ca au inteles. Si petrecere frumoasa duminica!Cami, ce bine ca Antoniei i-a scazut febra!
cris30 spune:
Anna, vad ca si Vladut e atras de sertare, la noi toate sertarele de jos sunt pline cu haine, deci le poate ravasi linistita.
Vladut s-a inaltat si parca are parul mai scurt, l-ati tuns?? Cred ca cea din poze este sora ta,sa fie intr-un ceas bun cununia si nunta
.
Corina, sanatate Caterinei, sper sa fie doar o raceala usoara, iar cu eruptiile dentare ce sa mai zic , la fel si noi
.
Sanatate si Antoniei
.
Betty, ne asteapta vremuri grele cu maselele
.Dintii au iesit cum au iesit dar maselele sunt dureroase.
Noi am plecat la rufe, bine ca nu s-au strans perea multe
.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png