LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Nici noi nu avem ora fixa de somn, de regula o asez in pat la 10 si pe la 10.30-10.40 adoarme, ma rog dupa multe foieli si chiuieli.Astia mici parca au ceas incorporat , Daria la 4Am in fiecare dimineata incepe foiala si bodaganeala, cum o iua in brate cum adoarme instantaneu .

In legatura cu mersul, am observat si eu ca e foarte precauta,se uita mereu pe unde calca, de ex. daca ajunge in pragul usii cauta sprijin, ii este teama sa il treaca.In timp o sa se perfectioneze ea.Ceea ce nu a invata inca sa faca, sa se ridice din fund in picioare fara sa se sprijine.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iulia, eu silfiduta am fost de cand ma stiu, in sarcina am pus 13kg, multe s-au depus pe burta, fund si coapse.Le-am dat jos imediat din cauza noptilor nedormite si a oboselii, eu asa sunt, la stres si oboseala ma trag la fata imediat. Soacra-mea cand a venit aici si manca tot felul de bunatati hipercalorice,imi zicea ca America e pentru mine ca pot manca oricat fara sa ma ingras .

Am vazut si eu bijuteriile lui Mara, foarte frumoase si finute , cred ca cer multa rabdare si meticulozitate sa le faci.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ledi si eu cand aud de antibiotic, fac apoplexie...sau cand aud de copii care dimpotriva, pana la un an n-au luat niciunul, iar imi vine sa ma dau cu capul de pereti...

Mara, ce bijuuri frumoase faci si tu! Felicitari si succes sa iasa si-un banut acolo

Pupam copilasii bolnaviori si cu febra. Filip a fost si el mai marait in seara asta si cam fara pofta de mancare. Sper sa fie de la dinti si nu altceva.

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

anca_ nu cred ca dc il culci mai tarziu isi muta si ora de trezire!

Mergi la inceput

Miere, ce-a facut Aidan azi la gradi??

Irinaaaa? ce face Andrei? Se descurca bunicul cu el?

Naty, iti trimit pe pm nr de tel al agentului ptr apartamentul din 13 sept.

Eu duminica ies cu fetele in oras. Imi pregatesc discutii la o cafea si teatru. Nici nu m-am dus inca si sunt stresata ca o sa lipsesc atatea ore...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Alexu se culca numai spre 11 noaptea...aseara s-a culcat si el la 12 si s-a trezit la 5 si la 9 de tot...asta a fost o noapte buna, m-am odihnit si eu, ca la noapte nu se stie...acum e in mare verva, impinge la masina si vorbeste..are o energie...adevarul e ca azi a si dormit vreo 4 ore, de la 13 la 17...
Porumbita, mai alaptezi?
Cami, voi cum mai sunteti? sper ca e intarcata Antonia
scuze, dar am pierdut vreo 2-3 capitole si nu mai stiu nimic de nimeni...

mamici si licurici

mami de Licurici veselici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Micola, o sa tot experimenteze Alex de acum inainte, asa ca mai asteapta-te sa arunce diferite chestii prin wc, gunoi, etc :)

Cris, ce draguta e Daria. Si merge f bine ratusca.

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Porumbita, mai alaptezi?

da, dar doar seara/noapte di dimineata (cel mai tarziu la 7); peste zi nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

micola da
de atunci suntem intaRCATE
gata
fara intoarcere

in schimb
37,5 la subrat si 38,5 rectal
am bagat nurofen 5 ml
si paracetamol
si mi-a dat deja antibiotic medicul
amoxacilina
cel mai slab'
asa ca speram sa ne facem bine si sa nu mai creasca febra
revin
merg sa o adorm

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vladut de obicei adormea imediat dupa laptic, se intorcea pe stanga si adormea, de vreo 2 saptamani nu a mai facut asta, si era tare suparata, ne chinuiam sa il culcam, dar de 3 zile ma duc, ii dau laptele, il acopar si ii cant aceeasi chestie si adoarme nu imi vine sa cred ca am reusit performanta asta, bineinteles ca nu am reusit de la prima incercare.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput