Poiana lui Iocan (varianta scandinava)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tot io;)

Doru, m-am bucurat asa mult de Aca schioarea! Si Sofia e super fericita cu skiul. Acu 3 saptamani a facut cate 12 si 13 coborari pe toata partia Kalinderu, a invatat cristianele si puncteaza cu batul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Multumesc mult pentru urari!
Dat fiind aspectul vremii (cel putin la Bucuresti) va adresez si eu cele mai calde uraturi hibernale. Ziceti voi ca nu erau destepti romanii (aia nu astia) carora Anul Nou le pica la 21 Martie!

Ah Bogdan . La religie . L'a ascultat "doamna" la lectie. I'a dat o plansa cu scena nasterii "Mantuitorului" si l'a intrebat "-Unde s'a nascut Domnul Nostru, Iisus Hristos?". Copilul derutat de multimea animalelor care asistau la "minune" a intrebat'o la randul sau extrem de candid pe profesoara: "La gradina zoologica!?" Pe mine m'a bufnit rasul instantaneu cand ne'a povestit, dar vazand copilul privirile uimite ale lu' maica'sa a zis "Da' ce vroiai mami sa zic? Ca s'a nascut in grajd? Ca arata ca un grajd!"
Sper sa trecem cu bine si peste lectia de Pasti si sa zica Bogdan privind pozele cu Vinerea Mare ca Iisus facea exercitii pentru scolioza la spalier.

Sabina imi pare rau ca esti ai fost bolnava. Poate impartim impreuna un pahar de dexametazona. Eu folosesc d'asta pentru o rino-sinuzita cronica. Am reusit in sfarsit sa respir si eu mai bine dupa aproape 2 luni in care mi'as fi dorit sa am branhii. Atat de bine incat acum, din Berceni, pot auzi cum miros zambilele la Oradea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

saliutulmond !
Daca nu se termina mai repede iarna, ma sinucid !
parol !!!
O fi din cauza ca n-am nici conturi pe retele de socializare si nici blog ?!

Sabina, multa sanatate !!!
(Spune-mi te rog daca mai stii ceva despre Anca)

Buli, io am fost de mai multe ori si pe dejtu' din mijloc a lu' Halkidiki si pe Thassos. Peisaju' e cam acelasi si e absolut minunat. Marea e la fel de albastra si de limpede. Noo ne place mai mult totusi Sithonia pentru ca e mai liniste, parca. Anul trecut in Thassos a fost agitatie prea mare pentru noi.
Oricum, daca vrei Salonice si Meteore io zic sa alegeti Halkidiki pentru ca e mai aproape. Kasandra e mai agitata, Sithonia e mai cuminte.
Sa nu ratati Litochoro (la poalele Olimpului) cand va intoarceti de la Meteore. O cafea pe una din terase, face toti banii.
Intre Halkidiki si Salonic, puteti duce cupilu la Aquapark si la pestera Petralona.
Daca aveti timp si chef mai puteti baga Edessa (un oras vechi cu o cascada minunata chiar in ors)
Haine de piele/blana la Kastoria sau la Siatista (daca va sculati devreme puteti combina cu Meteora)
Daca mai vrei info, te ajut cu drag.

Ca veni vorba de religie (Salutare Xeno !), sa va zic si de la domnu' Toma. Discutie intre el si un distins domn profesor universitar (filozof, psihanalist) despre una despre alta ... la un moment dat se ajunge cam aici :
Toma : Asa am fost eu programat ?
Dl.prof : De catre cine ?
Toma : De Dumnezeu !
Dl.prof : Ce crezi ca e mai important : Dumnezeu sau codul genetic ?
Toma (dupa o mica pauza) : Din punct de vedere stintific codul genetic iar din punct de vedere spiritual Dumnezeu ...

Vichendele faine,
v

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Salutare Tata lu' Toma.

Cu vremea imi pare rau, da' n'ai auzit ca dupa cutremurul din Chile Pamantul a sarit de pe fix si acum se invarte invers? Eu zic sa te bucuri de luna Martie asa cum e cat mai poti. Ca dupa ea vine indarat Februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

tata lu' Toma,
merci fain, de folos tot ce ai zis

am si eu una din ciclul "copiii si biserica"
fi-miu cind a vazut o cristelnita a strigat in gura mare: "uite, mama o CUPA PISTON!"

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

oh,am si eu niste povesti despre ora de religie : fetita mea e la o scoala catolica (majoritatea sunt catolice) iar anul asta se pregatesc de prima comuniune...saptamina trecuta au avut prima spovedanie, frumos, frumos, biserica plina, micutii au repetat cu invatatoarea ce sa spovedeasca ca sa nu existe surprize :) in fine, atmosfera spirituala, luminari aprinse, cintecele, rugaciuni,muzica in surdina, piosenie cit cuprinde...la final invatoatarele au invitat micutii sa mearga la altar sa-si revendice micile figurine din lut (beings) pregatite cu saptamini inainte...nici n-a terminat bine invatatoarea de lansat invitatia ca micii enoriasi s-au repezit la altar,coteli, impunsaturi,impinsaturi, tras de codite :) etc s-au dus pe apa simbetei piosenia si promisiunile de smerenie...:)
nb: mai nou (decind cu abuzurile preotilor) micutii se spovedesc in public, nu mai merg la separeu, spre deliciul asistentei care astfel mai afla ce se mai intimpla in casa vecinului :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata'

Tatic, nu mai stiu nimic de Anca, a renuntat la internert, am vb cu ea la sf lui noiembrie de cand cu primul episod, dupa care n-am mai primit niciun semn de la ea. Sunt chiar dezamagita:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Si pentru ca maine e Mothers Day in Irlanda ofer un cadou toate cititoarelor din poienita :) enjoy :)
http://www.stumbleupon.com/su/2dPy2I/www.break.com/index/the-handsome-mens-club.html

Mergi la inceput

sper ca ati avut un st patrick frumos si ati baut guinness pe saturate
noi am fost la o parada dintr-un orasel din apropiere, frumos,scurtut, am fost si la un pint dupa parada, ce bine e sa ai liber in mijlocul saptaminii

lilanda, bine ai revenit :) te asteptam cu impresii de calatorie :)

si la noi a inceput numaratoarea inversa pentru Barcelona, jumatea mea a inceput deja sa-si arunce niste underwear in valiza de concediu :)) sper ca barcelonezii si-au curatat zapada de pe drumuri in vederea venirii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

of, stiam eu ca am uitat ceva. da' este si st. patrick bis, da?

lilanda, unde-ai fost?

speed, drum bun s-aveti!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput