Poiana lui Iocan (varianta scandinava)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Speed, e minunat clipul! Am sa tin cont cand ma mai marit o data . Haha, cu actualul, ca noi n-avuram nunta! dar nu stiu de unde o sa am atatia dantzausi acolo...ah ba da! Chem poienitza!
Vacanta faina la Barcelona, e un oras minunat!

Daca vreti martisoare, luati sunt lucrate cu suflet. De copil.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

speed, multumesc pentru clip, uitasem de el. De fapt, mai interesant mi s-a parut www.youtube.com/watch?v=wgC3XQV0gJ4" target="_blank">divortul lor :)

rayu, pantofi? de Martisor sau fara vreo ocazie speciala?

Hai ca a trecut si luna februarie, luna depresiilor, cum spunea cineva.
Pai sa nu te apuce depresia daca New Year Resolution se dovedeste a fi vax albina?

Sa aveti o zi minunata! Si o luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

haha,itsmiule,pai are dreptate junioara!Si eu as propune,Jocurile Olimpice de Pasti,de Craciun,ca la cit bagam in noi,facem antrenament la antebrate,basca stomacul!Iti dai seama ce campioni ai fi romanii?
arborikule,pushchea pe limba,de ce ma provoci?:))Crezi canu mi-e bine cu cardu in portofel,ha?Nu,acu ma abtin eroic,dar am asa..niste vise(altii au avut mai mari,vezi baiatul ala care a inceput asa o fraza:I have a dream:)Io platforme,tocuri,pampoane,fundite si barete de pantofi!Asa ceva..
Si dadada,daca se marita Mihaela,vreau si io la dans!Dar propun sa o facem in rituri mioritice,ce ziceti de o sirba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

mama rayu, mi se pare normal sa pastrezi cardu'n buzunar inca 7 zile :)) Da' poti sa pui de-un ønskelist!

Mie inca-mi merg toate de-anapaoda, da' o nunta ca aia din clip mi-ar prii (ca don'soara de onoare, of course ).

doru', cum fu la munte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

pai vacanta fu cum am prevazut, adica unii se ocupara cu sporturile de iarna si altii cu mancarurile de sezon
Insa intradevar a meritat deplasarea, in primul rand ca aca si-a descoperit pasiunea pt ski (nu mai voia sa plece de acolo, doar cand se termina zapada:).. e adevarat ca si monitorii care se ocupau de cei mici erau f simpatici) iar noi descoperiram peisajele plus fondue-le si raclete-le locale, o nebunie calorica

apropos de olimpiada, ne uitaram si noi cu ocazia statului degeaba in vacanta (mai ales ca una din schioarele franceze era chiar din satul ala unde fuseram si pusesera ecrane peste tot) si pot sa premiez cel mai ridicol sport din lume: curlingul! Sa dai cu matura pe gheata si sa te arunci dupa un biloi, cine o fi inventat fratilor sportul asta? (A. zice ca trebe sa fi fost inventat de portughezi )

itsme, spor la aruncat lucruri, noi cred ca am avut cel putin o tona iar la a doua mutare cu siguranta mai aruncam una

lilanda, hai ca vine primavara acusi si iesim si noi din butoi... aci se facura deja 14C si veni si primul uragan pe anu asta

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

doru, faktist scotienii au inventat sportul asta. Iar eu m-am indragostit de-a dreptul de el la olimpiada asta. E un joc de tactica cum nu am mai vazut altul, apoi de manuire a biloiului iar datul cu maturoiul are si el rostul sau. Si eu gandeam ca tine pana acum, dar anul asta m-au "pus" suedezii sa ma uit la el. In fiecare seara cand ma duceam la culcare, era curling pe ecrane. Asa ca vrand nevrand ca sa nu zic ca nu m-am uitat si eu la olimpiada, am studiat regulile si am citit despre el. Suedia a castigat aurul la fete intr-un mare fel cu canadiencele, iar baietii au pierdut bronzul in acelasi mare fel cu elvetienii. Nu stiu cine a luat aurul la barbati, au jucat norvegienii si canadienii...

Mie mi-a mai plcut schiul fond, la care ma uitam destul de putin in alti ani, dar acum de cand il practicam si noi, e...altfel .

Ma bucur ca ati avut distractie la munte iar Aca...cine stie...poate o vedem peste vreo 15 ani la olimpiada, nu?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Daaa, si noi jucam curling prin studentie cu paharele pe bar Da' adica noi frecam tejgheaua, astia freaca gheata!!

ahhhh, si ce brinzica am vazut io prin poze
doru, sa va fie de bine oxigenarea la-naltime!! Si bravo acai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

canadienii au luat aurul al pietroaie/alba neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

fetelor, nu radeti de curling inainte sa-l fi incercat.

Si eu ziceam la fel, pana m-au luat astia pe sus si cu forta sa joc de cateva ori (astia fiind cei de la serviciu, la activitatile de team building). M-am indragostit de-a dreptul! E atat de interesant si fun, de nu pot sa va explic. Dupa 3 ore pe gheatza, in care pare ca nu faci nimic, te dor insa muschii din zonele nevazute si rusinoase de nu-ti vine a crede! E ca un fel de biliard, daca vreti, doar ca pe gheatza. Va recomand sa incercati daca aveti prilejul.

Dorulets, ce dragalasa si participanta e Aca :-) Chiar asa, poate o vedem peste cativa ani la olimpiada Iar despre voi, ce sa zic, "branzaritul alpin" pe care l-ati practicat e de-a dreptul de invidiat! (mai ales acum ca mi-e si foame mie)

Lilanda, si eu am venit aici cu 2 valize si copil, (una in plus fata de tine ca mi-a pus mama si plapuma, ca a auzit ca aici e frig :-) Nu stiu zau cum o sa ne mutam, am scos munti de gunoaie si nici varful icebergului nu l-am adresat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

itsme nu zic ca n-o fi amuzant de practicat intre amici, ba chiar cred m-ar distra teribil si pe mine, da' totusi, ca sa dai ore in sir cu maturoiul pe gheata in fata milioanelor de oameni care se holbeaza la olimpiada trebe sa ai o pronuntata lipsa a simtului ridicolului... parerea mea evident :)
Oricum auzii ca s-a infiintat pe facebook un grup de oameni de serviciu care militeaza pentru inlocuirea maturoiului de la curling cu aspiratorul... deci ala urmatoarea olimpiada s-ar putea sa fie si mai amuzant:)

mai viu io

Mergi la inceput