Poiana lui Iocan (varianta scandinava)
Raspunsuri - Pagina 4
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui itsme Luna, bine ai venit! Sa stii ca m-am uitat la pozele tale si m-am indragostit de junioara! Nici juniorul nu e de lepadat, dar de el nu zic nimic ca dupa aia ma acuzati de pedofilie |
Itsme multumesc frumos, pe junior te las sa mi-l lauzi ca eu nu mi-s sarita de pe fix.
Eu sunt total de acord cu Rayu nici nu mi-as duce copilul (cel mic mai ales) la o gradinita unde nu mi-ar lua-o in brate si nu i-ar arata afectivitate deloc. Fie-mea merge doar doua zile pe sapt la gradi dar tot sta acolo 9-10 ore deci am pretentia sa mi-o consoleze daca plange si sa mi-o tina in brate daca vrea ea (in limita posibilitatilor binenteles).
Oricum eu in primele doua luni numai in brate o lasam si din brate o luam la gradi, pana s-a adaptat numai in brate la nurse era. Acum tot o mai gasesc de ex stau toti pe jos si canta nurse sau le citeste si de obicei unul dintre copii sta la ea in brate, de obicei e fie-mea.
Iar pe cel mare la fel, stiu ca n-au voie sa ii aplice crema de soare sau sa initieze invatatoarea contact fizic insa daca mi-ar zice ca a cazut si a fost consolat de la distanta m-as supara rau. Dar n-a fost cazul, chiar mi-a zis ca doamna ii da cuddle daca se loveste. Au o doamna tare buna si la predat si la suflet.
Speed auzisem ca vor sa anuleze legea respectiva cu privire la pedofili, spuneau ca parintii vor putea accesa dosarul oricarei persoane acuzate de pedofilie. Insa nu stiu cum a ramas pana la urma.
Doruletz tare frumoasa locatia unde mergeti, vrem si noi la schi la anul cand o putem pune si pe manza pe schiuri, nici eu n-am schiat in viata mea, vreau sa invat.
Sa aveti o saptamana buna.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
itsme spune:
sfat de la mine din suflet:
nu stati 12 ani intr-o casa, mai ales daca sunteti, ca mine, pack rats! Si daca nu sunteti, se acumuleaza tot felul de prostii si tampenii pe care nu le arunci atunci pe loc ,ca nu esti sigur daca mai trebuiesc, asa ca atunci cand trebuie sa te muti dai de un munte de tot felul de chestii.
ma astept din moment in moment sa descopar moastele mamei lui Stefan cel Mare printre toate astea!
never again! acum e curat bec, dupa eforturi supranaturale, aproape ca imi vine sa nu ma mai mut
lilanda spune:
ahh, istme, crezi c-ai scapat? Stai sa vezi cind chiar te-oi muta Mie cel mai tare mi-a placut cind m-am mutat in Danemarca. Am venit c-o valiza si c-un ciine :))
Pfffui, vazurati scandalul PC cu patinatorii rusi?? Mie-mi placura. Da' io, in locul lor, n-as fi renuntat la costumele inchise la culoare. Sau as fi renuntat de tot la numar. Imi pare rau de ei :((
helbi spune:
Buna,
am o intrebare la voi: e cineva din Norvegia pe-aici? E f posibil ca un prieten de-al meu sa aiba nevoie de citeva info.........
Multumesc si o zi buna tuturor!
Luna1 spune:
Itsme daca ai terminat de sortat si ti-a placut te invit si la mine. Si noi vrem sa ne mutam dar al meu sot zice ca nu-i trebuie, numai cand se uita in pod il ia cu ameteli. Si locuim aici doar de 3 ani. Dar eu sunt foarte buna la depozitat, depozitez totul...in pod.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Rayuela spune:
nimeni?
no bine,ma duc.
tot pe net,poate gasesc vreun pantofior,ceva:))Mai bine opriti-ma cu forta in poiana:))
itsme spune:
'ai, nu pleca, sau daca pleci, ia-ma si pe mine la pantofareala!
in seria: "ce-i lipsea chelului - tichie de margaritar", ne-au tras astia o ninsoare cu viscole si derapari de ne-au mers fulgii ieri (care continua si azi). Eu am de mers azi la magazine de tigle, buzi, aragaze si alte minuni domestice, va fi un delir pe sosele!
altminteri eu sunt scuzata zilele astea ca am cu impachetarile, dupa cum am anuntat, dar restul? ce-i cu chiulul asta in masa? ia sa iesiti pe interval ca iau catalogul si joarda unu'-doi! Doruletz are motivare ca e in conced, da' la restul va scad media la purtare de nu va vedeti!
Discutii olimpice la noi acasa:....vine copila la dinner zilele trecute si mergea televizorul, ceva de la olimpiada. O canadianca era in frunte (nu mai stiu ce sport), si ta-su' o intreaba pe copila:
"-Ma, tu de ce nu faci sport si nu esti la olimpiada, sa fiu si eu mandru de tine?"
la care ea sta si cugeta si raspunde:
"hmmm, pai stai sa ma gandesc. Sporturi de iarna nu fac pentru ca e prea frig afara si nu-mi place. La olimpiada de vara nu pot sa particip din acelasi motiv: prea cald!
Asa ca daca ar fi inventat astia olimpiade de primavara sau toamna, cand e temperatura mai placuta, e posibil ca as fi participat si eu. Asa....
:-)
fata' lu' mama, draga de ea! (cand e vorba de sporturi)
v-am lasat, sa aveti o sambata mai buna ca a mea!
speed spune:
buna seara :)
azi mi-am luat inima in dinti si am rezervat bilete de avion spre Barcelona in saptamina dinainte de Pasti...:)) inca n-am rezervat hotel, sper sa o fac maine, inca sunt buimacita de oferte si n-am avut timp sa le analizez...:) daca aveti vreo sugestie , pliiz :)
speed spune:
ok,am rezervat si hotelul :)
acuma abia astept sa plecam...
nush daca e careva pe cale sa se marite dar am dat de link-ul asta si mi-am zis ca e o idee www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0" target="_blank">funny
...