Poiana lui Iocan (varianta scandinava)
Raspunsuri - Pagina 19
speed spune:
arboria, lilanda ,chiar ma pregateam sa scriu ca nu e prea rau pe aici, doar a fost inorat ca deobicei da' tocmai am citit stirea www.irishtimes.com/newspaper/frontpage/2010/0417/1224268543258.html" target="_blank">asta , se pare ca va ploua cu cenusa cam pe luni asa...sper sa ne lase sa stam acasa... (da' tare m-as mira, ca nu m-au lasat sa stau nici cind era sa-mi rup gitul pe ghetusul ala de asta iarna ...)
azi e o zi superba, senina, calduroasa dar tre' sa stam acasa ca a luat micuta un tummy bug si varsa de pe la 4 dimineata... si numai ce ne invitara niste prieteni la un mic, o bere mai spre seara...
rayuela, interesanta melodie , imi aminteste de cintecul stalkerului al lui Sting...
mihaela,spor la gratare!
lilanda, nu demult am citit printr-o revista de scandal ceva ca nici prea multa crema de soare nu e buna ca nu te lasa sa faci vit D...mai ales in tarile cu putin soare...
Rayuela spune:
Citeva www.flickr.com/photos/10458757@N08/4530005577/" target="_blank">poze cu Bubulina la 6 ani.Aceeasi atitudine,copilul e consecvent:)
P.S.-va place rochita?Au avut cei de la Kappahl o promotie "anii 50-vintage",si mama rayu nu s-a putut abtine,e delicios rochitzul:)
mihaela_s spune:
Ah Rayu, eu m-am topit dupa colectia lor...la noi e plin inca in magazine, vreau sa le iau la fete pentru skolavslutning. Poate si mie pentru la vara...tu nu ti-ai luat?
speed, sanatate micutei!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
itsme spune:
io n-am timp decat sa va zic ca mai traiesc (cu greu, intre mormane de cutii si lucruri de mutat si renovari la casa noua), dar asta nu ma impiedica sa vreau si eu o rochitza ca a lui Bubu (pentru mine!)
va pup, sa aveti o duminica
lilanda spune:
LOL, ce figuura Bubu Mai, cit despre rochita aia, nu doar ca-mi place da' vreau si io una de la Kappahl. Noi n-avem pe-aci magazinul si imi plaaace de mor rochia www.kappahl.com/products/dam/dam/Vintage-Stories/Dam/" target="_blank">de aici (a treia din primul rind). Vad ca nu pot cumpara online, sint si reduceri Va uitati voi prin magazine daca o vedeti si-mi dati de stire??? Plizzz :))
mihaela_s spune:
Lil' eu cu mare placere iti iau, in cazul in care gasesc la noi. Dar nu ajung decat miercuri dupamasa in oras, pana atunci lucrez si invat, nu am cand. Mai vorbim daca doresti.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Rayuela spune:
Lilutza,zi masura la rochitz si ti-o cumpar io.La schimb o pereche de Lola ramonaDa zi repede,ca se vind ca painea calda.Si vreau sa-ti spun ca am probat-o,e minunata.De cumparat nu am cumparat,dar mi-a placut!
Itmiule,au rochitu pentru Amelie si masura 170,adica pentru copile foaaarte inalte.Am facut si eu o incercare,dar nu mi-au incaput balcoanele:))Daca poti asea un A la cupe,merge.
Mihaela,si eu am innebunit.Am probat niste pescaresti (nu-s pe pagina de net,dar au in magazine,unii bej,cu talie foarte inalta care se prinde in nasturi dar imi erau prea mari.Asta e.
Lu Bubulina i-am mai luat puloverul 4 rindul doi(e mortal,cu perlutze roz in loc de nasturi) si fusta de pe rindul 4,prima)de pe pagina asta:
http://www.kappahl.com/products/dam/dam/Vintage-Stories/Barn/
Parca tot as mai da tircoale...hm!Hai lilutza,trimite-ma sa-ti iau rochia,ca sa am motiv sa intru iar in magazin:)
mihaela_s spune:
Nu speed, preturile sunt in coroane suedeze...imparte la 10 si ala e pretul in euro.
Eu nu pot sa ii iau Silviei ce doresc, e tare pretentioasa. Nu prea au incantat-o multe din articole, ei ii plac acum fustele si rochiile stramte...dar mai mergem o data, poate poate...
Diana o vrea pe prima de pe randul trei.
Mie mi-a placut rochia lui lil' .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie