Poiana lui Iocan (varianta scandinava)
Raspunsuri - Pagina 20
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speed superbe haine, da' ce preturi au? is in euro?? |
Nuhu-hhuu, nici chiar asa. Is doar coroane :))
Rayu, 38, saru'mina :)) Daca nu gasesti miine, atunci o trag miercuri de mineca pe Mihaela, ca acolo-sa pe Gotland, n-o fi chiar imbulzeala :)) Doar o problema am: sa nu fie prea scurta, ca nu vad scrisa nicio lungime!! Din model imi dau seama ca-i un midi si chiar asa o vreau. E super colectia de vintage. Deci, rayu tin pumnii s-o gasesti, insa pentru Lola Ramona, tre' sa mai aleg una, cel putin!! (sa-mi zici daca gasesti ceva si vrei sa-ti iau). Si vreau si io sa vaz poze cu pantalonii pescaresti!!
itsme spune:
Rayou, sar'mana, dar nu cred ca incap in rochitza de fetite inalte, pentru ca posed balcoane de marimea E, din pacate! Cred ca de asta sunt grasa, numa' alea cred ca atarna vreo treij' de kile! Eram si eu marimea D, ca tot omul, pana anul trecut cand m-am dus la un magazin specializat in sutiene sa ma masoare o tanti, si mi-a adus aia la cunostiinta ca toata viata purtasem numar gresit. Sa va zic si voua cum e treaba, in caz ca aveti aceeasi problema. Sutienul corect ca masura trebuie sa sustina sandramaua doar din banda de sub sani, si nu din bretele, cum ar veni. Asa ca data viitoare cand mergeti la probat, incercati un numar mai mic la banda (de ex eu am mers de la 34 la 32, in inch, nu stiu cum e in cm si mi-e lene sa inmultesc acum), si mariti un numar la cupa. Eu credeam ca am 34D, si cand colo am 32E ! Banda trebuie sa va cuprinda strans la agatatoarele cele mai din afara (adica sa fie loc sa mai stramtati de 2 ori, sau o data, depinde de cate are), cand se slabeste elasticul.
Asadar si prin urmare, o sa fiu nevoita sa raman la admirat online , ca de incaput in asa ceva nu incap, din pacate.
sa vedeti ce beleaua am patit cu norul asta vulcanic! Parchetarul nostru care trebuia sa vina saptamana viitoare sa rascheteze si sa dea cu lac parchetul, s-a dus in concediu in Polonia (ca e polonez), de unde urma sa revina azi. Din cauza de nor, a ramas suspendat in Polonia, nu se stie cand revine, asa ca numa' bine ne incurca noua toata socoteala si ordinea operatiilor cu renovarea. Asa ceva...
Acu' daca nu vine saptamana viitoare, tre' sa ne apucam sa cautam altul. Vai si amar.
leca noci la toata lumea.
Sabina spune:
neata!
iar sunt singura cu copila, asa ca huhurezezsc p-acilea inainte s-o trezesc si s-o duc l ascoala. Si salivez dupa toate hainutele alea anii 50, bestiale!
Rayu, Bubu e....ca de obicei, Bubu. Iar rochia ii vine superb.Io tot caut rochita pt balerinii mei tourquoise cu trandafir roz:)))cea a Ameliei nu merge, e alta nuanta de albastru.
da, da asa e cu sutienele, si eu am facut schimbarile astea anu trecut.
32E ala vine un 70E in termeni romanesti. Deci va dati seama ce slabatura e Istme:0)
din pacate , multe isi cumpara in loc de 70D, 75D, sau, mai rau, 80 C.
eu credeam ca port tot asa, 85, 80 cu C....(dupa ce-am nascut pe GH, si eram plina bine)...am trecut la 34 E (sau DD), acu am mai slabit si sunt pe la 32 cred, numa ca n-am apucat sa cumpar si d-astea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
arboria spune:
Hahahahaha... numai la haine si pantofi va e gandul.
Delfini ati mai vazut in ultimul timp?
Rayuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arboria Hahahahaha... numai la haine si pantofi va e gandul. Delfini ati mai vazut in ultimul timp? |
Adauga si sutiene pliz:)
In alta ordine de idei,itsme...mami,ce sa zic,decit respect:)Si deci asea,esti slabanoaga si cu cupe E,no bine,nu mi se pare corect,ca prea ai tot ce trebuie:)
Lilutza,maine ma prezit la Kappahl si daca nu au 38 caut la alt Kappahl si tot asa!Gasesc eu pina la urma!Rochia pe care o vrei este mai lunga,trece de genunchi,este exact ca pe vremuri,monser,pina si lu dacu i-au dat lacrimile cind m-a vazut ca o probez si mi-a facut un compliment printre suspine:
Vaiiii..arati exact ca MAMA!:)Ehhehe!
Si este dintr-un fel de dantela sparta,dar captusita,asta ca sa stii!
E foarte foarte frumoasa!(apropos eu am probat un 36,totusi,desi am in mod normal 34,si parca venea ceva mai bine,asta ca sa stii ca sint destul de strimte in partea de sus.)
Asa...delfini?
Hai sa va mai zic una alta...mai nou,aici e un mare trend in lumea pedagogilor,de cheama "Genus pedagogik".Adica:
cica noi ,adultii,facem in asa fel incit fetitele..devin fetite si baietii baieti.Adica:
le impunem de mici sa fie atrasi de :fetitele:papusi,sa faca mincare,sa aiba grija de bebelusi(papusi),etc etc etc,preocupari tipic feminine,in timp ce pe baieti ii incurajam sa fie puternici,cu mushchi si viteji,sa semene cu Batman si Superman.Fetitele sint spalate la creier de mici sa fie printese ,de unde idealurile bine cunoscute(Cenusareasa,Alba ca Zapada si alte nefericite care isi gasesc sensul vietii in a gasi un bleg de printz,haha)
Cu alte cuvinte:noi,pedagogii ,trebuie sa incurajam copii sa faca propriile alegeri,indiferent daca fetitele vor alege sa se joace cu masini sau baietii sa schimbe rochite pe Barbie.
Eu sint inca nedumerita si ma intreb unde vor sa ajunga cu noua teorie,dar undeva le dau dreptate,daca ne uitam la cum sint impartite rolurile in societate(de exemplu,in gradinite 99,9 /% sint femei,deci exact ce spuneam mai devreme,femeia e inca cea care trebuie sa "aiba grija" de copii,iar baietii sa de-a cu tirnacopul:)
Ce parere aveti?
Eu ma gindesc cum as reactiona daca imi apare Bubu pe la 15 ani de mina cu un baiat in fusta rozbonbon:)Hahah,a innebunit lumea,asa ceva...
lilanda spune:
Rayu, saru'mina, trimisei masurile privat, ca io nu ma poci lauda cu ccc cupe generoase :))
Cit despre trendu' asta nou, io-s de acord cu el . Poate asa or disparea ororile astea roz de telefoane mobile, laptopuri si Fiaturi...brrr
Sabina spune:
nu stiu ce sa zic.
eu am si d-ala si d-ala:D
la inceput, gh se juca mult si cu papusile, si acum le mai ia, cu poneii roz si cu tot ce prindea, numai pt ca vedea la sor'sa. erau si fructul interzis. (care sor's a a avut si ea masinute de la fratele cel mare, junioru, tot fruct interzis)
ei, si de la un timp, prefera minge, masini, lego, alergaturile si zbantuiala. Mai si deseneaza pt ca o vede pe ea, e adevarat, insa eu chiar n-am intervenit absolut deloc in alegerea jucariilor, ambii se joaca in mod egal cu jucarii de bieti si fete cand sunt impreuna, iar separat isi aleg "pe sexe".
Asa ca baiatu rozbonbon nu va fi o majoritate prea curand:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
arboria spune:
rayu, nu e noua deloc teoria asta. Ma gandesc eu ca poate se incearca variante noi de "iluminare" .
Era o carte scrisa prin '70 despre un baietel care voia sa se joace cu o papusa, iar frate-sau si vecinii radeau de el. Norocul lui cu bunica ("cine nu are batrani sa si-i cumpere"), care l-a convins pe tatal baietelului ca in felul asta isi exerseaza rolul de viitor parinte.
Eu inteleg foarte bine ce zici si nu ma supar daca fiica-mea imi cere sa lucreze la strung sau sa aiba trusa ei de scule.Si e foarte indemanatica si creativa la prelucrat lemne.
Mai nou, vrea sa se inroleze in Navy. Am incurcat-o.
Mai viu.
PS. Deschid nou capitol, cu vechiul nume, daca nu aveti alta parere.