Poiana lui Iocan (varianta scandinava)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

uau, chiar asa - ce chestie ...

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

brrr..acu' sa vezi ancheta ruseasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

ba io zic sa vezi acu teorii ale conspiratiei:

- rusii sunt de vina
- KGBul a dereglat aparatele de bord de la distanta
- pilotul era sinucigas
- fantoma lui stalin a lovit din nou
- blestemul Ktyn
- blestemul zilei de 10 aprilie
- presedintele polonez voia sa dezvaluie secrete importante pentru umanitate (conspiratia vaccinurilor, illuminati, complotul 11 septembrie etc) si trebuia impiedicat sa vorbeasca
- era prieten cu maical jackson si s-au retras impreuna pe o insula
- americanii sunt de vina
etc

Cine pariaza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io, vb lu xeno, ma felicit ca n-am teveu aicisa la munte, cred ca duduie canalele romesti deja de teorii din astea.
in orice caz, e nasol de tot, orice accident din asta te cam zguduie.

in alta ordine de idei, aici a tras o rapaiala cu tunete! si 2, 3 fulgere razlete, acu a incetat si se ridica asa un abur din padure...m-auziti, da? deci in iulie? sau cand veniti?:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

nimeni n-a pariat? pacat, ma imbogateam acu...:)
Auzii ca "ziaristii" (??) din ro il omorasera ieri si pe fratele geaman, azi aparu fantoma la tv! Mai aveau putin si radeau toata polonia de pe harta... macar isi cerura scuze pentru gafa asta?

uitai sa-i raspund arboriei despre avatar, initial nici nu stiui la ce te referi dupa aia vazui poza de la profil:))
Am incarcat-o demult, pe vremea cand exista o optiune sa pui poza la profil si vaz ca asa a ramas. Numai ca acu nu cred ca mai pot s-o sterg... Nu ca as vrea ca oricum ma reprezinta perfect

sabina, vin io, vin io! da' daca s-a reparat drumul si nu se mai fac 2 ore de la Sinaia la Busteni ca asta vara... Nu stiu fratilor cand o sa rezolve problemele de pe drumurile din ro (feroviare sau sosele) ca aci in 3 ore pot sa ajung pe plaja la mediterana (800km) da' in ro nu pot sa ajung de la Bucuresti la Brasov, asa cevaaa

Apropos de tunete si fulgere, si aci a venit primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

doruletz, io nu cred ca te imbogateai prea tare, doar era previzibil, nu? Da', bye the way, ce-i pe 10 aprilie???

Aci, pe 9 aprilie, e zi de doliu :) Acu' 70 de ani, ocupara nemtii Danemarca si, de obicei, drapelele sint in berna. Zic, de obicei, ca fura si drapele sus, pe catarg, asa ceva . Se facu si un sondaj despre semnificatia zilei de 9 aprilie si muulta luma confirma ca e sarbatoare :))

Ahhh, ce frumos e pe-acolo!!! Tin si acum minte senzatia coboririi la sud, cind veniram in aprilie, acu' 5 ani, nu??, la Paris. Pe-aci gri, frig si ceata iar acolo pomi in floare, caldut bine, soooare si cer senin :)) Si mie imi inmugurira doo tufe in gradina, da' tot e frig. Singurul semn de primavara e mirosul de balagar de pe cimpuri!! Si-l imprastie, nene, nu se joaca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahahaha, doruletz, cum sa-si ceara scuze ziaristii din ro??
asta se intimpla numai pe alte planete
aici ar tb sa aiba o zi de stiri, una de scuze ... si tot asa.

frumos tare peisajul parisian, dar mai ales domnisoara!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

lil, ma refeream la masacrul ala din 40, trebuia sa zic "blestemul lunii aprilie "
Pai stiam io ca p'aci prin poiana nu pariaza nimeni da' daca era sa pun mesaju prin alte parti precis ma imbogateam:))

despre "ziaristii" din ro , vaz ca acu vor sa para ca toata presa din lume s-a inselat cand de fapt acilea nu a zis nimeni nimic de frasu presedintelui, numai in romania murise si ala.

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

:) Io am citit in ziarele suedeze ca scria clar alb pe negru "Fratele geaman al presedintelui polonez nu se afla in avion." Am scris asta la generale la subiectul cu pricina, asta dupa ce citisem inainte ziarele romanesti si ii spusesem chiar si lui Ovi ce tragedie pe capul familiei...Abia dupa ce am citit un mesaj aici pe forum, la acelasi subiect, cum ca ziarele din lumea intreaga nu apare nicaieri cum ca si fratele ar fi murit, am cautat sa vad ce scriu suedezii . Hihi, apoi am recitit stirile romanesti si nu mai scria nici acolo nimic, stersesera stirea cu fratele geaman...dar scuze?

doruletz ce primavara e la voi! Va invidiez. La noi prin mai daca va fi asa, va fi bine...daca nu asteptam midsommar-ul .

lil' si la voi imprastie lumea odorizante naturale? La noi mai imprastie si gunoiul organic adunat peste iarna, gunoiul menajer organic, care pute mai urat .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

buna dimineata :)
a venit si la noi primavara de 2 zile insa tare mi-e teama sa nu cumva sa fie asta si vara noastra pe anul asta asa cum s-a intimplat si in alti ani...
acuma daca tot a venit primavara si aveti de gind sa va reimprospatati garderoba, am gasit www.dailymail.co.uk/femail/article-1264921/Aintrees-racing-colours-Wall-wall-cleavage-fabulous-frocks-extraordinary-hats.html" target="_blank">aici o sursa bogata de inspiratie...

arboria,ce frumoasa vacanta ai avut..
sabina, felicitari pentru kilele pierdute... ma gindesc si eu sa ma apuc de dieta ca sa incap in fotografiile de la comuniune, dar de fapt ma gindesc la asta de anul trecut si tot ginditoare am ramas...
doruletz, foarte frumoase poze, aveti o gradina tare placuta...si chiar ca ai acum o domnisoara, asa cum a spus si buli..imi place mult si casuta, cit a fost fetita mea mica stateam la bloc si n-am avut loc de casuta, cind ne-am mutat la casa cu gradina era deja prea mare pentru casute dintr-astea , ce pacat...
oare voljena pe unde mai e ??

edit, ca tocmai ce am terminat de citit presa : se pare ca Papa va avea o toamna www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article7094310.ece" target="_blank">furtunoasa...

Mergi la inceput