Canadience si americance: in forma si frumoase 5

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

jessie, esti de a mea, stai pe langa mine, da?
(si nu manca toti shrimpii pana vin eu?)

Citat:
citat din mesajul lui jessie

Hai mai ca 60 de calorii nu e mult deloc!

Eu cred ca nu mai mananc altceva nici vineri si nici duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

m-am cantarit azi. tristete, am 172 lbs :( bag eliptical de 5 ori pe saptamana, sa vedem ce rezultate voi avea.

Mergi la inceput

philip, I feel you!
stii ce am citit in "biblia" Atkins? ca cica trebuie sa variezi exercitiu, ca se invata organismul cu acelasi tip de exercitiu, si nu mai ai ardere de grasimi ci acumulare de masa musculara.
Eu incerc sa aplic, ca ma lupt in continuare cu cardio de la Biggest loser, sunt doar la level 1, cu Bob, ca ma sperie de moarte Gillian la level 2.

Mergi la inceput

maru, da, da, stiam de asta, dar ce obisnuinta, ca de-abia am inceput
anyway, cred ca-i defect cantarul, azi dimineata aveam "numai" 169

Mergi la inceput

cantaru e dusmanu eu, asta e clar! el zice ca eu slabesc peste noapte! ha! cand dorm bustean! Pai as dormi toata ziua sa vad, slabesc?
eu asa m-am invatat cu ex cardio, incat parca nu ma pot duce la culcare daca nu-mi fac nebuneala! (spre deliciul lui Andrei)

Mergi la inceput

cardio asta de care zici tu e pe dvd? eu tocmai am ars 500 de calorii, asta in conditiile in care sunt si cam racita. am asa o ambitie...pana in iunie tre sa fiu model

Mergi la inceput

da, da, e Biggest loser cardio v3, o gasesti la indigo/chapter

Mergi la inceput

Donia, se vede ca esti la munci...lipsesti la apel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Guilty as charged!
Da' ma ocupez si cu slabitul in timpul asta, cica de marti pana azi s-au mai dus 500 grame... pai asa da, Mandarin, here I come!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

pe mine vremea ma cam ingrijoreaza, mai ales ca si pretena m-a parasit, cica nu mai poate sa mearga. Oh, well...

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Citat:
citat din mesajul lui maru

Guilty as charged!
Da' ma ocupez si cu slabitul in timpul asta, cica de marti pana azi s-au mai dus 500 grame... pai asa da, Mandarin, here I come!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Fac criza daca maine nu vad 150 de cantar, ca sincer, nici nu stiu ce altceva sa mai fac: mananc caloric putin si echilibrat, fac miscare, in fiecare seara cardio si workout, apa ca la balamuc, cu toate ca nu prea am voie...
imi vine sa ma las de slabit

Mergi la inceput