Canadience si americance: in forma si frumoase 5

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ina, aseara te citeam pe tine si ma luptam cu poftele, ca dupa ce ca am mancat nepermis la cina, doar chipsuri aveam in cap pe la 10 seara. Pana la urma m-am consolat cu un mar, dar partea buna e ca m-ai inspirat sa ma abtin de la junkuri

maru, cartofii frantuzesti sunt asa: cartofi fierti in coaja, curatati, taiati felii; se pune un rand de cartofi in oala, un rand de oua fierte, un rand de samantana, repetir, iar la urma termini cu al treilea rand de cartofi si al treilea rand de smantana, oala bagata la cuptor vreo 20-30 de minute, iar pe ultimile 5 minute se mai pune si un ou spart deasupra... e un vis! Un vis cu grasimi, carbohidrati si proteine
Pentru zilele de rascoala, poti sa iei de la farmacie Ovol sau GasX, ajuta la socializare
Salata din aia de fasole fac si eu, dar parerea mea e ca o masa de 300-350 de calorii e foarte buna, nu mi se pare mult deloc.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Donia, portofelul, abonamentu la bus si GasX, asta e continutul posetei mele
Iar m-am dezdrabalat la Subway, astia zic ca n-are mai mult de 300 de calorii, dar cine sa ii creada? Si sunt super incantata, fusei la chinez si mi-am luat ghici: peste (crap si macrou) si ulei de susan (foile de dumpling nu se pune, e ilegal)
Donia, noi doua cu Ina ce mai ducem steagu la dieta, ca restul...pitilache ce mai intra, dar ea o sa se dezdrabaleze rau diseara la intalnirea montrealezelor

m-ai ucis cu reteta de cartofi frantuji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Donia, portofelul, abonamentu la bus si GasX, asta e continutul posetei mele

chiar in timp ce scriam ma gandeam la acelasi lucru: GasX nu trebuie sa lipseasca din poseta unei doamne

Las' ca tinem steagul sus, nu ne lasam! Mie imi prinde tare bine.

Da' ce faci matale acolo cu dumpling? Oricum foaia aia e subtire, nici nu intra in calcule
Noi azi tot pe chinezeasca ne-am axat, dar take out, ca m-am saturat sa stau in bucatarie cate o ora, o ora jumate, si apoi sa vad ca in 15 minute se rade totul din farfurii

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumesc fetelor, adevarul e ca ma ambitioneaza si rezultatele voastre. azi am mancat niste cereale cu iaurt dimineata, o gustare de 150 de calorii intre mese, salata verde cu piept de pui si branza rasa la pranz, am bagat acum o cafea si ma tenteaza niste popsicles (numai 50 de calorii bucata, asta e desertul meu). diseara poate mancam hamburger de curcan, fara paine pt mine. si eu nu ma pot culca fara un pumn de migdale si/sau un mar.

Mergi la inceput

azi dimineata cantarul arata 166. nu ma mai iau dupa greutatea de seaa ca atunci ma apuca supararea, ma cantaresc dupa ce am terminat cu elipticalul si inainte sa ma bag la dus. da, naked

Mergi la inceput

foilea de dumpling; yummmy: le umplu cu branza, dulce, sarata, nu conteaza, ori cu mere rase, bostan ras, si le fac in cuptor daca sunt cuminte, daca nu, le prajesc in tigaie, dar nu deep frying, ca nici branza, nici marul nu au nevoie mare de stat la foc!
(ceva genul ravioli, uite ca merg si fierte, hm, la asta nu m-am gandit!)

philip, eu numai neata ma cantaresc, dupa ce alea alea prin baie... nu chiar naked, dar mereu cam aceeasi imbracaminte pe mine, daca ma intelegi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Donia, ma bucur!
pai, pina la urma sintem oameni, avem pofte si necesitati, pina cind o viata amara?
nu-i usor sa rezisti tentatiilor. eu mi-am luat niscaiva masuri de prevedere, cind plec de-acasa imi iau citeva migdale, o sticla cu apa si un fruct. cum ma apuca damblaua' , cum merg la traista cu bunatati si imi astimpar orice pofta nebuna.

ma gandeam astazi, ce maninc zilnic acum la mic dejun, prinz si cina , mancam la un snack inainte. well, exagerez putin, dar ati prins ideea. deci la mine a fost o problema in ceea ce priveste cantitatea, ca in rest, sanatos am mancat de cand ma stiu.

Donia &i Maru, si eu ma gandeam ca am ramas singurele pe aici ( dar uite ca si philip mai da cite un semn) dar chiar si asa, imi place atmosfera.

Astazi mi-am plimbat juniorul cu carutul cca o ora si acum, seara, am spalat pe jos la greu, deci s-au mai dus ceva grame ( sper).
pentru mine a fost o zi buna, nu am avut pofte ( care ma apuca mai ales seara). o sa vad in we cum va fi. fug, sint rupta de oboseala si mai am inca trebi'.

spor la slabit!

Mergi la inceput

eu-s pe aici, nu va parasesc, numai ca as fi vrut sa am ceva rezultate spectaculoase si sa va dau gata, dar vad ca merg asa incet-incet. e bine si asa. aseara n-am mai mancat ce spusesem, ne-a scos sotul in oras, hahaha, la tara aici, avem numai un applebees, anyway, si au meniuri sub 550 de calorii, am luat un asiago peppercorn steak cu 3 jumatati de cartof mic si brocoli. f bun.

Mergi la inceput

deci dimineata: ceai, avocado cu branza cedar, e bestial, e nemaipomenit!
la pranz peste prajit, dar nu deep fry, ci la tigaie, seared, sa zicem, cu mamaligutza.
diseara...sa vedem, probabil ca am sa fac ceva bun baietilor...

am hotarat sa nu ma mai stresez cu kg! stresul ingrasa, si nu pentru ca mananc, ca eu nu mananc la stres, ci pur si simplu ingrasa!

ma intalnesc luni cu Happy si ea mi-a promis idei de dieta, abia astept!

Mergi la inceput

ce am facut eu pe we se cheama binge eating ce-i drept peste dar si savarine!

Mergi la inceput