Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 80
Raspunsuri - Pagina 11
moni_iulia spune:
Multumim de dezvaluire,Mely!Asteptam cu nerabdare.
Noapte buna!
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
Iulika29 spune:
mary Ce fain!!acum pot så merg la nani ca dadeam aici ca tzatza refresh, poate , poate scot fetele ceva de la tine
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 'One More Kiss'.. nu e cine stie ce.. nu prea mi-a plåcut dar altul a fost motivul pt care am continuat så il vad Gerard Butler www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Ce-mi facusi, soro? Ntz-ntz, cum ma pui tu noaptea, io, fimeie serioasa ce sunt, sa caut poze cu barbati de-astia Pai e frumos asa??
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Dana15 La multi ani Raluk!!! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
[hug din ala din YM care strange tare tare]
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Aaaaa, mistoooo. Putem sa incepem de pe-acum sa strigam: POZE, POZE!!! Ce daca nu le-ai facut inca ? Hai ca la mine arata ora 00:00: Hepi bardei tu iuuuu, Hepi bardei tu iuuuu, Hepi bardei diar Raluka, Hepi bardei tu iuuuu! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
fetelor, sunteti deosebite, am avut o zi (si cateva ore in plus) extraordinare datorita voua! Va multumesc din suflet!
crissbebe spune:
FETELOR plssss...
La 2 ore dupa vaccin Alex avea 37.2 iar acum are 37.9...sa incep oare sa-i dau eferalgan?
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
anomis28 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulika29
'One More Kiss'.. nu e cine stie ce.. nu prea mi-a plåcut dar altul a fost motivul pt care am continuat så il vad Gerard Butler www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
2009-uale a fost anului lui cel mai prolific
The ugly truth il am pe teava da' nu gasesc timp.... tu l-ai vazut?
raluk16 spune:
Merg si eu la somnic ca am niste restante... si de fapt imediat se trezeste la papi, ca si-a adus mai devreme cu o ora cina... asa ca, Liliana, in noaptea asta nu ne trezim deodata
Va pup cu drag si va multumesc din tot sufletul meu pentru o zi minunata!
liliac1 spune:
citat din mesajul lui raluk16 fetelor, sunteti deosebite, am avut o zi (si cateva ore in plus) extraordinare datorita voua! Va multumesc din suflet! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Pentru ca tu esti o fata extraordinara. De-aia!
Uite, in seara asta, daca nu se da alarma aia de se zgaltaie blocu', promit ca plec numai dupa ce iti anunti tu retragerea...si eu raman sa fac curatenie un pic. Maine dimineata sa fii fresh pentru cei 20'j de anisori ai tai.
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Merg si eu la somnic ca am niste restante... si de fapt imediat se trezeste la papi, ca si-a adus mai devreme cu o ora cina... asa ca, Liliana, in noaptea asta nu ne trezim deodata Va pup cu drag si va multumesc din tot sufletul meu pentru o zi minunata! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Hmmm, mai aveam si io o consolare...s-a dus si aia Dar te iert ca-mi esti prea draga !
Somnic dulcic!
D'ale Andrei
Vremuri