Hai Claudetz, Hai Floricel!! Pufuleti (130)
Raspunsuri - Pagina 5
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudetz Neata' Prezent si noi la cafea. AMR doar o zi..........maine e ziua cea mare si eu tot nu mi-am facut bagajul. 39+ |
Nu esti normala , eu mi-am facut bagajul de la 7 luni
ITI DORESC NASTERE USOARA!
Maine facem galerie pt tine si Floricel!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza
mariucasara spune:
evyme noua pediatrii ne-au recomandat sa scoatem bebele afara dupa ce implineste 2 saptamani, pentru ca amandoi copiii i-am nascut iarna. Daca bate vantul, e ceata, ploua, e viscol, ger, deschid larg geamul si il pun la geam imbracat ca pentru afara.
ioana_fota si fetele fac exact la fel. Din fericire e mai greu sa faca pe tine, dar nu imposibil. Fi-mea a reusit sa faca si kk si pishu pe mine in timp ce o schimbam.
Am gasit o noua metoda de adormit bebe!!!! Langa hota, aspirator sau dezumidificator. Nu stiu cu ce asociaza zgomotul respectiv dar imediat se linisteste si adoarme.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui ale1212xa Nu stiu cine zicea zilele trecute ca il mai lasa pe bebe dezbracat in pat din cand in cand....ee si noi mai facem asa si azi de dimineata dupa ce i-am dat jos pampersul si mi-a multumit facand pipi la mine pe mana am zis sa il las si eu un pic la aerisit pana fac bibe si cand ma intorc ce gasesc? bebe dadea cu frenezie din picioare intr-un morman de kk Si ce bucurie pe el...caci dupa ce l-am curatat m-a recompensat iar cu un pipi pe mana. --------------------------------------- |
e nazdravan pustiul!
...La semnatura tot gravi esti
_
lorex spune:
citat din mesajul lui mitumac Buna seara....Va dam si noi un semn de viata...tati a anuntat nasterea puiului nostru...Nicoleta s-a nascut pe 09.02.2010 ora 21.30, prin nastere naturala(fara epidurala)cu epiziotomie, scor apgar 10 la 40s si 3zile. Din pacate a trebuit sa stam in spital pana in 15.02.2010 pentru ceva tratamente(din cauza mamei-infectie cu streptococ grup B, dar din fericire rezultatul hemoculturii a fost negativ pentru micuta noastra). Avem 1 zi de cand suntem acasa, si am inregistrat o noapte semialba...dar incepem sa ne acomodam incet-incet. Eu ma simt foarte bine, iar cea mica papa san si e totul ok. Am avut si eu 1 zi probleme cu sanii....dar noroc ca exista pompa de muls, care a rezolvat problema. In limita timpului vom incerca sa recuperam capitolele pierdute. Tuturor celor ce au nascut in aceasta perioada ...FELICITARI!!!! Cele care urmeaza...incredere multa...vine cea mai mare minune a vietii....si credeti-ma ca merita orice!!! Sanatate multa tuturor! 40 |
Felicitari!!! ...si multumim pt incurajari!
_
lorex spune:
citat din mesajul lui mariucasara Neatza! Fetele a luat cineva Galafor? Si daca da ati avut ceva reactii adverse? Eu am luat in maternitate vreo 2 pastile si cand am ajuns acasa am zacut 2 zile cu frisoane, durere de cap, de oase, de sani, oboseala, greata, fotofobie, etc. Atunci am pus totul pe seama oboselii si furiei laptelui. Numai ca duminica am vrut sa incep din nou sa iau si surpriza, ieri aceleasi simptome. Am luat un algocalmin, am sarit peste 1 alaptat(i-a dat tati bibe) si am dormit. Azi sunt iar fresh deci nu e vorba de o infectie pe undeva. Eu suspectez o reactie la Galafor. |
Plateea spunea ca e multumita de Galafor!
Poate ca organismul tau nu-l tolereaza.
Icearca-l pe celalalt, Galactogil, vezi insa sa nu aiba aceiasi compozitie!
Daca nu, o bere fara alcool
_
Beatrice1982 spune:
apoi daca te gandesti bine, si daca sta bebe in el..lasa ca vezi si tu cum e purtat in brate, mai ales ca Ivan are 5 kile.paote peste........ok il tin sus sa ragaie, dar poti sa dai si papa in el, ca oricum vrea si bibe la fiecare masa, aproape ca nu il satura dumnezeu, si eu mai ales, ca bucataria este peste hol si peste camera parintilor, deci mi-e mult mai comod sa il pun in el si sa stau sa bucataresc, sau asa cum sunt eu la tara.....la primavara vara tre sa merem la sapa.,.deci ii va fi super bine de stat in el............................
si daca numeri acolo......sa imparti pe zile...bratele tale sa nu se rupa, mai ales ca si creste pe timp ce trece..si daca se invata si in brate.apoi vai si amar de coloana ta...........si de muschii de la mana............
eu am noroc ca nu ii place deocamdata in brate..........
de cand ii nu mi-a dormit in veci in brate.....a adormit, si cand a inkis okii salut in patutz.............
Bea de bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
lorex spune:
citat din mesajul lui marse Lorex: Foarte dragutz patutul! Sa-l stapaniti sanatosi! Am inteles ca pe maredy.ro nu se plateste posta (care e min 10 ron). Poate de aici vine diferenta de pret. Tu cat ai platit "net", adica inclusiv livrarea. As vrea si eu sa comand. |
Multumim!
19 lei a fost livrarea la usa, nu la posta! ca nu mai am chef sa ma deplasez (ieri m-am intors inapoi acasa de la lift ca obosisem deja si simteam nevoia imperioasa de a ma aseza )
am comandat si saltelutza tot de la ei si am platit transportul o sg data!
Dar de ce vrei sa comanzi patutz, nu-ti mai place al tau? e asa de dragutz!!! sau vrei sa comanzi altceva?
_
lorex spune:
citat din mesajul lui emanuelle Dupa o lunga perioada de absenta, ma reintorc cu speranta ca mai aveti un locusor si pentru mine. In primul rand toate proaspetele mamici si tin pumnii viitoarelor mamici. Noi ne-am nascut pe 11.02.2010, natural, la maternitatea Panait Sarbu (Giulesti): 3.200 si 51 cm. De 2 zile suntem acasa, papam exclusiv la san si deja incercam primele dureri de burtica. Bebe e cumintica si acum doarme la mami in brate. Promit sa fiu mai activa si sa nu mai stau ascunsa dupa cortina. Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010) poze |
FELICITARI!
O sa te trecem pe listuta numai daca promiti ca nu mai fugi de noi!
_
Beatrice1982 spune:
evyme...........mie pediatra la spital mi-a zis sa il scot zilnic, si nu am stat pana a facut 2 sapt, si ca atunci cand am nascut eu era si frig............
mi-a zis ca 3 minute sa il scot
l-am scos si in -9 grade afara............
si uite ca azi am ajuns deja la o ora.....si de acum putem sta cat vrem noi...........
a zis ca sa incep cu 3 minute.,si tot asa sa marim doza....a zis si cand sunt -10 grade afara sa il scot macar 10 minute.......so...............
si sa nu fie intr-un ceas rau, nu are nimic...................e bine.........si doarme afara dus..........cand il aduc inapoi tot asa...doarme bine............
numai na imbracat bine...........
are salopeta de pe el, ii mai pun una mai subtirica.........apoi in cosmonaut, apoi in port bebe si apoi in carut., dar se pare ca tre sa renuntam la salopeat, sa intram numai in cosmonaut, ca atunci cadn il desfac mi se pare ca ii e prea cald.....................
marse mersi de complimente............:)
cris mario trec normal ca trec...............
dar aici asa se obisnuieste.............
chiar am notat cine a venit ca s stiu, ca tre sa merg si eu la randul meu./...........
au venit 24 de randuri.......pana acum.............fiecare a cate minim doi oameni, si au stat in medie.......2-3 ore..........................
imagine that...............
Bea de bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
emanuelle spune:
Va multumesc pentru reprimire, urari si aprecieri.
Noi am avut o noapte linistita fata de cea anterioara cand a trebuit sa lucram in schimburi cu tati. Am inceput sa luam Infacol si sa folosim vestita pungutza cu samburi de cires, si se pare ca ne-am linistit un pic.
Eu ma chinui un picutz cu ranile de la san si drept urmare ma plimb cu ele la vedere prin casa, spre bucuria lui tati:). Folosesc Garmastanul ca sa nu trebuiasca sa ma spal inainte de alaptat si aparent ma indrept spre bine.
Legat de iesitul afara, pe noi pedriatul ne-a sfatuit ca in primele 2 sapt sa aerisim fara ea in camera si din a 3a cu ea in camera si sa o ducem la geam si pe balcon. Din a4a saptamana putem sa incepem sa iesim afara.
Nastere usoara si mult curaj si incredere ca totul va fi bine pentru claudetz si floricel.
Lorex, promit sa nu mai fug...decat temporar ca sa am grija de bebe. Si mai precizez ca am nascut fara epidurala, nu dintr-un act de bravura, dar am simtit ca pot rezista fara....si asa a fost.
Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010)
poze