Hai Claudetz, Hai Floricel!! Pufuleti (130)
Raspunsuri - Pagina 6
ioana_fota spune:
Lorex si cum ti se par calitativ salteaua si buretelul?Merita?Ca as cumpara si eu.La ptut eu am o saltea dar e subtire si tare pt mom eu zic ca e buna dar cand voi cobora nivelul la ptut imi va trebui o saltea mai groasa, mai zdravana.
34+ Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306
lorex spune:
Din capitolul trecut...
Lalitica, multumim de vesti bune despre Adina si Dalia!
Si tie iti doresc din suflet nastere usoara, multa putere pt ce urmeaza si sa auzim apoi vesti bune de la voi asa cum ne-ai adus tu vesti bune despre Adina, sper ca asa o sa ne aduca Adina despre voi!
Blue_rain, am sunat acum la reprezentanta firmei de celule stem cu care am colaborat si mi-a spus ca daca nu sunt hotarata cu numele copilului sa-i trec doar numele de familie si cand stiu sigur sa anunt firma phew...
Onitza, f frumoase pozele,e plina de dragoste casa voastra!
Eu acu vreo 14 ani am facut anestezie din asta in coloana si m-am miscat ca tot ridicam capul sa vad si eu ce-mi face acolo la picior...eram copila, eram curioasa da cearceaful ala nu ma lasa sa vad nimic
Si stiu ca m-a durut capul f tare vreo doua saptamani apoi mi-a pus sor'mea felii de cartof crud pe frunte, m-a legat cu ceva ca sa stea acolo strans lipiti si mi-a facut un ceai si mi-a trecut capul fara medicamente!
Nu-mi amintesc nici eu si nici ea din ce era facut ceaiul..sorry..
Carmita, fac ceza pt ca am indicatii de ceza de la doi medici, brobleme de sanatate..deh...am treij de ani, imbatranesc
just kidding..am probleme la coloana, printre care si o spina bifida usoara..
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Lorex si cum ti se par calitativ salteaua si buretelul?Merita?Ca as cumpara si eu.La ptut eu am o saltea dar e subtire si tare pt mom eu zic ca e buna dar cand voi cobora nivelul la ptut imi va trebui o saltea mai groasa, mai zdravana. 34+ Maria Alexandra |
Buretelul il astept azi, inca nu a sosit, e de la alta firma, comanda facuta ieri. tot la usa tre sa vina!
Salteluta deocamdata imi place, e destul de tare, e imbracata in bumbac care se poate da jos si spala.
Eu deja am pus-o peste cea tare din placaj ca sa fie si mai sus bebe, sa nu trebuiasca sa ma aplec prea tare peste margine...dupa ceza e greu...asa am auzit
poate fac o poza mai tarziu si o sa postez sa vezi ce adancime a ramas! eu zic ca e suficient!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza
Beatrice1982 spune:
lorex sa le folositi sanatosi!!!!!!!!!!!!!
sanatate multa Dalia bebe de adina_bulina!!!!!!!!
Bea de bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
cristies spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 va place modelul asta? nu e nicaieri in stoc fisher price deluxe.................. nicaieri si abia peste o luna jumate o sa fie...deci.............. http://bebelusi-copii.ro/ProductDetails.aspx?ProductID=646 Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! Poze Ivan |
Neaparat intreaba pana la ce greutate merge. S-ar putea ca la vara sa stea sub el, ca majoritatea merg pana la noua kg. Daca Ivan are acum 5kg (poate peste) peste o luna si jumatate-doua cand vine balansoarul va avea 7 si va mai folosi inca 2-3 luni maxim. Eu i-am luat unul care dupa ce trece de cele 9 kilograme se transforma in balansoar in pozitie de scaun. Dar in loc de huta huta vibreaza. Si costa cam tot atat. Uite modelul www.mybbstore.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=1827" target="_blank"> aici si uite-l si pe Alexis ce vesel e in el.
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
micki_mica spune:
citat din mesajul lui mariucasara Neatza! Fetele a luat cineva Galafor? Si daca da ati avut ceva reactii adverse? Eu am luat in maternitate vreo 2 pastile si cand am ajuns acasa am zacut 2 zile cu frisoane, durere de cap, de oase, de sani, oboseala, greata, fotofobie, etc. Atunci am pus totul pe seama oboselii si furiei laptelui. Numai ca duminica am vrut sa incep din nou sa iau si surpriza, ieri aceleasi simptome. Am luat un algocalmin, am sarit peste 1 alaptat(i-a dat tati bibe) si am dormit. Azi sunt iar fresh deci nu e vorba de o infectie pe undeva. Eu suspectez o reactie la Galafor. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
mariucasara eu am luat galafor, a fost ok, dar acum iau ceva mult mai bun, tt pe baza de plante si mai ieftin, feminine touch. rectii adverse nu am avut.
Mihaela,
fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze)
Nik0le spune:
Felicitari Analessya si Yasmine! Bun venit pe lume Edoardo si Mara Letizia!
lalitica, multumim mult pentru vestile bune despre adina_bulina, recuperare rapida ii doresc micutei! Sa ai o nastere usoara si un bebe puternic! Asteptam vesti bune si despre voi!
onitza, l-am admirat pe bebe Daniel, e tare frumusel! Imi pare rau ca nu ai reusit sa nasti natural, dar sunt sigura ca dr a avut motive intemeiate si ca a fost mai bine asa.
xela, succes azi cu copiii! Sunt sigura ca o sa te descurci cu brio, mami!
cris.d, ai vazut ce buni sunt niste ochi in plus la baita? Tare Ana cum a depistat ea problema. Felicitari pentru zambete!
plateea, ce ne dai dulce? Sunteti bine?
larisel, lorex, cris_m, multumesc pentru aprecieri!
cristies, foarte dragut balansoarul, ce simpatic e Alexis!
micki ce mai faceti?
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Fetelor ! Mi-au trecut ragadele cu ajutorul aparatorilor din silicon, dar bebe nu mai vrea sa suga fara ele! Cand insist sa-i bag sanul in gurita urla ca din gura de sarpe pana se invineteste! Ce sa fac?
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
marse spune:
citat din mesajul lui lorex Multumim! 19 lei a fost livrarea la usa, nu la posta! ca nu mai am chef sa ma deplasez (ieri m-am intors inapoi acasa de la lift ca obosisem deja si simteam nevoia imperioasa de a ma aseza ) am comandat si saltelutza tot de la ei si am platit transportul o sg data! Dar de ce vrei sa comanzi patutz, nu-ti mai place al tau? e asa de dragutz!!! sau vrei sa comanzi altceva? _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza |
Patutul e k, suport pentru caditza voiam .
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010)
marse spune:
citat din mesajul lui emanuelle Va multumesc pentru reprimire, urari si aprecieri. Am inceput sa luam Infacol si sa folosim vestita pungutza cu samburi de cires, si se pare ca ne-am linistit un pic. Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010) poze |
O fi vestita pungutza, da' unii nu stiu decat de aia cu 2 bani .
Please, zi-mi si mie. Noi inca nu avem probleme, suntem mici, da' daca ne-o trebui cand mai crestem?
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010)