Hai Claudetz, Hai Floricel!! Pufuleti (130)
Raspunsuri - Pagina 12
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui evyme
Unde ai vazut biberoanele? Imi place ideea fericita de Sebastian Mihai poze gravi trusou bebe revelion de gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza |
Uite www.florariaamazon.ro/pics/487_Marturii_botez_idprd.jpg" target="_blank"> aici cum arata. De vazut le-am vazut pe viu la un magazin de chestii pentru copii de langa big berceni.
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
lorex spune:
Neatza si de la Iasi!
Am intrat sa va salut ca sa nu va speriati ca am ramas la spital si sa ma trezesc cu majorete pe aici
Vestile sunt asa...mmm..col la fel de gros si inchis, placenta gr 1-2, lichid in cant normala, 3500 g, si a mai masurat irigatia pe-acolo, nush ce inseamna cifrele dar nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula.
In final, pe 28 seara avem operatia sau luni , pe 1 martie dimineatza!
Sa ma gandesc...insa dimineatza ins defapt noaptea pe la 2 ca ea la 6 are avion spre bucuresti si daca vreau vine inainte de asta sa ma opereze...
Voi ce ziceti sa fac?
Citat: |
din mesajul lui Cris.dogarel bafta, LOREX la control/ semne, ceva?de ce te-ar opri? |
Pai cam am contractii cam dese, nu ma dor prea tare insa..na, ma gandeam ca poate gaseste colul mai moale si ma opreste acolo, imi luam de-o gija
Felicitari ca mergi la sala! si pt zambetul Emei!
Lucia, succes prietenei tale, cu trei bb in burtica, va fi o adevarata distractie!
Eu, la finutul meu la cumatrie, acum doi ani, am cumparat marturii in forma de botosei de bebe bleu...siste chestii mititele si dragalashe de credeai ca-s bomboane!
Catalutza, bun venit acasa!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza
lorex spune:
citat din mesajul lui claudetz Lorex mi-am terminat bagajul!!! M-am adunat de pe drumuri si am terminat si bagajul meu si pe cel al bebitei. Pregatite si hainutele pt scoaterea din spital. Fetele cu cezariana....in seara dinaintea operatiei e recomandat sa mananci mai devreme? Mie mi-a spus sa nu mananc si sa nu beau nimic maine dimineata. Pt azi nu mi-a zis nimic. Va intreb in sensul ca poate nu am somn.....si ma apuca foamea 12-01.... 39+ |
Mie mi-a spus ca daca fac anestezie rahidiana pot sa mananc fara restrictii!
_
lorex spune:
CURAJ CLAUDETZ!!!
CURAJ FLORICEL!!
_
decenuela spune:
am vz la protv un pediatru care spunea ca dauneaza consumul fructelor in per lehuziei este un mit. copilul face colici daca manmank mai des de 2c ore,....nu apuk laptele sa se digere...acu nu mai stiu ce sa zic...k sunt atatea variante..pro si contra...
a,,,,si despre otita spunea k nu e din cauza temp scazute ci a secretiilor nazale ramase acolo. la fel recomanda temp 22-24 si sa nu-i infofolim afara...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
lorex spune:
citat din mesajul lui decenuela am vz la protv un pediatru care spunea ca dauneaza consumul fructelor in per lehuziei este un mit. copilul face colici daca manmank mai des de 2c ore,....nu apuk laptele sa se digere...acu nu mai stiu ce sa zic...k sunt atatea variante..pro si contra... a,,,,si despre otita spunea k nu e din cauza temp scazute ci a secretiilor nazale ramase acolo. la fel recomanda temp 22-24 si sa nu-i infofolim afara... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
interesant..hm...
_
claudetz spune:
Neata ... Sunt in sala de nasteri. E fft scary ce se aude. Sper sa plec mai repede catre sala de operatii. va pup
blue_rain spune:
claudet
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
poze
poze Tzontzo
lorex spune:
citat din mesajul lui claudetz Neata ... Sunt in sala de nasteri. E fft scary ce se aude. Sper sa plec mai repede catre sala de operatii. va pup 39+ |
Ia urletele de la sala de nasteri drept cea mai tare incurajare pt cele care fac ceza
Hai, curaj!!!
_
decenuela spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele imi trebuie un marsupiu. M-am gandit sa-mi iau de la primii pasi. Au 2 modele si nu stiu pe care sa-l aleg. Voi ce ma sfatuiti? http://www.primiipasi.ro/categorie.php?cid=51 Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
lucia eu mi-am luat de pe ocazii .ro unul de la baby bjorn cu 90 ron ff misto adik e f inteligent facut , mai sunt 2 de vanzare la 80 ron...e ca nou si sunt ff multumita. orienteaza-te pt ceva f usor de desfacut si de pus copilul... e bine cand mai auzi pareri...eu luasem deja unul f frumu no name dar o porcarie cu 100 de curele, complicat.
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)