Hai Claudetz, Hai Floricel!! Pufuleti (130)
Raspunsuri - Pagina 11
cristies spune:
Catalutza, bine ai revenit! Felicitari ca ai avut laptic asa curand si ca bebelina papa. De ragade o sa scapi curand.
Bea, cum sa le mai dai si acasa bre'? Dupa ce ca tu esti lauza, teoretic n-ar trebui nici sa speli pahare mai faci si bunatati pentru toata strada? Te declar lauza eroina, daca mama eroina e adjudecat.
Cris.dogarel, mi-ar place sa fac dar nu pot de Gargaritz sa fac continuu, si sa fac incalzirea de 15 ori... mai bine fac bicicleta si pe Cindy cand si cand.
Mai cauta alt medic, de ce sa dai bani de fiecare data aiurea? Si mai ales pe chestii pe care toata lumea le are gratis. Nu mai bine ii iei Emei sau Anei ceva? Fa din nou copii si du-te in alta parte!
Lucia eu am vazut ca marturii niste biberoane mititele pline cu bomboane. Mi-a placut ideea.
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Hello fetele!!!!! Va multumesc pentru sustinere. O sa revin sa va povestesc cum a fost. SIngurul lucru cert e ca Onitza stia ea ce stia cu nasterea naturala, pe mine m-a bagat in depresie ceza...ma rog acuma suntem acasa si suntem bine, normal cu ragade pt ca fata mea parca e un peste pirahna asa trage... Vreau sa multumesc Plateei pt mesajul pe care mi l-a dat, iarta-ma ca nu am apucat sa dau inapoi dar m-a bucurat ffff tare. Fata mea e o cuminte, cred ca toti sunt asa la inceput nu? Mananca fff mult, eu am avut lapte la 4 ore de la ceza, iar acum nu stiu ce sa fac ca am prea mult... Copilul e frumos, ca deh si io ca cioara imi laud bblusha singura dar o sa pun o poza pe mailul comun, pt ca nu am cont pe site-uri cu poze ca voi, dar o puteti vedea acolo. Pup CItesc din urma candva zilele astea si revin. Catalutza 39+ Irina AMR 1 saptamana |
Cata, am citit mesajul tau si primul lucru m-am logat pe mailul comun sa vad poze, dar nu le-am gasit... nu te-a lasat printesa sa le pui? Ma mai uit eu maine, oricum si eu ar trebui sa ma mobilizez sa trimit cateva... o sa anunt cand reusesc.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
blue_rain spune:
Cris.d ce exercitii sunt indicate la sala dupa cezariana? Eu am 3 saptamani de la nastere, si tare m-ar bate si pe mine gandu sa incep de saptamana viitoare cate o ora. Pe mine burta ma intereseaza,sa o dau cat mai repede jos, in rest sunt bine - am 52.7 kg, asa ca nu ar trebui sa cobor mai mult de 50 (inainte de a ramane insarcinata aveam 48). Operatia s-a cicatrizat tare frumos arata ca si o linie subtire - ca un fir de par, a facut treaba buna dl doctor.
Lorex eu am depasit 40 de saptamani, desi pe la 38 avusem niste contractii si colul se scurtase bine, de era sigur medicul ca nasc in maxim 3 zile :)
Cluadetiti tinem pumnii pe maine si scoatem motzatele!
Bea cand ai timp sa faci tratatii pentru musafiri? Eu pe ai mei ii servesc cu fructe, sucuri naturale - proaspat stoarse, alune etc, si daca se intampla sa am cozonac sau altceva dulce cumparat - e bine. Si eu nici nu ma pot plange de musafiri - ca doar prietenii foarte apropiatii si nasii au venit, in afara de familie.
Intreba cineva de mancare ... Eu sunt o fericita, soacra mea vine zilnic sa imi aduca mancare Si in fiecare zi imi pregateste altceva. Azi de exemplu mi-a adus supa de pui, ardei umpluti cu sos de rosii si papanasi cu branza. Alte meniuri au cuprins: supa de legume, supa de carne de vitel, supa de rosii,( maine primesc supa de chimen), carne de pui fiarta sau tocanita, carne de vitel fiarta , orez copt la cuptor cu morcovi, sufleu de dovlecei, tocanita de cartofi, chiftelute din soia coapte la cuptor; iar deserturi: prajitura cu mar, budinca de macaroane, cozonac cu nuca si cu mac. Sa mai zic ca draga de ea ii pregateste seprat si lu' fecioru'sau ca el e vegetarianI-am zis ca nu e nevoie sa se chinuie ca fac eu, da' e tre draguta si devaru e ca tare bine imi prinde
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
poze
poze Tzontzo
lucia2000 spune:
Fetele imi trebuie un marsupiu.
M-am gandit sa-mi iau de la primii pasi.
Au 2 modele si nu stiu pe care sa-l aleg. Voi ce ma sfatuiti?
http://www.primiipasi.ro/categorie.php?cid=51
claudetz spune:
Fetelor incerc fortat obligat sa merg la somn! Doamne ajuta! Va tin la curent! incurajari si pt Floricel!
lucia2000 spune:
Trebuie sa va povestesc o faza neaparat.
Am o prietena insarcinata in 32 saptamani.
Ea a ramas insarcinata dupa multe lupte, in vitro.
Astepta 2 fetite.
Astazi am vorbit la telefon cu ea si ii povesteam despre cezariana caci asa trebuie sa nasca si ea.
Ii spuneam ca eu in prima zi dupa cezariana am zis ca in viata mea nu mai fac copil, dar ca acum m-am razgandit.
Si ii ziceam ca presupun ca ea nu mai vrea ca 2 sunt suficienti.
La care ea imi zice.
Nu sti ultimele noutati: Eu o sa am 3.
Deci pana la urma in loc de 2 gemene va avea 3 fetite. Una are 2kg iar celelalte 2 cate 1.5kg.
Nu stiu cum va face fata sa creasca 3 deodata.
Unele dintre noi avem probleme cu unul daca nu are cine sa ne ajute.
Dar cu 3.....
Nici nu vreau sa ma gandesc.
evyme spune:
citat din mesajul lui cristies Catalutza, bine ai revenit! Felicitari ca ai avut laptic asa curand si ca bebelina papa. De ragade o sa scapi curand. Bea, cum sa le mai dai si acasa bre'? Dupa ce ca tu esti lauza, teoretic n-ar trebui nici sa speli pahare mai faci si bunatati pentru toata strada? Te declar lauza eroina, daca mama eroina e adjudecat. Cris.dogarel, mi-ar place sa fac dar nu pot de Gargaritz sa fac continuu, si sa fac incalzirea de 15 ori... mai bine fac bicicleta si pe Cindy cand si cand. Mai cauta alt medic, de ce sa dai bani de fiecare data aiurea? Si mai ales pe chestii pe care toata lumea le are gratis. Nu mai bine ii iei Emei sau Anei ceva? Fa din nou copii si du-te in alta parte! Lucia eu am vazut ca marturii niste biberoane mititele pline cu bomboane. Mi-a placut ideea. Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
Unde ai vazut biberoanele? Imi place ideea
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
decenuela spune:
neatza burticute si mamicutze....
cafelutza este calda....decand n-am mai facut-o....ati si uitat gustul ei....m-am gandit sa beau si eu o guritza...ma gandesc ca nessul fara cofeina are o tona de euri..care poate fa mult mai rau..
ieri am avut vizitatori..patriotul, va pune andreea poze sau poate a si pus..e mai priceputa...oricum..are ditamai golanul...care insa a fost fascinat de cosul meu( care nu l-am fol mai deloc) ca a dormit mai tot timpul.
eu sunt mai linistita . dupa 2 nopti efectiv nedormite. astya noapte am apucat sa dorm. daca il apucau colicii depe la 4 de 2 zile de dupa baie era terminat...si nici ziua nu a dormit. nemaistiind ce sa-i fac am facut ceai...babycalm...nu stiu daca datorita lui dar a dormit dela 11 la 3..( eu m-am trezit la 2 speriata ca nu-l aud)...oricum parca e mai linistit...
la noi...infacolul ...fara efect...si nici sab simplex mai deloc...
cris.d ziceai ca salata de varza ar fi voie?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza burticute si mamicutze.... cafelutza este calda....decand n-am mai facut-o....ati si uitat gustul ei....m-am gandit sa beau si eu o guritza...ma gandesc ca nessul fara cofeina are o tona de euri..care poate fa mult mai rau.. ieri am avut vizitatori..patriotul, va pune andreea poze sau poate a si pus..e mai priceputa...oricum..are ditamai golanul...care insa a fost fascinat de cosul meu( care nu l-am fol mai deloc) ca a dormit mai tot timpul. eu sunt mai linistita . dupa 2 nopti efectiv nedormite. astya noapte am apucat sa dorm. daca il apucau colicii depe la 4 de 2 zile de dupa baie era terminat...si nici ziua nu a dormit. nemaistiind ce sa-i fac am facut ceai...babycalm...nu stiu daca datorita lui dar a dormit dela 11 la 3..( eu m-am trezit la 2 speriata ca nu-l aud)...oricum parca e mai linistit... la noi...infacolul ...fara efect...si nici sab simplex mai deloc... cris.d ziceai ca salata de varza ar fi voie? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
neata si de la noi...multu' de cafea...
abia astept sa vad pozele promise...
bine ca macar azi noapte a dormit luca......si mami de luca...
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
catalutza bine ai revenit acasa! felicitari pt laptic si crestere mare irinei!
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze