Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-18

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui adda_lili

lasa asa il poate ridica orcine are domiciliul pe adresa asta nu e problema,sau poti scrie Elena Adelina

Din cate stiu eu, coletul nu il poate ridica decat destinatarul, care sa aiba la el actul de identitate si adresele de pe colet si actul de identitate sa coincida.
Deci, mama ta are aceeasi adresa ca si tine?
N-as vrea sa mi se intoarca coletul inapoi, ca sunt cu timpul in pioneze rau de tot.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Am si eu niste lucrusoare de donat. Aveti linkul aici. Ma gandeam sa le trimit gemenelor nascute in martie 2009, ancadragoman.Daca mai ai nevoie de hainute.

BAZAR - hainute
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa o ajutam pe ALINA
Sa-l ajutam pe ROBI
Sa o ajutam pe EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Sa-l ajutam pe SORIN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

mersi mult ,ele au cam primit hainute si mai sunt si alti copilasi in listuta care au nevoie

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

OK. Deci, cine are nevoie de cateva hainute, sa-mi spuna.

BAZAR - hainute
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa o ajutam pe ALINA
Sa-l ajutam pe ROBI
Sa o ajutam pe EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Sa-l ajutam pe SORIN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

andreea, ti-am scris si la bazar... pretul de la biberoane este trecut gresit......nu este 1 ron, este 15 ron.

Hai sa gasim o varianta de mijloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:

lasa asa il poate ridica orcine are domiciliul pe adresa asta nu e problema,sau poti scrie Elena Adelina

Din cate stiu eu, coletul nu il poate ridica decat destinatarul, care sa aiba la el actul de identitate si adresele de pe colet si actul de identitate sa coincida.
N-as vrea sa mi se intoarca coletul inapoi, ca sunt cu timpul in pioneze rau de tot.

andra, coletul poate fi ridicat de catre orice membru al familiei, cu conditia ca adresa de pe buletinul acestuia sa coincida cu cea a destinatarului. Daca adda, fratele ei si mama ei au aceeasi adresa de buletin, si tu ii trimiti pachetul addei, atat adda, cat si fratele ei si mama ei il pot ridica. Folosindu-se de buletinul lor.

La Posta, mie mi-au acceptat cu corecturi cu corectorul, deci banda / pasta alba si scris peste.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:

andra, coletul poate fi ridicat de catre orice membru al familiei, cu conditia ca adresa de pe buletinul acestuia sa coincida cu cea a destinatarului. Daca adda, fratele ei si mama ei au aceeasi adresa de buletin, si tu ii trimiti pachetul addei, atat adda, cat si fratele ei si mama ei il pot ridica. Folosindu-se de buletinul lor.

La Posta, mie mi-au acceptat cu corecturi cu corectorul, deci banda / pasta alba si scris peste.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Selene, cred ca depinde de fiecare oficiu postal. La mine, de exemplu, a fost sotul meu cu buletinul meu si tot nu au vrut sa-i dea, m-au asteptat pe mine

Oricum ,daca voi spuneti ca acolo merge, o sa las asa, daca adresa mamei corespunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

nu stiu daca am anuntat ca a ridicat Raluca coletul cu laptele praf si cosmetice ,multumesc mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Poate ridica fratele fara nici o problema . Cand mia trimis Selene la ridicat el.Da adresa mamei din buletin e asta care am dato ea nu sia schimbat buletinul cu adresa de la tara.

Mergi la inceput

ok.
Dupa servici ma opresc la posta.
Am pachetele pregatite pentru adda_lili, antonia si amica Laurei.
Sper ca n-am uitat pe nimeni si ca n-am incurcat pachetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

daniela, anca, multumesc mult ca m-ati anuntat ca au ajuns pachetele cu bine! ma bucur tare!

in alta ordine de idei, cum a ramas cu lista de care discutati mai devreme? sa stim cumva cine si ce a primit, ca sa nu-i omitem din greseala pe cei care nu (prea) au primit? o lista cu donatii recente, sa nu sapati din urma...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

daniela, anca, multumesc mult ca m-ati anuntat ca au ajuns pachetele cu bine! ma bucur tare!

in alta ordine de idei, cum a ramas cu lista de care discutati mai devreme? sa stim cumva cine si ce a primit, ca sa nu-i omitem din greseala pe cei care nu (prea) au primit? o lista cu donatii recente, sa nu sapati din urma...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Luminita,lucrez la listuta dar imi ia mult timp pentru ca trebuie sa caut si din urma!Va rog sa aveti putina rabdare ca miercuri incep si munca si mai am si nebunia din nainte de nunta ca mai sunt doar 4 saptamani si eu tremur de trei luni!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Mergi la inceput