Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-18

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Dragelor,eu astept Curtea Martiala trimisa de basandica ca sa ma aresteze!Sa nu ma uitati si promiteti-mi ca imi veti arunca portocale cu prastia si vreo doua-trei nuci sa le sparg capul gardienilor !Trimit linkul pe PM .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico23 spune:

am ridicat azi coletul trimis de alexandra caruia ii multumim din suflet si totodata va multumesc tuturor noi acum avem hainute ne ajung mai adaug la mine mai am de dat o paturica si un sac de dormit + hainute va pup si va multumescMamica Fericita de Pitica Plangacioasa
http://picasaweb.google.com/MamiDeDiana/Diana#5385714137459469058

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Selene, sa nu uiti te rog de adresa pentru Antonia, vreau sa pregatesc coletul din weekendul asta sa il trimit luni pe sot la posta.
Izabela mea a primit de la o prietena de-a mea un sac de animalute de plus aduse de afara. Avand in vedere ca nu are cum sa se joace cu atatea si nici nu am spatiu sa le tin (stam toti 4 intr-o camera), as vrea sa pun o buna parte din ele la bazar. Am sa fac poze si am sa le trimit pe adresa comuna de acolo. Este bine asa, sau ma sfatuiti sa le dau altcuiva? Ma gandesc ca este mai bine sa le pun la bazar stiu sigur ca banii aia vor ajuta pe cineva.

Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Mergi la inceput

O buna prietena de a mea de pe alt (alte) forum,Ana , va trimite saptamana viitoare un pachet catre Patrick din Bacau propus de Anca si un alt pachet catre Anastasia,fetita lui Neli_ra .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

andreea.2009, iti trimite Laura sau danielac adresa (Laura, mai degraba, ca ea e mai activa in week-end), ca sa nu incalcam regulamentul.

Eu am gasit cate ceva pentru Teo (ancadragoman), ca iar am dat iama intr-un magazin... :D

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Andreea,iti dau bataie ls kr gol , pe cuvant!Activeaza-ti PM-ul si emailul,te rog sau scrie-mi pe nickysweet4u @ yahoo . com sa-ti dau adresa Antoniei ca nu te gasesc pe messenger !Cat despre jucarii , pune-le bine chiar daca ai un sac .Copilul se plictiseste repede de anumite jucarii si i le poti schimba la cateva zile .Iti explic eu mai multe pe mess !Pup copil zapacit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

O buna prietena de a mea de pe alt (alte) forum,Ana , va trimite saptamana viitoare un pachet catre Patrick din Bacau propus de Anca si un alt pachet catre Anastasia,fetita lui Neli_ra .

Multumim mult tie si prietenei tale, vom anunta imediat ce le primim .In alta ordine de idei, in seara asta ,(nu stiu exact cand si cum,pt ca trebuie sa ingrijesc piciorul drept , m-am ars, s-a infectat si trebuie pansat foarte riguros ca sa se repare)dau iama in hainutele Anastasiei , voi face cateva pachetele, pt fetita nascuta in noiembrie, pt o fetita nou-nascuta de 2 saptamani pe care merg maine sa o vizitez , pt casa de copii de aici din oras, am o vecina pe scara care lucreaza acolo si le voi da ei sa le duca, pt ca mie mi-e mai greu cu deplasarea, mai ales pe vremea asta capricioasa,iar sotul e mai mult plecat saptamana viitoare, dar si alt pachet pt alt bebe de aici de pe forum sau vreun bebe pe care il stiti sa aiba nevoie de hainute,dar , mai exact voi spune ce voi avea de dat abia dupa ce voi face "inventarul".
Pup fetele , felicitari pt munca voastra ,a tuturor celor care v-ati mobilizat sa ajutati!

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

Azi sau cel tarziu maine pun pachet pentru Neli.
Am mai strans ceva hainute 6-9 luni. Cui le pot trimite??

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Sar'na mult din partea Anastasiei,esti tare draguta cu noi !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura.Selene va mltumesc mult de tot

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antonia_05 spune:

Buna tuturor!!Am reusit si eu insfarsit 5 minute la calc!!
Vreau sa va multumesc tuturor pt ajutorul acordat,eu nu am aces la calc,si cand o fac nu pot mai mult de 5-10 minute!!
As dori daca se poate sa primesc o pereche de papuci din cei oferiti de alex_andra,deoarece papuci ce iam avut mi sau rupt talpa si imi intra apa(eu am marimea 38 la picior,daca nu este nici o problema sau nu sunt promisi toti!!
Multumim frumos inca odata!!!

Mergi la inceput