Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-18
Raspunsuri - Pagina 12
alex_andra spune:
Multumesc mult, fetelor
Gata, am fugit acasa, ca ma asteapta balamucul
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
LauraNicole spune:
Proba.
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Proba. Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
pentru?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
pentru? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
Nu putea Dani sa intre pe forum di am vrut sa vedem daca merge!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ancadragoman spune:
Am inteles
Fetelor la umanitare s-a facut un bazar unic pentru toate cazurile ,daca aveti timp si chef aici ne gasiti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Eseea spune:
la multi ani Andra!!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Eseea spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=24750
uitati aici doneaza cineva hainute 0-12 luni, poate are nevoie cineva.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
andrutza spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Eu nu am reusit sa vad hainutele de vanzare ale lui ionik, dar, daca este adevarat, te intreb, ionik, esti normala la cap? Ieri ti-am trimis un pachet, cu hainute cumparate de la SH de mine, din banii mei, lunar pun deoparte bani pentru hainute pentru copii saraci, chiar daca mie, personal, imi intra salariul, ca sa zic asa, la 60-70 de zile si am de dat datorii inapoi. Sunt de calitate, ca nu cumpar porcarii, le-am spalat frumos, le-am impachetat frumos, am pus si o pereche de espadrile NOI, da? Si tu, ce mama ma-sii faci? Acum ce sa fac, sa ma astept sa le gasesc la vanzare, pe Internet? Cu malta inca m-am abtinut, ca putea sa-si deschida si aia SH, la ma-sa in curte, la cate pachete a primit, dar te intreb, realizezi ca ceea ce faci tu se poate reclama la Politie? Escrocherie se numeste... Ti-ar conveni sa-ti apara Politia la usa si sa te ia la intrebari? andreea.2009, ai niste marimi la cele de 5 ani? Poate i se potrivesc Antoniei de Antonia_05... Pe Antonia_05 o stiu personal, m-am intalnit cu ea de vreo 2 sau 3 ori, in parc, era cu fetita mare si cu cea mica, cea mica purta un body de la mine. :) Daca situatia ei nu ar fi fost dificila, eu zic ca nu i s-ar fi aprobat dosarul pentru alocatie suplimentara, ca pentru asa ceva se face ancheta la domiciliu. Fetelor, care mai aveti hainute mici, eu, aici, stau f. aproape de maternitate, daca vreti, ma interesez sa vad daca nu au nevoie de hainute de pitici pentru copiii parasiti in spital... Am vazut mai multe reportaje si situatia este cam aceeasi peste tot, sunt pline spitalele noastre de copii abandonati... Sau la Spitalul Judetean... Un puc mititel / Face numai ce vrea el! Daria Nandini http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png Lucrusoare de daruit M-am gandit si eu mai demult la maternitati, am avut si hainutele fetitei de dat, dar mi-e teama sa nu cad din lac in put. Acolo sunt asistente care pot alege pentru vanzare ce e frumos, ca unele sunt disperate dupa bani, indiferent din ce... Poate cineva garanta pentru o maternitate, ca tot ceea ce dam ajunge la copiii abandonati? Asa ar mai fi casele de copii, sunt vai de capul lor, eu am vizitat cateva acum cativa ani, sper ca sunt si ei mai bine acum, atunci erau bolnavi si nespalati si dezbracati... |
andrutza spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Hainute de bb mic mic o sa am eu nevoie pentru un bebe care se va naste in iulie .Mama nu stie inca ce e pentru ca nu are bani de echografie ! Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
Spune-mi te rog unde sa le trimit si le trimit cu placere. Nu are importanta ca e baietel sau fetita, in primele luni difera doar culoarea, si nu cred ca ii pasa de asta. Doar ca n-ar avea ce face cu rochite, dar eu avand hainute de baietel, se potrivesc indiferent.
Selene_Bunny spune:
andreea.2009, 110 cm are Antonia. :)
Si 17 cm la piciorus.
Laura, forumul a fost "defect" pe la 4 sau cat.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri