Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-18

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

FEtelor, Daniela, Laura, eu propun in felul urmator ( decizia e a voastra, bineinteles) :

1. lista cu fiecare ce a primit si de la cine ( de azi inainte, ca pt trecut e greu de facut)

2. sa nu fie ajutat nimeni care intra direct si cere, ci doar cele "protejate" de cineva cunoscut si de mare incredere ( laura, daniela, anca dragoman, selene si cine mai e cunoscut si de incredere). Altfel, sa nu se mai dea nimic la nimeni, decat daca cineva le poate verifica personal ( rugam eventual pe cineva din acelasi oras sa mearga acasa, sa verifice, sa intrebe ceva vecini- e greu , stiu, dar altfel se profita de cele care "oricum vor sa scape de lucruri"- f urat, eu nu vreau sa scap de nimic, daca vreau sa scap le dau la prieteni, rude sau le arunc la ghena, deci daca vreau sa ajut aici nu inseamna deloc ca vreau sa scap de lucruri, wow ce oribil!!

3. deocamdata sistat orice ajutor, cateva zile, pana nu facem listele astea si ordine.

voi decideti, asta e propunerea mea.

eu nu am f multe de dat ( majoritatea le am la bazare), asa ca nu am nicio pretentie ca propunerea mea sa fie validata, dar e mare pacat de munca si implicarea voastra.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Multumesc frumos pentru ajutor,Roxana!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

cryss se pare ca uiti de la mana pan'la gura!!!ai uitat ca ti-am trimis si eu colet cu hainute si incaltaminte de la nepotica mea?ai uitat cat de incantata ai fost atunci cand l-ai primit si ca ai zis pe forum ca-s toate f bune si f frumoase??nuuu,eu nu-ti zic ca sa-ti scot okii doar incerc sa-ti reamintesc ca vad ca ai memoria f scurta

eu ies de la subiectul asta definitiv,nu permit ca niste scursuri sa-si bata joc de banii/munca si timpul meu!!!tot ce am de dat voi da cu draga inima la bazare!!!

fetelor tot respectul ca va tin nervii sa mai ajutati asemenea persoane!!

side David

Nushulica, pai tocmai acum cand am reusit sa scapam de ele? hai sa fim unite

ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Nushulica,Eseea,s-au calmat lucrurile deoarece persoanele respective vor fi moderate si nu mai au voie sa posteze aici!Nu ne lasati si voi ca deja au plecat foarte multe pana acum !In persoana Roxanei avem un mare sprijin acum si nu cred ca vom mai avea astfel de probleme !
Va multumesc tuturor pentru sprijin si imi cer eu scuze pentru ca suntem oameni si am gresit ca nu le-am descoperit mai devreme !Am sprijinul si a multor alte prietene care au postat lista cu dovezi pe toate forumurile pe care activeaza chiar si pe bloggurile personale si inb felul acesta le vom curata de pe net ! Multumesc inca odata!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nushule pai noi incercam sa scapam de ele asa ca nu pleca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

FEtelor, Daniela, Laura, eu propun in felul urmator ( decizia e a voastra, bineinteles) :

1. lista cu fiecare ce a primit si de la cine ( de azi inainte, ca pt trecut e greu de facut)

2. sa nu fie ajutat nimeni care intra direct si cere, ci doar cele "protejate" de cineva cunoscut si de mare incredere ( laura, daniela, anca dragoman, selene si cine mai e cunoscut si de incredere). Altfel, sa nu se mai dea nimic la nimeni, decat daca cineva le poate verifica personal ( rugam eventual pe cineva din acelasi oras sa mearga acasa, sa verifice, sa intrebe ceva vecini- e greu , stiu, dar altfel se profita de cele care "oricum vor sa scape de lucruri"- f urat, eu nu vreau sa scap de nimic, daca vreau sa scap le dau la prieteni, rude sau le arunc la ghena, deci daca vreau sa ajut aici nu inseamna deloc ca vreau sa scap de lucruri, wow ce oribil!!

3. deocamdata sistat orice ajutor, cateva zile, pana nu facem listele astea si ordine.

eu nu am f multe de dat ( majoritatea le am la bazare), asa ca nu am nicio pretentie ca propunerea mea sa fie validata, dar e mare pacat de munca si implicarea voastra.

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Eseea noi am mai tinut astfel de liste, dar a fost greu de contorizat si am renuntat...
putem sa reluam lista cu cine cat primeste, doar cu conditia ca cel care trimite s aposteze aici, la topic, ca a trimis colet si catre cine si eu sau Laura vom adauga in lista!
E ok asa?

ALEX, operatie pe cord!

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Laura, Daniela, multumesc si eu pt ajutorul dat pe celalalt forum.

Si mie imi vine sa-mi dau , raman la ideea ca DC este garantia, va multumesc

Rox,

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielac

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Noi, 2 minuni:

Eseea noi am mai tinut astfel de liste, dar a fost greu de contorizat si am renuntat...
putem sa reluam lista cu cine cat primeste, doar cu conditia ca cel care trimite s aposteze aici, la topic, ca a trimis colet si catre cine si eu sau Laura vom adauga in lista!
E ok asa?

ALEX, operatie pe cord!

3000 euro, 31 ianuarie!

mi se pare SUPER asa. Cine da ceva anunta, voi treceti pe lista. Si cu asta nu ne repetam, ca unele sa primeasca prea mult. Cu moderatie, exact cat are nevoi fiecare. Mai bine mai multe persoane ajutate decat una si mult. Eu nu voi da nimic decat daca imi garantati voi ca e ok persoana.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Laura, Daniela, multumesc si eu pt ajutorul dat pe celalalt forum.

Si mie imi vine sa-mi dau , raman la ideea ca DC este garantia, va multumesc

Rox,

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

ALEX, operatie pe cord!

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Laura, Daniela
Avand in vedere ca, din fericire, nu am apucat sa-i trimit ionikai cele 2 cutii (una cu haine pentru si ea si una cu incaltari, tot pentru ea), raman cu ele disponibile.

daca stiti pe cineva cui i-ar folosi, eu le dau cu toata inima.

deocamdata nu prea mai am hainute de la eva, ca le-am dat pe toate, dar cum mai strang, va anunt

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput