Cred ca e o firma producatoare de tutun. Ca mi se par singurii care ar putea accepta asa ceva
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
ceela nu am citit tot ce s-a raspuns, dar iti ofer experienta mea proprie si personala.
Acum muuulti ani am patit la fel ca tine.
Degeaba incercam sa o conving pe noua mea sefa de birou ca inainte nu se fuma in camera, ca nu aveam succes.
Intr-o zi, m-au apucat nervii si mi-am cumparat tigari, bricheta si scrumiera si le-am pus ostentativ pe masa. Toate colegele (vreo 7-8) au cascat ochii la mine. Din momentul ala am spus ca daca tot trebuie sa fumez pasiv, macar sa intorc favorul si sa se inhaleze la comun si fumul meu.
Si asa m-am apucat de fumat...
Norocul meu, daca pot spune asa, este ca fumatul nu a fost niciodata de mine. Dupa o perioada de multi ani in care am pufait tutun (nu am reusit sa inhalez niciodata) m-am lasat tot asa cum m-am apucat. Din momentul in care nu am mai pufait parca nici nu am pus vreodata tigari in gura. Mai am si acum (dupa 3 ani) in dulapul din bucatarie pachetul de tigari pe care il aveam inceput cand m-am lasat de fumat. L-am pastrat special sa vad daca ma mai tenteaza. Nu l-am mai atins decat cand faceam curat in dulap...
solutia ta nu e o solutie de fapt! e un act de fronda, care sigur ti-a mai pus un cui stii tu unde!
Nu sunt fumatoare, am pufait si eu in tineretea mea salbateca, dar sa te apuci de pufait ca sa...ce?