Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 3
n_a_n_a spune:
Ale, din cate tin eu minte, unele fete au avut nevoie de pompa, altele nu. In concluzie, sfatul ar fi sa-ti cumperi intai una manuala, mai ieftinuta, sa te ajute in prima faza la desfundat canalele, iar abia ulterior, daca situatia o impune sa investesti intr-o pompa electronica, performanta.
Nana
26+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
mommy_to_be spune:
Ale, din cate am inteles de la fetele care sunt la bb 2, dupa ce nasti si vezi cum merge alaptatul, o sa-ti dai seama si daca ai de voie de pompa, in functie de cat lapte ai and so on. Eu una nu am de gand sa-mi iau inainte. Daca va fi cazul, ii voi arata sotului modelul dorit pe net si-l trimit in cautari. Ma gandesc ca macar atat va putea si el sa faca![]()
Mira
fericita 26+cu
Maya Alesandra
minunea mea
NicoletaB spune:
Fetelor care vreti sa recoltati celule stem cu Cord Blood Center, i-ati contactat deja? ati incheiat contractul?
21+ 
r_ocsy spune:
Buna ziua burtici ! In sfarsit soare caldut in Brasov ... de s-ar topi toata gheata ce bine ar fi 
Sabina : poate ar trebui sa o iei si tu mai usor cu stresul vanzari biletelor , ai grija 
Madamar: mie doctorita mi-a interzis consumul de apa minerala , a zis sa consum doar plata ... si asta din cauza ca cea plata e mai saraca in saruri de cea minerala ; in plus mi-a recomandat sa reduc sarea pe cat posibil ( asta mai greu ca mancarea fara sare nu are nici un gust ).
Bia : asteptam cu nerabdare pozele de vis pe care le-ai promis ![]()
Pia-pis : dar tu te duci cu ditamai garderoba dupa tine ... lunga domle' lista ta ![]()
Madutza09 : cred ca lista aceea a fost facuta pe vremea cand timpul nu era contractat, cand ziua parea sa nu se mai termine si orele la servici treceau groaznic de greu ... ca altfel nu imi explic cum am putea sa fim speddy gonzales ca sa parcurgem toata listuta in 24 de ore ![]()
R_ocsy
25 +
Ana Sofia
Ioana5255 spune:
M-am intors si eu de la analize. Mi-a luat vreo 3 eprubete,a cum sa vedem rezultatele. M-am enervat un pic pe acolo, ca frecau menta si nu au vrut sa mi le faca pana nu se ducea sotul sa plateasca, nu se putea face concomitent. Deh ineficienta sistemului cum numai la noi poate fi.
Sorana stiu ca azi parca e ziua lui Matei, La Multi Ani, sa iti traiasca. Unde faceti gimnastica si ce fel de?
Ale eu am avut pompa de san de la Avent pe care am folosit-o fix de 2 ori, am dat-o mai departe nou nouta la o tipa care tot nu a folosit-o si ea a dat-o la alta care a folosit-o la greu. Acum astept sa nasc si vad daca mai dau banii pe ea sau ba.
Mira 
Nana stai cuminitica fara excese, poate trec arsurile.
Eu azi am primit o hartie sa ma duc la posta ca a venit un colet extern. Acum cred ca este al doilea carut, pe care eu am incercat sa il comand prima oara de pe un site, dar ceva nu mergea acolo. Nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc sa il iau sau nu. Ce sa fac cu 2 carucioare? Doar sa imi deschid magazin![]()
Sabina
30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Fetelor care vreti sa recoltati celule stem cu Cord Blood Center, i-ati contactat deja? ati incheiat contractul? 21+ ![]() |
Le-am trimis un mail, m-au sunat, mi-au trimis documentele, am citit, am semnat, am returnat documentele, acum urmeaza sa primesc kitul de recoltare cu doua luni inainte de DPN, deci in martie. Foarte simplu!
Nana
26+ cu
biajitaru spune:
Buna fetele,
Mie mi-e somn intr-una. Nu stiu ce sa mai fac
. Cred ca nici programul de lucru nu ma ajuta deloc. Arsuri am destul de rar si numai dupa anumite feluri de mancare (gen sarmalele de ieri da mai am si azi o portie ca sotul nu le mananca ca-l musca
)Daca iese si bebe la fel de mofturos la mancare cum e el am incurcat-o.
Desi tre sa recunosc ca ii place mai mult mancarea gatita de mine decat cea oe care i-o face masa.![]()
Alina bine ai venit. O sarcina usoara in continuare si sa auzim numai de bine.
Puteti sa-mi spuneti si mie cum accesez listuta cu numerele de telefon si cum postez poze? ![]()
Pup,
Bia
Bia 22+ 
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Fetelor care vreti sa recoltati celule stem cu Cord Blood Center, i-ati contactat deja? ati incheiat contractul? 21+ ![]() |

poze
Cristina
cu Seby 28+
n_a_n_a spune:
Cris, le-ai lasat un nr de tel? Stiu ca si Vivelei i-au raspuns imediat...
Bia, du-te la profil si activeaza-ti mesajele private (PM)
Nana
26+ cu
madutza09 spune:
Bun gasit la un nou capitol...
Mira...nu mi-au dat nici un tratament in general nu am probleme dar sa vedem cum evolueaza mai ales incepand din trim.II, maine am o vizita la moasa si astept sa vad ce tensiune iese si poate ar trebui sa-mi iau si tensiometru am avut unul si l-am trimis acasa ....alte simptome nu am si analizele la sange au fost bune ...sper sa vii mult mai linistita de la doctor
Ale...si mi mi se spunea ca am o burtica mica dar nu marimea conteaza la prima sarcina e normal, plus conformatia ta ....daca totul la control a fost bine nu te ingrijora fara motiv...
Rocsy...tocmai ce vb de griji ce trebuie si ce nu trebuie sa mananci...si am primit listutza care intr-un fel e haioasa, mie mi-a dat o idee cum sa reusesc sa beau 2l/zi(faza cu dusul si gura deschisa)
ca nu pot chiar daca stiu ca ar trebui...
Cu celulele stem aici am optat sa trimit formularul in care sunt de acord sa le trimit intr-o banca publica ...sincer nici nu stiu cat ar costa sa le pastrez intr-o banca privata dar oricum m-am hotarat sa le donez poate cine stie pot fi cuiva de folos....
la burtici
23+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI