Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Mary de cand ma tin sa iti raspund,dar deh neuronii ma lasa rau. Daca ma crezi de azi dimineata stau si ma gandesc ce am vrut sa iti mai scriu. Uite ca mi-am adus aminte. Legat de betadina. Eu am folosit-o post operator, este solutie externa, imi oblojeam operatia cu ea, deci nu vad cum ar fi putut sa afecteze alaptarea. Pe sarcina nu stiu, ca nu am folosit.

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

merci, eu abia azi cu recuperatul din urma:)> si eu am uitat sa intreb medicul ink o data, dar o sa spuna ca sunt zuzu: probabil ca se practik utilizarea lui, desi in prospect scrie pe dos...

Din colectia: Asa NU - medicina la colt, un nou episod: http://www.ziaruldeiasi.ro/local/medicii-analizeaza-cazul-femeii-care-nu-a-putut-fi-intubata-la-timp~ni65f3

Ma crucesc si alta nu!

Mary 25+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Buna si de la noi, asa, mai pe seara.
Nu stiu cum a zburat si ziua asta. Am sa citesc din urma si apoi mai revin.
Dar acum am o rugaminte si... totally off topic. CUm as putea traduce din engl. expresia "processed meat", despre ce fel de carne ar fi vorba, habar nu am?! E ceva ce trebuie omis pentru a evita cancerul. Stiu ca nu trebuie sa postez aici asa intrebari, dar nu am de la cine sa primesc un raspuns rapid. Sorry.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+

Se refera la carnea procesata industrial, adica mezeluri si altele de genul asta, cred.

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Nana, ce aiurea e si la tine situatia... oamenii astia chiar nu inteleg situatia... cel putin asa tind sa cred. Auzi... cica ti-a facut un serviciu. Pai e dreptul tau sa stai in concediu medical daca ai nevoie de el, iar daca tu te afli in situatia asta, ce sa faci? Nu e ca si cum ti-ai dorit sa-ti fie rau si sa stai in pat. Of, Of... partea nasoala e ca pe mine una ma si afecteaza foarte tare situatiile de genul asta. Pe la 4 si ceva l-am sunat pe sef sa-l intreb daca si la ce ora vine, caci stiam ca la 5 va intra in alta sedinta(asta in situatia in care trebuia sa plec la 3). Mi-a zis pe un ton cam ofensat ca nu are de unde sa stie la ce ora vine, dar daca chiar nu mai pot sa stau, n-am decat sa plec si-om discuta maine. M-am simtit atat de prost... intr-un fel vinovata, cu toate ca stiu ca nu-i vina mea... Da'am plecat ca nu mai puteam de spate. Acum incerc sa ma linistesc.

Mira fericita 26+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Fetelor care vreti sa recoltati celule stem cu Cord Blood Center, i-ati contactat deja? ati incheiat contractul?

21+

Le-am trimis un mail, m-au sunat, mi-au trimis documentele, am citit, am semnat, am returnat documentele, acum urmeaza sa primesc kitul de recoltare cu doua luni inainte de DPN, deci in martie. Foarte simplu!

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

vezi dak nu au lunar prezentari in orasul tau. In Iasi vin in ultima miercuri a fiecarei luni: vom merge in martie cred sa luam direct kitul urmind sa returnam contractul prin posta!.

Mary 25+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nata, vad ca Mira a fost mai rapida! Totusi acuma ai confirmarea din doua parti .

Mira, acuma dau si eu sfaturi pe care nu le aplic eu insami: incearca sa ti se "rupa", asa, mai pe romaneste, de figurile lor de tonul ofensat. Nu le convine, iti iei medical si gata! Oricum mai ai putin pana la prenatal. Nu spun, ca si eu m-am enervat de mi-a urcat tensiunea pana in tavan! A mai avut o data exces de zel cand m-a sunat sa ma "roage" sa-i ajut pe ai mei cu vanzarile ca nu se prea descurca singuri. Cum pana mea sa-i ajut? Din varful patului? Atunci am tacut. Acum n-am mai putut.

Mergi la inceput

Citat:
Mira, acuma dau si eu sfaturi pe care nu le aplic eu insami: incearca sa ti se "rupa", asa, mai pe romaneste, de figurile lor de tonul ofensat. Nu le convine, iti iei medical si gata! Oricum mai ai putin pana la prenatal. Nu spun, ca si eu m-am enervat de mi-a urcat tensiunea pana in tavan! A mai avut o data exces de zel cand m-a sunat sa ma "roage" sa-i ajut pe ai mei cu vanzarile ca nu se prea descurca singuri. Cum pana mea sa-i ajut? Din varful patului? Atunci am tacut. Acum n-am mai putut.

Nana, asa ii sfatuiesc si eu pe altii, sa li se "RUPA" atunci cand au dreptate, iar la mine nu aplic... Macar a inteles cum sta treaba azi, cand ai vb si nu te-ai mai putut abtine? Nu de alta, dar sa nu insiste cu venitul la birou.

minunea mea

Mergi la inceput

Si eu ma intreb ce e cu Laura... De obicei e f. activa si prezenta pe forum. Laura, speram k esti OK. Da-ne un semn!

minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Holla burtici!

M-am intors de la medic cu vesti bune Tensiunea era 120/60 in momentul consultului, se pare ca eram cam obosita si stresata cand mi-am masurat-o si a fost 140/90. Plus ca, si dupa spusele doctoritei, tensiometrele de incheietura iau tensiunea in functie de pozitia mainii. Adica vlorile au mari sanse sa fie eronate. Mi-a recomandat mai putina sare, normal, putin stres si oboseala si mi-a dat trimitere pentru niste analize uzuale.

Nico, eu i-am contactat pe cei de la Cord Blood Center si mi-au trimis foarte rapid inapoi drafturile de contract si informatiile necesare. Mai ramane sa semnam si sa trimitem documentatia inapoi. Referitor la plata, asa e cum zice Nana

Sabina, poate reusesti sa vinzi cuiva carutul.

madutza, tare frumos gestul tau faptul ca tu nu vrei sa le folosesti dar totusi, ca sa nu se piarda, le donezi.

Eu m-am intors acasa si am facut-o de boboloata. Am varsat jumate de borcan de dulceata de nuci pe cuvertura si ce mai era pe langa... Acum sunt toate la spalat. Nu stiu voi, dar eu, de cand mi-a crescut burta, sunt incredibil de impiedicata si-mi iese totul de-a-ndoaselea. Dau pe jos tot ce apuc in mana si rastorn tot ce se afla in raza mea de actiune

Va pup burtici!!! O seara faina!

minunea mea

Doamne MIra, ma bucur ca a fost numai o sperietura si ca nu ai nimic! Pupic si sanatate in continuare!
Si nu da vina pe burtica pentru neindeminare;)... si eu sunt la fel de neindeminatica...scap mai cu seama frunctele!@

Mary 25+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Ooooo, ce harnicute ati fost si azi, inca nu am apucat sa citesc. Abia am venit cu Cami din oras. Eram intr-un magazin si m-au apucat niste intepaturi in zona buricului, de nu ma puteam misca. Habar nu am ca a fost ca nu am mai patit sa ma intepe asa rau. Voi ati avut asa ceva?

Mary, inca de ieri am vazut ca ma intrebai de centura, am cautat pe net daca e ceva asemanator dar nu am gasit. Am vorbit azi cu mama sa-mi caute centura mea ca a ramas la ea(sper sa o gaseasca ca ei fac renovari in apartament acum), ii fac o poza si o postez pe cont comun. Eu am cumparat-o din farmacie si am dat pe ea cam 25$.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+

Bun pretul! asteptam!:) mercic

Mary 25+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:

Nata , multumesc de reteta!

Mira , ma bucur ca tensiunea ta e ok. Mie medicul imi ia tensiunea (sau imi face doppler-ul) abia la sfarsitul consultatie, cand imi trece agitatia , da' v-am mai povestit eu.

Murica, eu nu cred in homeopate. Dupa operatia sotului am dat 600 de lei pe luna pe homeopate si efect=o! Si nici nu cred ca nu ar fi toxice pentru sarcina, atat doar ca nu sunt supuse testarii la fel ca si medicamentele clasice si nu exista obligativitatea mentionarii in prospect a efectelor asupra sarcinii si alaptarii. Parerea mea personala este ca nu sunt periculoase pentru ca sunt apa de ploaie. Dar mare e puterea efectului placebo !

Sabina, n-am incercat Redigest. Nu iau nimic fara acordul expres al medicului, mi-e frica sa nu cumva sa interactioneze cu tratamentul curent si sa nu fac vre-o boroboata.

Cris, astea sunt toate costurile de la Cord, am platit doar un prioripost (vre-o 7 lei) cand am returnat documentatia semnata.

Ioana (arturica) - fain site! L-am si salvat .

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Vreau sa stii Nana ca subscriu si impartasesc aceleasi ginduri cu privire la homeopatie: striu un caz de om credul, dar la care, in ciuda avansatei infectii efectul placebo nu a tinut! A trebuit in cele din urma sa renunte la un testicol de inflamat si infectat ce era, ca statea cu oblojeli si prostii de remedii homeopate! Si am in familie citiva cu creierul spalat de "miraculoasele" efecte! Ma aprind de nu mai pot cind aud! Si cind mai aud si altii ca tine, imi creste inima!:)

Dar: tot pt placebo am luat Oscilococcinum:))!!!!!!!

Mary 25+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput