Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Cristina, ai grija de tine. Eu am ramas cu un col mititel rau de la contractii (23 mm) plus 5 zile de spitalizare. Ma simt mai bine cu gynipral (acum iau tablete, in spital am facut bolus iv, perfuzie rapida, perfuzie lenta - doua repetari) Nana 27+ cu iubirici dulce, Adelina Ioana |
Nana, offff!!...EU nu pot sa imi explic de la ce au aparut contractiile, ma innebuneste gandul asta...

Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
27+ cu
Matei StefanAlex are nevoie de noi

n_a_n_a spune:
Mai Alesicoo, mai! Pai tu crezi in povesti de babaciuni? Parutul lui bebe e "uns" cu vernix (substanta albicioasa ce protejeaza pielea bebelulusului de lichidul amniotic), apoi vine lichidul amniotic, apoi placenta, apoi uterul... N-are nicio legatura cu stomacelul tau
!
Nana
27+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
NicoletaB spune:
Cristina-aveti grija de voi! si pe mine mai ma apuca la munca si ma las pe spate pe scaun asteptand sa treaca!
21+ 
aleesicoo spune:
eu mi am pastrat si pleata si culoarea tenului
ochii as fi vrut sa fie verzi nu caprui
cristina_26, sarumana de explicatii si tuturor fetelor
legat de cearcane, eu aveam si inainte, de parca m-as fi nascut obosita si acum nu mi se pare ca s-au aprofundat
| citat din mesajul lui Ioana5255 Ale, Alexandra mea s-a nascut cu f mult par si era tuciurie, zici ca era facuta cu tiganul de la colt ![]() ![]() si acum e blonda, creata cu oki albastriSabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 24 sapt ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
tigruta spune:
hello burtici..
raportam si noi un bebel miscacios azi![]()
De vreo 2 zile ma confrunt si eu cu arsuri
.foarte nasol..dar am sa urmez sfatul Nanei adica sa mananc putin si des sa vedem ce o iesi..
Sabina super site, la incaltaminte m-am bagat si eu
..
Nana asa am facut si eu am sters punctul dupa ro si a mers, altfel imi dadea eroare..
A sa nu uit chiar ieri am vizionat si eu tipa care a desenat in nisip si voiam sa o postez aici dar vad ca Arturici mi-a luat-o inainte..pe mine m-a impresionat foarte mult..asta da talent..
Pupici la burtici
elena
22+
n_a_n_a spune:
Cristina
, uterul meu a fost spastic de la bun inceput. Dumnezeu stie din ce cauza. Poate de vina a fost insuficienta de progesteron. La un moment dat am vrut sa studiez pe indelete mecanismul de declansare al contractiilor, sa gasesc o explicatie. Am renuntat ca si asa am devenit o paranoica si jumatate. Oricum tot ce putem face este sa ne ingrijim cum putem mai bine, sa ne rugam si sa asteptam...
Nana
27+ cu
n_a_n_a spune:
| citat din mesajul lui tigruta Nana asa am facut si eu am sters punctul dupa ro si a mers, altfel imi dadea eroare.. elena 22+ |
Din pacate la mine nu asta este problema.
Nana
27+ cu
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui n_a_n_a
Din pacate la mine nu asta este problema. Nana 27+ cu iubirici dulce, Adelina Ioana |

poze
Cristina
cu Seby 28+
pisi-pis spune:
Buna dimineata mamici cu burtici dulci
. Bag seama ca mi-e tare greu sa ma tin dupa voi, sunteti extrem de rapide!! Va
pe toate ca sa fiu sigura ca nu uit pe nimeni.
De cele care ziceau ca listutza mea e tare lunga, hm, si eu am zis la fel cand mi-au dat-o de la maternitate. Si m-a mirat ca mi-au vorbit despre asta atat de devreme, la nici 23 de saptamani. Ma surprinde mai ales bagajul mamei, 4 camasi de noapte (5 cu cea de la urgente), 8+2 chiloti, 2-3 sutiene, mai ales ca am senzatia ca se sta in spital numai 3 zile. Oricum, eu cred ca o sa mai adaug anumite chestii din experientele voastre, gen strugurel, etc. Vad ca aici nu ne-au zis nimic de tampoane/vata, deci deduc ca ne dau ei, dar totusi trebuie sa intreb.
Ma alatur si eu celor care se vaita de arsuri, si culmea ca si eici spun "babele" ca e din cauza parului, deci si eu ma astept la o mica maimutzica
. Si deduc ca "babele" sunt peste tot la fel. Si stari de greata mai am uneori seara, dar slava domnului ca nu mai vomit, sper sa nu se inrautateasca situatia mai tarziu.
Si eu am un soi ciudat de insomnie, cel putin ma consolez ca nu sunt singura: ma trezesc in fiecare noapte pe la 3-3h30 si mai adorm pe la 5-5h30. Bine-inteles, atunci cand suna ceasul la 7h30 sunt zombie, si trag greu de mine sa ma dau jos din pat.
Cand ziceti de brau ca predispune la formarea cheagurilor, va referiti la cel de dinainte de nastere, care sa sustina burta, sau la cel de dupa nastere, ca sa ne revenim mai repede la forma "normala"?
Pentru cele care se vaita ca nu stiu in ce luna sunt, uitati www.baby2see.com/development/index.html" target="_blank">aici un site cu dezvoltarea fetala, si se vede clar fiecarei saptamani ce luna ii corespunde (nu impartind saptamanile la 4, ca asa ies aproape 10 luni). Eu cu 23 de saptamani implinite sunt la inceputul lunii a 6-a, adica am 5 luni implinite. Dar cred ca lumea se mai incurca si in limbaj, pentru ca mie una mi se pare clar, daca zic "Am 5 luni", inseamna ca sunt implinite, daca zic "Sunt in luna a 6-a", atunci inseamna ca sunt in decursul celei de-a 6-a, care nu e implinita. Dar totusi lumea nu intelege, asa ca m-am obisnuit sa zic "Am 5 luni, am intrat in a 6-a" ca sa fie clar pentru toata lumea
.
Si nu in ultimul rand cred ca am inceput sa ma ingras cam repede, de azi am trecut pe alimentatie sanatoasa, gata, s-au terminat dulciurile si fainoasele in nestire. Mai intra cineva in joc cu mine?
cristina_26, stai cumintica in pat, or sa treaca contractiile, nu iti face griji.
23+ cu 
n_a_n_a spune:
Cris, cred ca mi-a restrictionat sotul accesul la site-uri care vand incaltaminte
. Ia sa vad daca pot intra pe cele cu parfumuri (alt mare hobby)
.
Burtici dragi, eu ma ghidez dupa ce avem noi postat pe prima pagina cand imi calculez corespondentul in luni al saptamanilor de sarcina. Deci azi am 6 luni fix - 27 saptamani si 0 zile, de maine intru in luna a saptea si in al treilea trimestru (27 sapatamani si 1 zi, adica 6 luni si o zi). Mie mi-e clar, sotul insa e bulversat rau de tot: ieri seara imi spune ca el nu mai stie cand trebuie sa nasc! Se crease confuzie la el in creierasi ca am mentionat in treacat vorbind cu niste prieteni ca pot naste oricand, incepand cu sfarsitul lui aprilie si pana la inceputul lui iunie (am DPN in 19 mai)
.
Am fost pana jos la stoma (ce fain de mine ca am medicul de familie si dentistul la doar doi pasi!), ca aveam programarea la control facuta de mult. Si nicio carie, niciun tartru, nimic! Pai deja incep sa ma gandesc sa cer o a doua opinie, ca ultima obturatie o am facuta din 2003
!!! Si ultima durere de masea am avut-o in clasa a saptea, Doamne ce norocoasa sunt si din punctul asta de vedere! Mi-a zis o chestie noua legata de gingii si eu o transmit mai departe
: masaj gingival cu buricul degetului si un strop de bicarbonat. In rest, the usual: periaj 4 minute seara, se poate mai scurtut dimineata, cu miscari verticale, circulare si de vibratie; apa de gura si matase dentara. Deja m-am saturat de refrenul asta, si cand o aud ca incepe, termin eu poezia, ca deja o stiu pe dinafara
.
Nana
27+ cu