Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nana- sterge punctul de dupa ro.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Discordia eu ma confrunt cu fata umflata dimineata, dar am observat ca daca imi fac injectia cu nospa si scobutil seara nu mai sunt umflata. Acum o fi in mintea mea sau chiar are vreun efect.

De Laurita mai stie cineva ceva? Nu a intrat de atata vreme, si ea era tare activa. Sper sa nu fie ceva probleme cu bebe.

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata pe la pranz si de la mine!!..

Eu de 2 zile am niste contractii super nasoale..am sunat-o pe dr, cica ca satu in pat sa iau nospa si arefam si, daca nu cedeaza nici azi sa ma duc la dansa...NU stiu ce a putut sa le declanseze ca nu am patit-o in sarcina trecuta

Sabina, tie cum iti e? De cand stai in pat ai mai avut contractii??? Eu incep sa ma panichez ..macar la 32 de sapt sa ajung...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 27+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Fetelor voi va confruntati cu cearcane? Eu am si desi imi dau cu anticearcan si fond de ten nu reusesc sa scap de ele sub nici o forma, nici macar sa le estompez. Spuneti-mi si mie ce creme folositi sa mai incerc si eu, doar doar s-or mai estompa...

mamica de fetita si 26s+ cu

inca nu mi-au aparut cearcanele...

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Eu de 2 zile am niste contractii super nasoale..am sunat-o pe dr, cica ca satu in pat sa iau nospa si arefam si, daca nu cedeaza nici azi sa ma duc la dansa...NU stiu ce a putut sa le declanseze ca nu am patit-o in sarcina trecuta

Sabina, tie cum iti e? De cand stai in pat ai mai avut contractii??? Eu incep sa ma panichez ..macar la 32 de sapt sa ajung...

Alex are nevoie de noi

dar cine crezi ca sta in pat? stau protapita in scaun de dimineata de la 8-9 pana seara la 7-8. cand nu mai pot, ma duc si ma mai intind un pic, cand se ingroasa gluma imi bag o injectie. in schimb nu am mai iesit din casa decat la dr si atat. eu stau la mansarda si ar trebui sa cobor niste trepte f aiurea si intortocheate, pe care de cobborat le cobor, mai nasol cu urcatul. sa vedem mai incolo ce o fi.

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

hello burticute
legat de arsurisi cresterea parului lui bebe, mama mea nu a avut deloc , absolut nimicccc, iar eu chiar am iesit si cumnata mea a avut si nici acum dupa 7 luni nu pot sa zic ca ii zburda pletele in vant, a avut putintel par la nastere, dar na acum fiecare organism in felul lui
deocamdata nu am mancat deci imi este bine, cred ca o sa mananc cat mai putin si des nu?

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Alex are nevoie de noi

dar cine crezi ca sta in pat? stau protapita in scaun de dimineata de la 8-9 pana seara la 7-8. cand nu mai pot, ma duc si ma mai intind un pic, cand se ingroasa gluma imi bag o injectie. in schimb nu am mai iesit din casa decat la dr si atat. eu stau la mansarda si ar trebui sa cobor niste trepte f aiurea si intortocheate, pe care de cobborat le cobor, mai nasol cu urcatul. sa vedem mai incolo ce o fi.

nici eu nu pot sa stau in pat, dar cum ma ridic cum imi simt uterul cao minge de baschet, mare si grea... asa ca incerc macar sa stau linistita..

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sabina, deci: daca la haine comentez ca sunt prea scumpe, nu merita pretul, bla, bla, sunt nebuna cand vine vorba de incaltaminte! Platesc fara sa gandesc, parca sunt hipnotizata! Asa ca ma mai chinui sa deschid pagina. Am dezactivat si antivirusul, am dat jos firewall-ul, si tot nu vrea, nici cu explorer-ul, nici cu mozilla, deocamdata.

Discordia, eu nu am cearcane, dar am auzit ca sunt folositoare compresele cu ceai de albastrele.

Nico, mersi de sfat, dar nu asta-i problema. Am incercat sa deschid pagina si din link-uri date de google, si de shopmania, si tot nu vrea.

Cristina, ai grija de tine. Eu am ramas cu un col mititel rau de la contractii (23 mm) plus 5 zile de spitalizare. Ma simt mai bine cu gynipral (acum iau tablete, in spital am facut bolus iv, perfuzie rapida, perfuzie lenta - doua repetari)

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Ale, arsurile apar din cauza unterului care tot creste si impinge toate organele din jur; asa si cu stomacul, il impinge favorazand refluxul continutului stomacal in esofag si , de aici apare senzatia de arsura...continutul stomacului e acid si irita esofagul..Nu are nicio legatura cu parul lui bebe...Mihaita abia avea ceva puf cand s-a nascut , iar eu avusesem mai toata sarcina arsuri..

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Ale, Alexandra mea s-a nascut cu f mult par si era tuciurie, zici ca era facuta cu tiganul de la colt si acum e blonda, creata cu oki albastri

Mergi la inceput